December 17, 20204 yr Popular Post On 17. 12. 2020. at 17:31, Caligula said: Krizni štab su govna jebali ih kafići u dupe i njih i one što se druže do 23. Samoživa govna Jezivo, JEZIVO je kada shvatiš da živimo u zemlji u kojoj NEKO, posebno u ovom trenutku, negde organizuje armiju kliktača, botovski sistem plaćen od novca namenjenog opštem dobru, da izgeneriše 12,000 glasova na sajtu N1 na anketu Kako ćete dočekati NG, pa odgovor "U restoranima/ kafićima". Nisam mogao da verujem čime se HULJE bave kada sam to jutros video. Dakle, da negde u okviru ovog sistema postoji neki mozak koji može da smisli, organizuje i sprovede toliko podlu manipulaciju, na tako banalnu temu u ovom trenutku, a sa jasnim interesnim, lopovskim, podlim, zločinačkim namerama prema sopstvenom narodu. I da svi to vidimo i da smo na to pristali i da dalje živimo nadajući se da će to proći samo od sebe. Neko u Srbiji u decembru 2020 godine, svesno te dokazano laže da umire 6 puta manje ljudi od pošasti od stvarne brojke, istovremeno ti ispira mozak na ovakav način i laže te sa namerom da ortacima lopinama napuni džepove. Imaš dokaz za to, znaš da je tako. I ne možeš da uradiš apsolutno ništa osim da vrištiš. Znam da zvuči kao otrcana fraza, ali mi smo bukvalno uleteli u društveno uređenje iz Orvelove 1984-e.
December 17, 20204 yr Nije nuzno da je botovska akcija, imas dovoljno covidiota koji bi tako glasali Pogledaj samo komentare na bilo koji vest o kovidu, na 1 normalan ide 25 koji sprdaju ozbiljnost stanja
December 17, 20204 yr Ekonomski tigar zavisi od otvorenih maloprodajnih objekata tokom naredna dva vikenda. Monti Pajton govna da jede. Ovo nema nigde. Ovakvom iskrivljavanju stvarnosti bi i debeli Kim pozavideo.
December 17, 20204 yr On 17. 12. 2020. at 18:08, InvisibleLight said: Nije nuzno da je botovska akcija, imas dovoljno covidiota koji bi tako glasali Pogledaj samo komentare na bilo koji vest o kovidu, na 1 normalan ide 25 koji sprdaju ozbiljnost stanja ovo lici na botovsku - ili interesnu akciju, pominju jos neki u komentarima nagli skok.
December 17, 20204 yr On 17. 12. 2020. at 18:10, Aleksija said: ovo lici na botovsku - ili interesnu akciju, pominju jos neki u komentarima nagli skok. 100% je botovska akcija. 12,000 glasova N1 anketa ne može da sakupi ni na koju temu. Evo, sad videh da je neko isto to prokomentarisao. Botovsku lavinu.
December 17, 20204 yr On 17. 12. 2020. at 18:10, Aleksija said: ovo lici na botovsku - ili interesnu akciju, pominju jos neki u komentarima nagli skok. E pa nisam znala za tu dinamiku glasanja Strava, znaci odluka doneta
December 17, 20204 yr On 17. 12. 2020. at 18:08, InvisibleLight said: Nije nuzno da je botovska akcija, imas dovoljno covidiota koji bi tako glasali Pogledaj samo komentare na bilo koji vest o kovidu, na 1 normalan ide 25 koji sprdaju ozbiljnost stanja Mislim da ni u proseku opšte populacije nije takav odnos, a posebno nije na N1 u decembru 2020. Pogledaj komentare šta ljudi pišu.
December 17, 20204 yr On 17. 12. 2020. at 18:15, dùda said: Dajte link za tu anketu Nema je više, stavili novu.
December 17, 20204 yr On 17. 12. 2020. at 18:14, Forest said: Mislim da ni u proseku opšte populacije nije takav odnos, a posebno nije na N1 u decembru 2020. Pogledaj komentare šta ljudi pišu. Ok, verujem, imala sam u glavi komentare za mere za arandjelovdan i to negde drugde Edited December 17, 20204 yr by InvisibleLight
December 17, 20204 yr On 17. 12. 2020. at 18:24, Aleksija said: bolesno je ovo, cak i za radikalske standarde. Eh, za njihove standarde. Ovo je njima redovno stanje, gledaju gde ce da lape i ugrade se, koga da zaplase ili u metežu i gužvi da ubiju.
December 17, 20204 yr On 17. 12. 2020. at 15:11, Milosh76 said: Antigenski testovi su divni ako se rade na početku infekcije, do pet dana, ako je više od pet, onda mogu biti lažno negativni - ukazuje Ercegovac. Ja sam bio negativan na antigenskom testu i pozitivan na pcr koji je radjen 20 minuta kasnije. I praksa im je da prvo rade antigenski test, ako je negativan, onda rade pcr.
December 17, 20204 yr On 17. 12. 2020. at 18:42, Caligula said: Eh, za njihove standarde. Ovo je njima redovno stanje, gledaju gde ce da lape i ugrade se, koga da zaplase ili u metežu i gužvi da ubiju. nije isto. veliki su brojevi u pitanju. citav (bar) jedan sistem je u pitanju. ne pricam ja o njihovom moralu (jer ga nema), vec o efektima.