December 18, 20204 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: zar ovakvo vreme nije dovoljan razlog da se taj lepi običaj povrati? Jeste, stare slave na koje sam kao dete išao su upravo bile takve. Gosti nisu postojali, nit' ih je neko zvao, nit' su dolazili. Neki relativno uži deo familije i to je.
December 18, 20204 yr 33 minutes ago, Tsai said: au jee, nisam znao za ovo za respirator. jel bi podelio mozda sa nama kakvo je iskustvo? ako ti je glupo ne moras. hvala svima na savetima btw Ne bih, em se nije radilo o kovid respiratorisanju, em bas i nisam bio u agregatnom stanju sposobnom da sakuplja i sredjuje utiske... A i bilo je u neka mirna nekovidna vremena, sa sve osobljem koje osim mene nije imalo druga posla, ne sa mnom kao VIP-om , naravno, nego u redovnim bolnickim procedurama. Kako se cuje, sada to bas i nije izgledno u slucaju da bilo koga - ne daj boze - zadesi...
December 18, 20204 yr Ljudi, ja se razvalih od tužnog posla a čadež se zajebava sa teorijama o tome da li se u kafani širi virus ili ne. Gamad prokleta. Oni neće dozvoliti da ovo prestane.
December 18, 20204 yr Just now, Tale said: Gamad prokleta. Oni neće dozvoliti da ovo prestane. Počinenjem da mislim da oni negde jako, jako dobro zarađuju na ovome...
December 18, 20204 yr 22 minutes ago, Anonymous said: To više ne postoji. Postoji, postoji...samo rodbina uža koja je ionako prilično uska sama po sebi ima "pravo na slavski ručak"...takođe vrlo uzak krug ljudi, takoreći samo kumovi svraćaju na sitne kolače, kafu i piće...posedi se malo i to je to, oduvek je tako bilo kod nas. Jedini "ekces" se desio u prvoj i drugoj godini posle očeve iznenadne smrti pre 30 godina kada se omasovila ničim izazvana i totalno spontano ali smo vrlo brzo sveli broj gostiju na pređašnji i bar po nama jedini razuman broj. Oduvek sam se grozio slavskih bahanalija. Moram priznati da slavu slavim isključivo iz tradicionalnih razloga. Ove godine samo mi ukućani...porcijice žita, sl kolača i kolača sitnih sam lično dostavljao gostima ali samo do vrata. 😊
December 18, 20204 yr 13 minutes ago, Tale said: Ljudi, ja se razvalih od tužnog posla a čadež se zajebava sa teorijama o tome da li se u kafani širi virus ili ne. Gamad prokleta. Oni neće dozvoliti da ovo prestane. Pa jebi ga, najave su da stiže 10 000 vakcina, mislim da je čadež negde među prvih 100, boli ga kurac. edit: mada nije nemoguće da se ta ekipa već utrtila negde u Engleskoj ili USA, nije da nemaju da iskeširaju za takvu akciju. Edited December 18, 20204 yr by Anonymous
December 18, 20204 yr 4 hours ago, Caligula said: Doneo neko iz kafane, sa svadbe, slave, bilo kog mesta gde se sedi jedan drugom zavrat i dise u lice, dere se, peva u znoju radosti, žoi d vivr To smo apsolvirali odavno, ne voli korona mašinsku mast i velike hale pa da su je tamo zapatili. Tamo su je raširili, ali zapatili sigurno nisu. Ja ne znam u kojoj zemlji zivis ali niti se odrzavaju svadbe niti rade kafane sa zivom muzikom niti u kaficima kaslju jedni u druge.
December 18, 20204 yr naivan si bloče eno na ig nalogu tijane iphone story sa otvaranja ski sezone na kopaoniku, ludilo noćnog života sa sve živom svirkom i penjanjem na astal, pa đani koji prošli vikend pravi koncert u promenadi... Edited December 18, 20204 yr by kud u maglu Simoviću
December 18, 20204 yr 3 hours ago, aram said: u nemačkoj ne rade, tj. može da se naruči i pokupi, ili da ti donesu. nema ni ulaska a kamoli sedenja u kafani. I ne rade od pocetka oktobra,a juce imaju 34 000 zaraznih.A ne rade im od pocetka oktobra ni skole,sport samo profesionalni....
December 18, 20204 yr 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: naivan si bloče enocna ig nalogu tijane iphone story sa otvaranja ski sezone na kopaoniku, ludilo noćnog života sa sve živom svirkom i penjanjem na astal, pa đani koji prošli vikend pravi koncert u promenadi... Ne radi se o mojoj naivnosti vec o cinjenici da u mnogim zemljama vec mesecima te iste kafane ne rade i mnogo drugih stvari,a broj zarazenih samo raste.izgleda da je Djani svratio kod svih. Edited December 18, 20204 yr by Блок_64
December 18, 20204 yr Ne radi se o mojoj naivnosti vec o cinjenici da u mnogim zemljama vec mesecima te iste kafane ne rade i mnogo drugih stvari,a broj zarazenih samo raste.izgleda da je Djani svratio kod svih.Ne raste svudaIma dosta zemalja koje su ozbiljno smanjile broj zarazenih
December 18, 20204 yr 4 minutes ago, Блок_64 said: A ne rade im od pocetka oktobra ni skole netačno, škole su radile do 14.12. najnormalnije, a i sad rade za mlađu decu ukoliko roditelji ne mogu da obezbede brigu o njima
December 18, 20204 yr 1 minute ago, aram said: netačno, škole su radile do 14.12. najnormalnije, a i sad rade za mlađu decu ukoliko roditelji ne mogu da obezbede brigu o njima Nije tako ali nema veze neka bude da su radile,znaci posto im skole rade a kafane ne rade da se virus prenosi u skoli.
December 18, 20204 yr 3 minutes ago, omiljeni said: Ne raste svuda Ima dosta zemalja koje su ozbiljno smanjile broj zarazenih Pricamo o zemljama koje imaju najrigoroznije mere.Nemacka je jedna od njih,i kod njih jos broj nije poceo da pada.