Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

što reče somborac, konara će demonstrativno odlajkovani fejs Vlade Srbije

ma neće dozvoliti, nema šanse

štos brojeva tiče, oni znaju koji su pravi

• Author

Dozvolice do 22h, ne verujem da ce reci da je sve otvoreno... drugo, gomila ljudi pravi privatne zurke po iznajmljenim vikendicama...zabole ih za kafane i restorane.

Onaj ko je uplatio NG i treba da izgubi pare ili jos gore da bude na "doceku" do 22h

10 minutes ago, gospa buba said:

ubedjena sam da hoce, kompletno.

I ja isto. To prouzrokuje najvise stete, tako da je logican izbor kada su oni u pitanju. 

8 minutes ago, Downforce said:

I ja isto. To prouzrokuje najvise stete, tako da je logican izbor kada su oni u pitanju. 

to, i gura prstu u oko svima i na svakom nivou.

35 minutes ago, gospa buba said:

ubedjena sam da hoce, kompletno.

sent from bubamoto

Ja zaista ne verujem da je iko tolko lud i skot da to dozvoli, majke mi. Ubedjen sam da nece

Just now, Tsai said:

Ja zaista ne verujem da je iko tolko lud i skot da to dozvoli, majke mi. Ubedjen sam da nece

Naravno da nece..kasno je sad i da Bugari i Slovenci nagrnu a kakvi god da su nasi, sto beskicmeni sto maloumni, nece ici toliko protivu sveta da otvore sve i proglase opstu lumperajku.

Ocekujem da se poluprecutno poruci ljudima da su sami odgovorni za svoje zdravlje, da su masovna okupljanja zabranjena..a da ako se i okupe negde onda ce mozda, samo mozda i ako nemaju neka hitnija posla, policajci da ih ostro opomenu i mozda kazne ako nisu prijateljski-kumovski-rodbinsko-partijski povezani sa drzavom.

nestor je srecan i ponosan shto smo jedina slobodna zemlja na svetu. dosad je manje vishe po njogovom, uz mala zatezanja kad bash zagusti.

Nestorovic je srecan i ponosan sto smo verovatno jedina zemlja na svetu u kojoj je on - slobodan.

Ili barem sigurno smesten u odgovarajucu strucnu ustanovu.

Edited by namenski

Nestorovic trn u oku plutokratama

Ne verujem da će dozvoliti zvanično, ali nezvanično može sve kao i uvek...

1 hour ago, Milosh76 said:

Dozvolice do 22h, ne verujem da ce reci da je sve otvoreno... drugo, gomila ljudi pravi privatne zurke po iznajmljenim vikendicama...zabole ih za kafane i restorane.

Onaj ko je uplatio NG i treba da izgubi pare ili jos gore da bude na "doceku" do 22h

ja sam svojevremeno bio na dočeku do 22h....doduše napustio sam svojom voljom, većina dugih nije :)

18 minutes ago, namenski said:

Nestorovic je srecan i ponosan sto smo verovatno jedina zemlja na svetu u kojoj je on - slobodan.

Ili barem sigurno smesten u odgovarajucu strucnu ustanovu.

Jel mi verujes da mastam o tome kako prenose njegovo sudjenje na tvu

1 minute ago, Tsai said:

Jel mi verujes da mastam o tome kako prenose njegovo sudjenje na tvu

Naravno da ti verujem.

I podrzavam: pred iole ozbiljnim sudom to bi bio spektakl za nauk i pamcenje, sa sve dzukelom onakva kakva je kako obucen u ono sivo robijasko odelo seta po Zabeli...

Jedino sto ti zameram to je sto si 1 legalista... :D 

Ja radije zamisljam kako ga neko onako svojski tambura, a ne da mu da place, sto bi rek'o nas narod.

EqUoylKXAAI81ij?format=jpg&name=large