December 28, 20204 yr Author Dozvolice do 22h, ne verujem da ce reci da je sve otvoreno... drugo, gomila ljudi pravi privatne zurke po iznajmljenim vikendicama...zabole ih za kafane i restorane. Onaj ko je uplatio NG i treba da izgubi pare ili jos gore da bude na "doceku" do 22h
December 28, 20204 yr 10 minutes ago, gospa buba said: ubedjena sam da hoce, kompletno. I ja isto. To prouzrokuje najvise stete, tako da je logican izbor kada su oni u pitanju.
December 28, 20204 yr 8 minutes ago, Downforce said: I ja isto. To prouzrokuje najvise stete, tako da je logican izbor kada su oni u pitanju. to, i gura prstu u oko svima i na svakom nivou.
December 28, 20204 yr 35 minutes ago, gospa buba said: ubedjena sam da hoce, kompletno. sent from bubamoto Ja zaista ne verujem da je iko tolko lud i skot da to dozvoli, majke mi. Ubedjen sam da nece
December 28, 20204 yr Just now, Tsai said: Ja zaista ne verujem da je iko tolko lud i skot da to dozvoli, majke mi. Ubedjen sam da nece Naravno da nece..kasno je sad i da Bugari i Slovenci nagrnu a kakvi god da su nasi, sto beskicmeni sto maloumni, nece ici toliko protivu sveta da otvore sve i proglase opstu lumperajku. Ocekujem da se poluprecutno poruci ljudima da su sami odgovorni za svoje zdravlje, da su masovna okupljanja zabranjena..a da ako se i okupe negde onda ce mozda, samo mozda i ako nemaju neka hitnija posla, policajci da ih ostro opomenu i mozda kazne ako nisu prijateljski-kumovski-rodbinsko-partijski povezani sa drzavom.
December 28, 20204 yr nestor je srecan i ponosan shto smo jedina slobodna zemlja na svetu. dosad je manje vishe po njogovom, uz mala zatezanja kad bash zagusti.
December 28, 20204 yr Nestorovic je srecan i ponosan sto smo verovatno jedina zemlja na svetu u kojoj je on - slobodan. Ili barem sigurno smesten u odgovarajucu strucnu ustanovu. Edited December 28, 20204 yr by namenski
December 28, 20204 yr 1 hour ago, Milosh76 said: Dozvolice do 22h, ne verujem da ce reci da je sve otvoreno... drugo, gomila ljudi pravi privatne zurke po iznajmljenim vikendicama...zabole ih za kafane i restorane. Onaj ko je uplatio NG i treba da izgubi pare ili jos gore da bude na "doceku" do 22h ja sam svojevremeno bio na dočeku do 22h....doduše napustio sam svojom voljom, većina dugih nije
December 28, 20204 yr 18 minutes ago, namenski said: Nestorovic je srecan i ponosan sto smo verovatno jedina zemlja na svetu u kojoj je on - slobodan. Ili barem sigurno smesten u odgovarajucu strucnu ustanovu. Jel mi verujes da mastam o tome kako prenose njegovo sudjenje na tvu
December 28, 20204 yr 1 minute ago, Tsai said: Jel mi verujes da mastam o tome kako prenose njegovo sudjenje na tvu Naravno da ti verujem. I podrzavam: pred iole ozbiljnim sudom to bi bio spektakl za nauk i pamcenje, sa sve dzukelom onakva kakva je kako obucen u ono sivo robijasko odelo seta po Zabeli... Jedino sto ti zameram to je sto si 1 legalista... Ja radije zamisljam kako ga neko onako svojski tambura, a ne da mu da place, sto bi rek'o nas narod.