Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

image.png.2b54c23f6748faa449621bced860890c.png

Edited by az67

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

to su im sad rekli snazno se mrshteci bash rolf.gif

ne kazem ni da treba da ih nalemaju, ne bi shvatile s_w.gif

edip. glede n1

sent from bubamoto

Očekivano, N1 se, kroz gomilu opštih mesta i korporacijskog proseravanja, snažno pozvala na mir u svetu.

eh, moze to i bolje!

perjanica skaj njuza u uk, izvesna kay burley, poznata po tome sto je ozbiljno prozivala (trazila da podnesu ostavke itakoto) sve politicare koji su uhvaceni da krshe pravila, je ladno slavila rodjendan s desetak ljudi u restoranu. doduse sedeli na par stolova, ne zajedno. al su posle svratili u drugi restoran i na kraju njih 4-5 zavrsilo kod nje na gajbi. sto je ovde ozbiljna zabrana.

pa osvanule slike na mrezama, pa se ona kao izvinjavala, pa se digla furtutma da bi na kraju, posto je halabuka bila ozbiljna, gospodja ipak kaznjena. suspendovali je na 6 meseci s punom platom!

Edited by adam

On 28. 12. 2020. at 12:30, gospa buba said:

to su im sad rekli snazno se mrshteci bash rolf.gif

ne kazem ni da treba da ih nalemaju, ne bi shvatile s_w.gif

On 28. 12. 2020. at 12:35, simetrije said:

Očekivano, N1 se, kroz gomilu opštih mesta i korporacijskog proseravanja, snažno pozvala na mir u svetu.

A sta ste tacno ocekivali da ce da urade? Da im daju otkaz? Nasa greska je to sto ocekujemo da ako je neko politicki na "nasoj strani" taj je javno odgovorna licnost a ne nafrakana sredovecna droplja bez mozga kojoj je javni interes na listi prioriteta daleko iza "odlaska u cevabdzinicu sa deset drugara". To je isti materijal kao i Gordana Uzelac, Sarapa, DJ Vucicevic (dobro, on je ipak od govnastijeg materijala od bilo koga), sve je to, o mila moja, stvorio reality, happy i pink.

kokoshke strepe od kensel kulture, to mene ful veseli. djavo stvorio, djavo nosi :hihi:

ako ima mesa za veselje uopshte u situaciji :sad:

sent from bubamoto

Zivi brzo, ali se izgleda ipak ne hrani lako. 

On 28. 12. 2020. at 12:46, adam said:

suspendovali je na 6 meseci s punom platom

Uh... što su je zahebali :D

Zemlje koje su najviše "zaravnale" broj umrlih

image.thumb.png.f9798246b49f74f7dd0f135f5e39b866.png

On 28. 12. 2020. at 12:30, az67 said:

image.png.2b54c23f6748faa449621bced860890c.png

Ma oni su spremni nove fizicke zakone da naprave, samo da balavi degenerik to zatrazi.

On 28. 12. 2020. at 12:46, adam said:

gospodja ipak kaznjena. suspendovali je na 6 meseci s punom platom!

Cekaj, sedi kuci i prima punu platu? Drugim recima sklonili je sa radara dok se frka ne stisa.

Sad vidim odgovor je dao Indy. Nemoj se smarati.

Edited by Moonwalker

On 28. 12. 2020. at 12:35, simetrije said:

kao i uvek..

Restorani i kafići će 31. decembra. i 1. januara raditi do 18 sati, prehrambeni objekti do 20, odlučeno je na današnjoj sednici Kriznog štaba

:covid19:

Taman. Ja sam poslednjih x godina išao na dnevne žurke. Nadam se da će ove godine taman biti manje gužve.

Kon i Srđa, kad ovo prođe, da obrate pažnju kad sednu u kafić ili restoran....da ne postanu rezervoari neke druge infekcije usled komzumiranja nejestivog 

Edited by Ted

Background Picker
Customize Layout