Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

5 minutes ago, renne said:

I kavane
Raduj se narode

:thumbsup:

u jbt, ja sam granicu prešla nedavno i to nekoliko puta, 

a kako ti 29.8. ?
Pa tad sam poslednji put išao bilo gde
6 minutes ago, renne said:
16 minutes ago, dùda said:
u jbt, ja sam granicu prešla nedavno i to nekoliko puta, 

a kako ti 29.8. ?

izvini, nisam radoznala, nego znam da često ideš ubosnu, pa se zato iznenadila 

Edited by dùda

dùda radi za muriju

:dry:

• Author
Zvali da provere da li si u samoizolaciji?

Na fixni ili mobilni? Poznajuci pandure, verovatno mobilni :D

Ja sam u "samoizolaciji" do subote, a prijavljen sam na drugoj adresi gde nema nikoga :D

I već od danas važi. Pa genijalno, radnici krenu na posao ne znajući do kad će raditi. Nemoj slučajno da bi se nešto znalo dan-dva unapred...

Edited by mraki

Zvali da provere da li si u samoizolaciji?

Na fixni ili mobilni? Poznajuci pandure, verovatno mobilni biggrin.png

Ja sam u "samoizolaciji" do subote, a prijavljen sam na drugoj adresi gde nema nikoga biggrin.png
Na mobilni

Nove mere kriznog staba su donete posle sastanka juce. Levo je stucni deo staba a desno politicki deo staba, odluke se usaglasavaju i  donose dijalogom :fantom:

catmouse_blog_800x.jpg?v=1532032791

28 minutes ago, mraki said:

I već od danas važi. Pa genijalno, radnici krenu na posao ne znajući do kad će raditi. Nemoj slučajno da bi se nešto znalo dan-dva unapred...

Prijateljica što je radila u nekoj prodavnici tehničke robe drugu smenu za naravno 30k, zaključa prodavnicu u 17h, pospremi, ali mora da sedi na poslu do 20h, dok je radno vreme.

Ja redovno sipam gorivo u Bosni, nikad niko ni za šta zvao.

Možda šalju faks?:covid19:

1 hour ago, Jozef K. said:

Prijateljica što je radila u nekoj prodavnici tehničke robe drugu smenu za naravno 30k, zaključa prodavnicu u 17h, pospremi, ali mora da sedi na poslu do 20h, dok je radno vreme.

sve jasno, do 17 radi kao prodavac, od 17 do 20 kao obezbeđenje

Svi koji se bavite nekim privatlukom, nemo se iznenadite kad vam ovih dana stigne na naplatu neko potrazivanje od majke Srbije. Inspekcije i prekrsajni sudovi rade punim gasom, sve treba uterati, svaki jebeni dinar. Drugar dobio cestitku od 500 e za firmarinu ,sve platio na vreme ali fali mu neki kao papir, prc..- 500 e kazne.Drugom iskopali neku razliku za porez od (sicc!!) pre tri godine, oma da se plati ili ode u madelj. Iz price jednog inspektora sam doznao da imaju takve instrukcije, nulta tolerancija, nema od cega da se isplate plate u javnom sektoru za decembar. Elem, kako se niko nije setio da pita Zeksa kad on misli malo da relaksira svoj dug? :jerry: Zato se ralaksiraju i mere, matematika je jednostavna: svaki dan ce umreti xy gradjana, doktori ce da pocnu da rade seppuku od muke, lezacemo bolesni po satorima ispred bolnica ali ce se namaci svaki dinar za njihovo dupe :fantom:

Edited by Haralampije