December 29, 20204 yr tako je. u protivnom svaki poslodavac moze da se mesha uposlenicima u zivot po osnovu nekog zamishljenog cudoredja van radnog vremena, chak i kada ima veze sa realnoshcu.sent from bubamoto
December 29, 20204 yr ja bih bar jednom da ružna strana našeg kapitalizma uradi nešto dobro, nije ona u firmi sedela za mašinom šila je, javni posao ima drugačije kriterijume, jbg i štros kan je mogao da kaže da on siluje u slobodno vreme, to ni malo ne utiče na njegove poslovne kvalitete naravno, ništa se neće desiti
December 29, 20204 yr 4 minutes ago, Braća Strugacki said: ja bih bar jednom da ružna strana našeg kapitalizma uradi nešto dobro, nije ona u firmi sedela za mašinom šila je, javni posao ima drugačije kriterijume, jbg i štros kan je mogao da kaže da on siluje u slobodno vreme, to ni malo ne utiče na njegove poslovne kvalitete naravno, ništa se neće desiti Pa sad..nece vise imati ostricu da tako sa visine nastupa, bar ne sa nekim ko je vest sa mozgom i recima. Neki Misa Vacic bi mogao da kaze "Zasto mi ne das vode i tretiras me kao da sam usred pandemije isao na cevape medj buljuk ljudi..bez maske na licu"..i to u live programu.
December 29, 20204 yr moze svakako da se gleda. zena je javno lice i morace to nekako da plati (kao i selebriti silovatelj van radnog vremena shto je morao, mada je malo hevi poredjenje, ali je na dobrom tragu)problem je shto drzava ne radi svoj posao. da drzava radi svoj posao, ne bi javnost vrshila pritisak. a javne osobe imaju tezinu i moraju da trpe, kako beneficije, tako i obaveze. kod nas je realno trebalo izbaciti s posla i predsednika i vladu srbjje i krizni shtab za nedolichno i protivzakonito ponashanje u trajanju od sigurno 6 meseci neometanog ludovanja. i svakodnevnog davanja primera. u poredjenju s njima i ova minja je 1 boranija, zato ce i da plati. teorija relativiteta boranije, takva stvar.sent from bubamoto
December 29, 20204 yr Predsednik drzave se do juce setao bez maske svuda, o kakvom davanju primera od strane javnih licnosti u Srbiji mi pricamo
December 29, 20204 yr Molim vas da ne poredite silovanje s prekršajem nenošenja maske/učešća na žurci.
December 29, 20204 yr Ma kakvo otpuštanje Minje, dok se vrati sa porodiljskog, bilo pa prošlo, jedino će joj ovaj događaj umanjiti hard-talk oštricu Može da pređe na Novu, tu se lepo uklapa u koncept. Opasna voditeljka, jes. Mislim, nije dala Vaciću vode, u je, al smo opasni... Plus je to u našem narodu malo i nepristojno, ne znam ko da ti dođe i zatraži vode, pa treba da ga napojiš.
December 29, 20204 yr 2 minutes ago, Braća Strugacki said: zašto? jedno može da dovede do smrti ili ipak oba? Zato što je degutantno. Jedno je zločin s namerom, drugo je u najboljem slučaju zločin iz nehata.
December 29, 20204 yr Zašto žednom dati vode? Nemam pojma, tako sam vaspitan. Ali to je taj centralno-balkanski varvarski moral, jbg. Vodu slobodno pij, al vrljika preko čela ako mi kradeš luk iz bašte. Edited December 29, 20204 yr by Zabalujev
December 29, 20204 yr 1 hour ago, Leia said: Predsednik drzave se do juce setao bez maske svuda, o kakvom davanju primera od strane javnih licnosti u Srbiji mi pricamo Ovo. Mene iznenadio hajp oko Minje i ove zaista male zurkice, a onda se setih da je ovde SAMO N1 Srbija pod lupom Druge Srbije, i da se ova RTS i Pink Srbija ne uzima u obzir. Čega smo se sve jebeno nagledali u ovih godinu dana od nepoštovanja mera jbt, sad smo pukli na žurku od deset ljudi. Dakle šumu u oku brata svojega ne vidimo ali cemo trunku u svom oku kazniti one davne 2012te godine sa sve pucanjem i pevanjem. I evo to se nastavlja (ne govorim o Minji licno no napadu na N1)... Mnogo smo bre pukli s mozgom. Da li nam je neki misticni DB podmetnuo tu selektivnost ili smo sami tako ruzno nastelovani jebem li ga, ali dokle god je tako Vucic i njegovi bivsi vlasnici pecenjara ce se grohotom smejati nasoj bolestini. Edited December 29, 20204 yr by Caligula
December 29, 20204 yr Naravno da je odnos prema Minji drugačiji, budući da je ona jedna od perjanica medijske kuće koja od početka pandemije ukazuje na svaku grešku vlasti i njenih satelita. Nije svejedno kad se ispostavi da su i na normalnoj strani mnogi licemerni i lažljivi, da ne kažem isti.
December 29, 20204 yr 5 minutes ago, napadaj said: Naravno da je odnos prema Minji drugačiji, budući da je ona jedna od perjanica medijske kuće koja od početka pandemije ukazuje na svaku grešku vlasti i njenih satelita. Nije svejedno kad se ispostavi da su i na normalnoj strani mnogi licemerni i lažljivi, da ne kažem isti. Jeste brt, isto je kad Djuka Bizon u sred policijskog časa dovede ozvučenje i navijače ispred Djilasove zgrade kao kad Minja ode na privatnu žurku, jednu od par stotina koje se u tom trenutku odvijaju po ovoj (što Dežulović reče) kasabi. Nemojmo makar mi da se pecamo jbt. Pedeset puta goru stvar apriori pomirljivo prihvatamo kada dodje od vlasti. Od ovoga napravismo autogol ko vrata, ono, žurku za Vučića. Voza nas ko majmune. btw. Minja radila na Pinku aman. Kakva crna perjanica. Edited December 29, 20204 yr by Caligula