Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

3 minutes ago, gospa buba said:

trudnichko (pre) je da sedish doma jer je trudnoca problematichna ili trudnuca radi na radioaktivnom izvoru. porodiljsko (posle) porodilja moze da provodi dje oce i kako oce, pred bogom i zakonom ima pravo.

sent from bubamoto

pa naravno da je tako, najjace da ce zakon da tretira zenumajku kao kucnog roba

1 hour ago, napadaj said:

A pravili žurku u Čevapu :lolol: :lolol: :lolol:

Ako se ovako oblače za ćevape, zamišljam kakve krinoline su dress code za stvarno glamurozne žurke.

Sanja Marinković opet dokazuje da je jedna od najglupljih osoba na medijskoj sceni, ne znam kako ne zaboravi da diše koliko je glupa. Sve u svemu, deluje da covid elitu poslednji put videsmo u ovom sastavu, puče tikva. 

13 minutes ago, Fakundo Sava said:

Mislim da je Minji veća frka jer su je navatali da porodiljsko provodi u kafani 

Kakav biser! 

1 hour ago, simetrije said:

Ovo što se danas dešava sa našim "uglednim TV voditeljkama" neodoljivo podseća (makar fenomenološki) na situaciju sa mučenom suprugom onog našeg fudbalera, kojoj  se u  Amerikama, usred krize izazvane protestima kontra rasizma,  "omakao"  nepromišljeni tvit u stilu "udri bandu, milicijo narodna".

Nije baš bilo samo "udri".

k15xuVO.jpg

1 hour ago, Budja said:

U ovo nisam potpuno siguran. I u tom delu populacija ima sivih zona, ono, farmaceutska mafija, Gejts, itd... ali smanjeni kontakti, maske u prodavniciama, sve kako treba.

Ok, ali postoje različite teorije zavere. Prvo krilo je da je Korona namerno izmišljena da bi reptilijanci ili gejts ili ko već kontrolisali populaciju a farmakomafija namlatila pare. U takvim zaverama se dakle ne negira opasnost koju Korona nosi. I onda kao što kažeš, ljudi paze, jebiga, korona je tu.

Drugo krilo je ovo nestorovićevo ludovanje, tipa, korona nije opasnija od gripa, srpski gen najjači ne može mu korona ništa. Znači, kod takvih verovanja realno je očekivati da ljudi ne budu oprezni - zašto bi bili?

Svima je jasno da mala poseta ćevabžinici sa prijateljima uopšte ne bi imala smisla niti bi bila organizovana bez da se prigodan foto&video materijal podeli na instagramu kako bi virtuelne rivalke i rivali pocrkali od muke. Dakle, pošto je instagram od početka do kraja u osnovi svega, mene interesuje šta je ova dalabu mislila da će da se desi kada ponosno objavi svoj story? Da će da pokupi sveopšte ovacije uz možda dva ili tri hejta koja se neće ni primetiti u moru lajkova? Ako je imala takvu računicu onda bi fakat vredelo poslati njen mozak na neko proučavanje.

29 minutes ago, steins said:

Auuu. Ta sala će biti cirkus. Kroz plafon ide struja svi zidovi su impregnirani olovom a pod je vodootporan. Tu ima da rode mečku da srede, ako ikad

d9o4368-d70bbf1e-4125-4162-9d69-f41933dec80c.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvMjJmMDI4ZjQtNmJlNC00YzRlLWFjYmItYWYzZWE3NGUwZjc4XC9kOW80MzY4LWQ3MGJiZjFlLTQxMjUtNDE2Mi05ZDY5LWY0MTkzM2RlYzgwYy5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ.wx6nZ5zrDbIiFX2m9YiST18lSqj60jGPaxiUwpTXByo

Najmanje što Šolak može da uradi je da im se zahvali na saradnji. Nažalost, neće od toga biti ništa, kao što SBB sarađuje sa Pinkom, a sablažnjava se nad Telekomom.

Još poraznije je što ove guske ne vide gde je problem u njihovom ponašanju.

ja bih da šolak ne uradi ništa, ali bih da n1/novas napravi emisiju u privilegovanima tokom zatvaranja, 

sa svedočenjima ljudi koji ne mogu da odu na sahranu najbližima, u posetu deci u bolnici, sa doktorima 

u crvenoj zoni, uz svedočenje svih prisutnih na ovom i sličnom partiju.

a država da ih kazni koliko je propisano (150000rsd mislim da je kazna za fizičko lice)

jel ima negde taj obućinin uvod

Nemoj samo uvod, vidi i prvi prilog.

58 minutes ago, Redoran said:

Svima je jasno da mala poseta ćevabžinici sa prijateljima uopšte ne bi imala smisla niti bi bila organizovana bez da se prigodan foto&video materijal podeli na instagramu kako bi virtuelne rivalke i rivali pocrkali od muke. Dakle, pošto je instagram od početka do kraja u osnovi svega, mene interesuje šta je ova dalabu mislila da će da se desi kada ponosno objavi svoj story? Da će da pokupi sveopšte ovacije uz možda dva ili tri hejta koja se neće ni primetiti u moru lajkova? Ako je imala takvu računicu onda bi fakat vredelo poslati njen mozak na neko proučavanje.

precenjujes njene kognitivne sposobnosti. 

Pogledao sam i uvod i prilog...kritičniji su prema voditeljkama nego prema SNSovcu.