December 18, 20204 yr nadam se, ali pogledaj ovaj drugi video i zamisli prosečnog srbina kako to radi
December 18, 20204 yr a cekaj, meni kad su radili pcr , stavljali su i u usta ne moze ovaj kucni samo u usta? umirem , al ozbiljno pitam izvini
December 18, 20204 yr Zanimljivo je da se u RTS-ovom prilogu sa ovom neznalicom ne pojavljuje južnokorejski test naveden u članku Nove, već kineski "Alltest Covid-19 Antigen Rapid Test". Quote Detalji o medicinskom sredstvu: Naziv: COVID-19 Antigen Rapid Test Generički naziv: Infektivna imunologija, brzi test, ostala virusologija Proizvođač: Hangzhou AllTest Biotech Co., Ltd. Zemlja proizvodnje: Kina Nosilac odobrenja: Medipro MPM d.o.o. Adresa nosioca odobrenja: Beograd (Rakovica) Broj rešenja: 515-02-04632-20-003 Datum rešenja: 16.11.2020. 13:31 Datum isticanja rešenja: 16.11.2025. Način izdavanja: na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (U apotekama i specijalizovanim prodavnicama). Kategorija: 06 - In vitro dijagnostička medicinska sredstva Klasa: Ostala IVD https://www.alims.gov.rs/latin/medicinska-sredstva/pretrazivanje-medicinskih-sredstava/?ms_id=452 Edited December 18, 20204 yr by vememah
December 18, 20204 yr 5 minutes ago, Tsai said: a cekaj, meni kad su radili pcr , stavljali su i u usta ne moze ovaj kucni samo u usta? umirem , al ozbiljno pitam izvini ovaj sa drugog keltovog klipa ga prvo stavlja u usta, a posle u njonju ga ne gurne do balčaka kao na prvom iskreno se nadam da neću ni pokušavati
December 18, 20204 yr meni je samo pitanje vremena kad mi je sledeće izlaganje obolelom, svečano obećavam da ću da snimim video kako radim ovo sam sebi
December 18, 20204 yr Popular Post 53 minutes ago, Banjo said: I bez doceka, mi smo blizu kolektivnog imuniteta. Nije mi jasno zasto ste svi skocili na ovu odluku? Pricuvajte se jos malo i toeto. Docek samo znaci da cemo manje morati da se cuvamo, pod uslovom da se po kaficima stvarno siri korona kao sto seto ovde tvrdi. E sad, samo mi je zao sto nece biti potrebe za vakcinacijom. Bas sam planirao da sebi ubrizgam nekoliko doza ove Fajzerove.. Ruska mi vise nije opcija, jer koliko cujem ona podrazumeva 42 dana bez alkohola.. nas u ovom svinjcu živi oko 7 miliona. recimo da je za kolektivni imunitet potrebno da antitela ima 80% populacije. to je preko 5.5 miliona. Ako od bolesti umire oko 1% zaraženih, to znači da ćemo kolektivni imunitet imati kad bude više od 55 hiljada umrlih. Jetse da radikalčine lažu i umanjuju brojeve višestruko i da autobusi jure na sve strane, ali ipak smo nasreću još uvek dosta daleko od 55.000 umrlih forum je diskusioni, što valjda znači da svako može pisati šta mu padne na pamet, ali možda ne bi bilo loše za kvalitet te diskusije ako bi se malo doziralo to šuketanje hoću da kažem, jebo vas više kolektivni imunitet.
December 18, 20204 yr 32 minutes ago, omiljeni said: nas u ovom svinjcu živi oko 7 miliona. recimo da je za kolektivni imunitet potrebno da antitela ima 80% populacije. to je preko 5.5 miliona. Ako od bolesti umire oko 1% zaraženih, to znači da ćemo kolektivni imunitet imati kad bude više od 55 hiljada umrlih. Jetse da radikalčine lažu i umanjuju brojeve višestruko i da autobusi jure na sve strane, ali ipak smo nasreću još uvek dosta daleko od 55.000 umrlih forum je diskusioni, što valjda znači da svako može pisati šta mu padne na pamet, ali možda ne bi bilo loše za kvalitet te diskusije ako bi se malo doziralo to šuketanje hoću da kažem, jebo vas više kolektivni imunitet. Najcesce se pominje cifra od 60% populacije, sto ispada 4,2m. Nema sanse da je smrtnost 1% jer ima dosta nesimptomaticnih i laksih slucajeva koji nisu registrovani. Moji zena i dete se nigde ne vode da su prelezali koronu npr. Sad, moguce je da procenat smrtnosti rastue jer su nam bolnice pune. Ovim tpom mi nismo daleko ni od 80%.. pa kod nas dnevno umire preko 200 ljudi, to je 6k mesecno.
December 18, 20204 yr Uzimanje brisa za antigenski test je vrlo, vrlo neprijatno iskustvo. Suze su mi isle, a bris mi je uzimao zdravstveni radnik. Tesko da ce ljudi to po kucama uspeti da urade kvalitetno. Inace po vazecem protokolu radi se u prvih 5 dana od pojave simptoma, a ko je negativan, ali ima simptome respiratorne infekcije ili je proslo vise od 5,6 dana od pojave simptoma, radi se PCR.
December 18, 20204 yr 5 hours ago, omiljeni said: nas u ovom svinjcu živi oko 7 miliona. recimo da je za kolektivni imunitet potrebno da antitela ima 80% populacije. to je preko 5.5 miliona. Ako od bolesti umire oko 1% zaraženih, to znači da ćemo kolektivni imunitet imati kad bude više od 55 hiljada umrlih. Jetse da radikalčine lažu i umanjuju brojeve višestruko i da autobusi jure na sve strane, ali ipak smo nasreću još uvek dosta daleko od 55.000 umrlih forum je diskusioni, što valjda znači da svako može pisati šta mu padne na pamet, ali možda ne bi bilo loše za kvalitet te diskusije ako bi se malo doziralo to šuketanje hoću da kažem, jebo vas više kolektivni imunitet. Ma mozes da napises jos pedeset puta, dzabe. Opet se javi neko sa pricom o kolektivnom imunitetu.
December 18, 20204 yr Cadez kaze: sledeca dva vikenda kljucna (oh!), a fikus kaze:"Na Kriznom štabu sam pričala o tome da li treba da ostavimo otvorena mesta na kojima nije tako veliki rizik od zaražavanja, kao što su mali frizerski saloni gde frizer i mušterija nose masku - rekla je juče Ana Brnabić i navela da će zabrana biti uvedena ukoliko bude neophodna, ali je istakla da veruje u odgovornost pojedinca- Ukoliko brojevi nastave da padaju, a to zavisi od svakoga od nas, mislim da ćemo moći bar vikendom do 14 časova, 15 časova da pustimo te ljude da rade - izjavila je ona prekjuče.Nije isključeno ni da još neki dobiju dozvole da rade subotom i nedeljom, kao što su manje prodavnice ili da tokom radne nedelje bude produženo radno vreme, koje je sada do 17 časova."Krizni stab zaseda od 8h.
December 18, 20204 yr Evo kaže Čadež da nećemo imati za plate i penzije ako kafane ne rade I da vikendom mora da se radi Jer on ima dokaze da se u kafani i za crni petak niko nije zarazio