Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

7 minutes ago, Malvo said:

Cekajte bre, pa oni su i 1. januar proglasili radnim danom? Ono, najdirektnije moguce?

Ma ne verujem

Mislim da su to ostavili pod "može"

Svi marketi su i ovako najavili da ne rade 1.1.

Marketi mislim da nisu nikad radil 1 .jan, ovo je više zbog kafića, restorana.., ne znam za tržne centre da li su radili 1. jan, nikad nisam išao tada tamo .Pa i oni ljudi imaju dušu da odmore makar 1. januara u marketima

nisu nikada ni tc radili

ma nisu ni kafane radile, jedva. ljudi su radili reprize.

sent from bubamoto

Jbg,nije ovo u redu...aj doček i nekako,mada će faliti Bajaga,Brena i Kiki sa ili bez Pilota,al zabraniše i ulice otvorenog srca 1.1.:sad:

35 minutes ago, Apollo Creed said:

Jbg,nije ovo u redu...aj doček i nekako,mada će faliti Bajaga,Brena i Kiki sa ili bez Pilota,al zabraniše i ulice otvorenog srca 1.1.:sad:

Ali zato ce na javnom servisu da nam puste Zikinu dinastiju, Sam u kucu i crvenu Sonju..uz bonus docek show sa zvezdama estrade.

Meni dosta 

giphy.gif?cid=349c9dd7upskucx5od73z54m15ic5z0e8x66el8kdbbclr15&rid=giphy.gif

Biće kafići i ostali 31.12 još duže nego što je krizni štab rekao. Glupo je da se ne poseru po Konu i Srđi ako već mogu.

On 27.12.2020. at 22:03, renne said:

EqNQtF8W8AUa9Gq?format=jpg&name=large

Po slikama se vidi da su se udale iz ljubavi :laugh:

brak iz ljubavi je mislim tek neko 5 mesto na spisku odlichnih planetarnih razloga za venchavanje :hihi:

svakako nije medju prva 3.

sent from bubamoto

A ko su ti magarci, jel' su i oni elita?

Jedan je dr, cega ne znam, ali stoji mu na insta profilu posto je i on podelio sa svetom svoje slicice, a dokoni ga otkrili mislim cak i pre Sanje.

Jebo i koronu i ćevape i instagram, sve ovo je čaršija at its best, neke stvari ovde su zacementirane.

a čiji je ovaj u sredini? 

sanja u sendviču. 

svemirski brod a potonuo. 

država je brod ludaka svakako.