December 18, 20204 yr pa to je isto, neko je morao da donese prvo tu koronu u kafanu ili na svadbu da bi stigla i do radnika edit - po pasterovim naučnicima ništa ne sme ugroziti točkove ekonomije, ljudi se ne zaražavaju u punim autobusima, u supermarketima gde cirkuliše virusom obogaćeni vazduh čitav božiji dan, ni na radnim mestima gde su na metar od kolega 8h dnevno - neodgovorni pojedinci na kućnim žurkama zaraziše milione Edited December 18, 20204 yr by gone fishing
December 18, 20204 yr 9 minutes ago, Jozef K. said: Radna mesta pre svega. 140 radnika zastava oružje je trenutno zaraženo. U kojim su to kafanama i kućnim druženjima uspeli da mi je znati. Ovo je nekavo istraživanje (doduše preneto sa Nove), a ne moje ili tvoje nagađanje. https://nova.rs/magazin/zdravlje/potvrdeno-ova-aktivnost-je-najveci-krivac-za-sirenje-korone/ Trebalo bi naći odakle su uradili C/P.
December 18, 20204 yr najbolje oko njihovih lupetanja da se opet glozimo. oni ljudi imaju svoj interes, nashe je da preteknemo. ko do sad nije video, nema svrhe mnogo ni objashnjavati nego da se zavrshi nekad, ali kako
December 18, 20204 yr 7 minutes ago, Jozef K. said: Zapatio je i raširio je kinez. Nije sigurno mile iz krčinau kafani. Pa nije ni Kinez no amebe jbg. Kako Novi Zeland ili Juzna Koreja, oni nemaju kineze? Evo sta kazu Vrancuski naucnici, l sta oni znaju koj qratz 5 minutes ago, Anonymous said: Ovo je nekavo istraživanje (doduše preneto sa Nove), a ne moje ili tvoje nagađanje. https://nova.rs/magazin/zdravlje/potvrdeno-ova-aktivnost-je-najveci-krivac-za-sirenje-korone/ ... ne mora nauka da bi se shvatilo. Da sam virus podigao bih spomenik stadionima, svadbama, rodjendanima, kaficima i klubovima. I ajde da ovde opet obrnemo krug kako se na posao, samoposlugu i u autobus mora A U KAFIC I NA SVADBU NE MORA Edited December 18, 20204 yr by Caligula
December 18, 20204 yr 4 hours ago, gospa buba said: to je lepo u teoriji, privatna bolnica u kraju je celu svoju prvu godinu sve bacala u gradsko djubre, do prve ozbiljbije koshave i dok se nisu rotitelji iz vrtica tradicionalno popalili na shpriceve, pa pocheli masovno da prijavljuju. i sad im promakne tu i tamo po neshto. ne kazem naravno da svi tako, ali kod nas je u narodu i biznisu izgleda obichaj da se proba sent from bubamoto naravno, sve to stoji, samo sam napomenuo da je tu situacija malo drugačija od napisanog. Elem, ja i dalje ne mogu da verujem koju su pizdariju napravili sa ovim testovima. I to smem da se opkladim da je ovo povlačenje posledica izuzetno negativnih reakcija javnog mnjenja na onu debilku sa Jutarnjeg programa - odnosno da su ukapirali da će napraviti golem haos sa ovim testovima pogotovo kad krenu da izlaze lažno negativni. Plus, mislim da i tu postoji neko muvanje oko njihovog uvoza.
December 18, 20204 yr 19 minutes ago, Jozef K. said: Radna mesta pre svega. 140 radnika zastava oružje je trenutno zaraženo. U kojim su to kafanama i kućnim druženjima uspeli da mi je znati. ovim smo po kratkom postupku dokazali da kafane i kućna druženja nisu i ne mogu biti mesto zaražavanja
December 18, 20204 yr 5 minutes ago, Caligula said: Pa nije ni Kinez no amebe jbg. Kako Novi Zeland ili Juzna Koreja, oni nemaju kineze? Evo sta kazu Vrancuski naucnici, l sta oni znaju koj qratz ... ne mora nauka da bi se shvatilo. Da sam virus podigao bih spomenik stadionima, svadbama, rodjendanima, kaficima i klubovima. I ajde da ovde opet obrnemo krug kako se na posao, samoposlugu i u autobus mora A U KAFIC I NA SVADBU NE MORA A jel neko nekoga tera u kafanu?
December 18, 20204 yr 13 minutes ago, gospa buba said: najbolje oko njihovih lupetanja da se opet glozimo. oni ljudi imaju svoj interes, nashe je da preteknemo. ko do sad nije video, nema svrhe mnogo ni objashnjavati nego da se zavrshi nekad, ali kako Nema gloženja, ovo nije destuktivna rasprava. Ali radi se o tome da se rizik boravka na radnom mestu (i odlazak do njega) ne može nikako izbeći, a kafana, teretana, šoping mol i slično se može. Edited December 18, 20204 yr by Anonymous
December 18, 20204 yr 13 minutes ago, Jozef K. said: A jel neko nekoga tera u kafanu? naravno da ne. problem je i taj kao-nacionalni-narativ ne moze srbin bez veselja. koji se godinama red provlachi red ukucava u glave, po potrebi sharenih medija, a sada se forsira danima po ceo dan. mislim da i to ljudima pravi nepotreban pritisak, da im se po ceo dan servira vec nebiranim rechima kako im je zivot nikakav, jer ne mogu u kafich i svi jedva chekaju da mogu i sve su kao u ropstvu, jer ne mogu u kafanu. pomislio bi chovek da je cela srbija po ceo dan po kafanama. da uradi neko istrazivanje, videlo bi se da u toj sarmi skoro da ni nema mesa (ista pricha kao kad pojachano kenjaju na bolnichku hranu, kad ih zapadne, kao da kod kuce jedu samo mishelinove zvezdice, a ne nekontrolisano djubre, koje svi jedemo, i gore od toga) a da uradi neko eksperiment tako za biblioteku, jebo ja zivot bez biblioteke, srbin je nishta bez biblioteke, da vidimo shta moze da se dobije nego ne donosi novac ta nbs a ako je suditi po ulicama, autobusima i ovo malo radnji shto radi - signal za raspushtanje je opet dat. samo jednom se zivi i sirotinja smo al da se mi proveselimo, pa shta bude. dakle, opet vishe srece u sledecem izvlachenju. Edited December 18, 20204 yr by gospa buba
December 18, 20204 yr 20 minutes ago, renne said: pa kako kad se u kafani ne širi virus, dokazano by Marko Ma uopšte nije tema da li se širi. Naravno da da. Svuda gde su dva čoveka u interakciji moguće je širenje. Pričamo o situaciji kada kafane praktično ne rade. Gde je sada širenje? Sigurno se ne širi u kafanama koje ili ne rade ili su prazne.