December 28, 20204 yr 7 minutes ago, Malvo said: Cekajte bre, pa oni su i 1. januar proglasili radnim danom? Ono, najdirektnije moguce? Ma ne verujem Mislim da su to ostavili pod "može" Svi marketi su i ovako najavili da ne rade 1.1.
December 28, 20204 yr Marketi mislim da nisu nikad radil 1 .jan, ovo je više zbog kafića, restorana.., ne znam za tržne centre da li su radili 1. jan, nikad nisam išao tada tamo .Pa i oni ljudi imaju dušu da odmore makar 1. januara u marketima
December 28, 20204 yr Jbg,nije ovo u redu...aj doček i nekako,mada će faliti Bajaga,Brena i Kiki sa ili bez Pilota,al zabraniše i ulice otvorenog srca 1.1.
December 28, 20204 yr 35 minutes ago, Apollo Creed said: Jbg,nije ovo u redu...aj doček i nekako,mada će faliti Bajaga,Brena i Kiki sa ili bez Pilota,al zabraniše i ulice otvorenog srca 1.1. Ali zato ce na javnom servisu da nam puste Zikinu dinastiju, Sam u kucu i crvenu Sonju..uz bonus docek show sa zvezdama estrade. Meni dosta
December 28, 20204 yr Biće kafići i ostali 31.12 još duže nego što je krizni štab rekao. Glupo je da se ne poseru po Konu i Srđi ako već mogu.
December 28, 20204 yr On 27.12.2020. at 22:03, renne said: Po slikama se vidi da su se udale iz ljubavi
December 28, 20204 yr brak iz ljubavi je mislim tek neko 5 mesto na spisku odlichnih planetarnih razloga za venchavanje svakako nije medju prva 3.sent from bubamoto
December 28, 20204 yr Jedan je dr, cega ne znam, ali stoji mu na insta profilu posto je i on podelio sa svetom svoje slicice, a dokoni ga otkrili mislim cak i pre Sanje.
December 28, 20204 yr Jebo i koronu i ćevape i instagram, sve ovo je čaršija at its best, neke stvari ovde su zacementirane.
December 28, 20204 yr a čiji je ovaj u sredini? sanja u sendviču. svemirski brod a potonuo. država je brod ludaka svakako.