December 28, 20204 yr 6 hours ago, morgana said: ode minja iz pinka ali jebiga ...al neće Pink iz Minje. 2 hours ago, Redoran said: Svima je jasno da mala poseta ćevabžinici sa prijateljima uopšte ne bi imala smisla niti bi bila organizovana bez da se prigodan foto&video materijal podeli na instagramu kako bi virtuelne rivalke i rivali pocrkali od muke. Dakle, pošto je instagram od početka do kraja u osnovi svega, mene interesuje šta je ova dalabu mislila da će da se desi kada ponosno objavi svoj story? Da će da pokupi sveopšte ovacije uz možda dva ili tri hejta koja se neće ni primetiti u moru lajkova? Ako je imala takvu računicu onda bi fakat vredelo poslati njen mozak na neko proučavanje. Ne bi vredelo.
December 28, 20204 yr Da bi se neciji mozak proucavao, ta osoba ga mora imati 1 hour ago, ragasto said: Pogledao sam i uvod i prilog...kritičniji su prema voditeljkama nego prema SNSovcu. Uf, sad, SNSovce kritikuje ona svaki dan, nisu samo SNSovci kreteni..
December 28, 20204 yr @Misko Pa, ovo je bila dobra prilika da se nastavi sa tom praksom ali izgleda da je konkurencija slađa meta...
December 28, 20204 yr 5 hours ago, ragasto said: @Miskoali izgleda da je konkurencija slađa meta... Teško da je bilo koja od tih ćurki konkurencija Obućini, ne preterujmo.
December 28, 20204 yr Situacija se menja iz sekunda u sekund. Brojke stalno pristizu. Napeto! Velika odgovornost na njihovim plecima... i kosuljama... Oni procenjuju... mere... gledaju... analiziraju... vagaju... uporedjuju... normalizuju...sacuju... Ali nikada ne lome preko kolena!
December 28, 20204 yr Njihov problem je sto su scenografija a ipak moraju da govore, pa im je tesko da to racionalizuju i artikulisu. Svaki dan. Zapravo, nije im lako itch Edited December 28, 20204 yr by Caligula
December 28, 20204 yr Medicinski deo kriznog staba ce se ograditi/zestoko uspotiviti/izricito biti protiv a ekonomski deo ce da orgija sa sve trubacima.
December 28, 20204 yr Nece..niko nije toliko lud. Sto ne znaci da nece aminovati lumperajke i posete cevabdzinicama u drustvu do 10 ljudi.
December 28, 20204 yr Da li ce ovi ludaci stvarno dozvoliti masovne proslave za ng? ubedjena sam da hoce, kompletno.sent from bubamoto
December 28, 20204 yr i ja mislim da hoće.....ponedeljkom su ionako najmanje cifre, idealan dan da se konstatuje pobeda jedino ostaje da vidimo hoće li Kon i Srđa da se polivaju benzinom ispred Vlade i prete spaljivanjem.....ili će se zadržati na verbalnom porotestu