December 29, 20204 yr On 28. 12. 2020. at 15:49, ragasto said: Malo preterujem, jeste, ali Minja ipak radi informativni program tako da jesu konkurencija. A u vezi sa saopštenjem N1...nadam se da će ostati na tome i da neće više da kenjaju. Prekršen je propis, postoji kazna, i ćao. Nema razloga da se dalje mešaju, i ovo je previše. Ja mislim da je jedino Obućina u ovoj idiotskoj priči uradila posao kako treba. Sad će da je olajavaju po hodnicima i na kraju će verovatno da je sačekaju na nekoj krivini i sjebu.
December 29, 20204 yr Sanja M.nekoga da sjebe, ajde, ne zasmejavaj me, nju dete iz vrtica moze da nadjaca, i fizicki i intelektualno..a i Minja je tu negde..
December 29, 20204 yr Poštenja radi, Ivanović i muškarci isto nisu prećutali ovo. Naročito princip vrana vrani oči ne vadi, s obzirom da su derneku prisustvovala lica iz nekoliko medijskih grupa. Edited December 29, 20204 yr by msv
December 29, 20204 yr On 29. 12. 2020. at 0:44, Anonymous said: Ja mislim da je jedino Obućina u ovoj idiotskoj priči uradila posao kako treba. Sad će da je olajavaju po hodnicima i na kraju će verovatno da je sačekaju na nekoj krivini i sjebu. Ne znam ko je sve i kako ispratio...evo, pišu da je bilo i kod Ivanovića i ko zna kako će to dalje ići, možda se bude i zaboravilo već sutra. Mene i dalje zanima samo da popiju kazne i da to bude objavljeno, ništa drugo, čak ne tražim ni izvinjenje koje nisu ni ponudile. Sve van toga su mi neke druge vode, od zgražavanja Tviter građanije (iz različitih razloga) do tumačenja poslovnih konkurenata.
December 29, 20204 yr Mene iskreno boli dupe sta ko od kolega misli, duznost N1 je bila da ovu izbaci..ovo sa suspenzijom mi je kao s aalibi merama oko korone kod nas, kao ima sankcija u teoriji, u praksi nista..ona je i tako na porodiljskom, tako da, maltene su placeno porodiljsko odsustvo preimenovali u palcenu suspenziju..isti kurac, drugi tetrapak
December 29, 20204 yr Koliko poznajem zakon, ne može se otpustiti neko ko je na porodiljskom odsustvu.
December 29, 20204 yr ni ne treba da se otpusti. ona je napravila prekrshaj ka drzavi, i drzava treba da je kazni, kao i bilo koga od nas, da se zateknemo na skupu sa pevanjem usred pandemije. uradila je to u svoje privatno vreme, firma nema veze sa tim. ima samo utoliko shto je ona zashtitno lice, znachi ne moze vishe da bude zashtitno lice. moze da sedi u kancelariji, rachunovodstvu, pishe pesme, rezira. da se slika vishe ne moze i ne moze da chita vesti u kojima se osudjuju drugi ljudi, koji takodje nekaznjeno krshe mere, kojih mi boranija moramo da se pridrzavamo. samo to moze, nishta vishe. tj treba, firma uvek moze kako hoce, ovo je kapitalizam u srbiji.sent from bubamoto
December 29, 20204 yr Tačno da ne treba da ostane bez posla ali šta ćemo kad je njen posao da bude korektiv, neki štap kojim mlati dok propituje ljude kad rade nešto pogrešno spram društva u kome žive ? Mislim, sama ima ambiciju da se time bavi ? I posle ovoga, ko bi joj verovao u iskrenost namera ? Ja sigurno ne bih. Verujem ni većina mislećeg sveta.
December 29, 20204 yr On 29. 12. 2020. at 6:42, dùda said: Tačno da ne treba da ostane bez posla ali šta ćemo kad je njen posao da bude korektiv, neki štap kojim mlati dok propituje ljude kad rade nešto pogrešno spram društva u kome žive ? Mislim, sama ima ambiciju da se time bavi ? I posle ovoga, ko bi joj verovao u iskrenost namera ? Ja sigurno ne bih. Verujem ni većina mislećeg sveta.naravno niko, a i pitanje je i pre ovoga. ona se formalno i proslavila time shto je drzala mishu vacija zednog. ali se uvek postavljalo pitanje otkud ona tu.sent from bubamoto
December 29, 20204 yr On 29. 12. 2020. at 1:13, Misko said: Mene iskreno boli dupe sta ko od kolega misli, duznost N1 je bila da ovu izbaci..ovo sa suspenzijom mi je kao s aalibi merama oko korone kod nas, kao ima sankcija u teoriji, u praksi nista..ona je i tako na porodiljskom, tako da, maltene su placeno porodiljsko odsustvo preimenovali u palcenu suspenziju..isti kurac, drugi tetrapak Ok, ako ćemo tako - da li treba Olja Bećković da dobije otkaz ili bar da joj ukinu emisiju pošto šparta Vračarom historikal bez maske već mesecima?
December 29, 20204 yr Author Maske nisu obavezne napolju, a kad ulazi u radnje duzna je da je stavi. Kao sto je radnik duzan da je upozori na to.
December 29, 20204 yr Ne znam sta pise na un temi, ali ona je rekla gde treba, tj kada udje negde stavi masku. Eto imali trudnicu u prosloj emisiji, stavila masku. I naravno da ne moze biti isto sa ovom zurkom-svinjarijom.
December 29, 20204 yr Piše na temi ovako: Quote gayya na tviteru pise kako vidja olju da nonsalantno ulazi u pekare i prodavnice, bira hleb, caska sa prodavacicama, i sve bez maske, tako da ono juce nije bio samo performans, izgleda da je ona stvarno antimasker. Izvor priče je Tviter, znači da ostavimo malo dobrobit sumnjetm. A u emisiji joj je zbog nenošenja maske prigovorio lekar, i to piše. Tako da, ako ona to radi već duže vreme, eto prilike za otkaz, suspenziju i šta se već priziva Minji. Još jednom, ne branim Minju. Treba da plati kaznu, zajedno sa vlasnikom lokala i svima koji su bili umešani. Samo ne bih da se poslodavac preterano meša u ovako nešto, ko god bio.