December 16, 20204 yr 22 minutes ago, Jozef K. said: Išao sam na tri slave na svetog Nikolu. Ni na jednu nisam pozvan. Videćemo, ali mislim da se opet histeriše. Drugo, ljudi će svakako obeležiti slavu u okviru kuće. Naravno da će kupiti piće da se počaste. Plus ima akcija. Ja sam kupio paket vranca. Jbg za 200 kinti litar, može da se pijucka svako veče. pa kad svi znaju da si drukara
December 16, 20204 yr LOL, deca starija od 4 godine i deca sa posebnim potrebama da nose maske. Ja moje ili da zaključam u kuću ili da spremim jedno soma evra za kazne...
December 16, 20204 yr koja je uopšte dostupnost maski za malu decu, tu verovatno trebaju još manje maske od onih standardnih za decu
December 16, 20204 yr 9 minutes ago, Ayatollah said: LOL, deca starija od 4 godine i deca sa posebnim potrebama da nose maske. Ja moje ili da zaključam u kuću ili da spremim jedno soma evra za kazne... Koje kazne? Da li je neko negde video da je neko kažnjen ili da se gleda da li se nose maske? Gde će da kažnjavaju još zbog dece a DOČEK se uveliko sprema već nedeljama i svi znamo da će ga biti, da li legalno ili polu ili nelegalno, zar je važno, a posle će biti slika i svi će se kao nešto zgražavati. O planinama da i ne pričamo. Ma to je sve jedna velika sprdnja kao i cela država, jebani smrdljivi odvratni radikali
December 16, 20204 yr Popular Post 39 minutes ago, Jozef K. said: Išao sam na tri slave na svetog Nikolu. Ni na jednu nisam pozvan. Videćemo, ali mislim da se opet histeriše. Drugo, ljudi će svakako obeležiti slavu u okviru kuće. Naravno da će kupiti piće da se počaste. Plus ima akcija. Ja sam kupio paket vranca. Jbg za 200 kinti litar, može da se pijucka svako veče. ja sam prvo razumeo ovaj post da si otisao nepozvan na tri slave i pokusavam da provalim sta hoces time da kazes .
December 16, 20204 yr 1 minute ago, Joe D said: ja sam prvo razumeo ovaj post da si otisao nepozvan na tri slave i pokusavam da provalim sta hoces time da kazes . Nisi jedini. . U stvari hteo je da kaze da obicno svake godine ide na tri slave, a da ove godine ti ljudi ne slave sa gostima te nisu pozivali.
December 16, 20204 yr Ne znam u kojim je to marketima ludilo, u Veru danas nikad brže nisam prošao kasu. A radile su 3 kase (od 10).
December 16, 20204 yr Greška je što su skratili radno vreme 'običnim' radnjama do pet. Narod se izbezumi između 4 i 5, a onda svi nagrnu u autobuse.
December 16, 20204 yr 29 minutes ago, renne said: Pa u Veru inače nikada žive duše nema. Nikakvo merilo Vraga, pred prošlu NG sam čekao i po 45 min u redu.
December 16, 20204 yr UHAPŠEN ZBOG POKUŠAJA UBISTVA Muškarac (55) ranio partnerku jer je smatrao da mu je PRENELA KORONU Više javno tužilaštvo u Požarevcu odredilo je zadržavanje osumnjičenom Dejanu M. (55) iz sela Orljevo kod Petrovac na Mlavi, zbog krivičnog dela teškog ubistva u pokušaju. Naime, Dejan je, nakon što je saznao da je zaražen korona virusom uzeo pištolj za koji je imao samo dozvolu za držanje i došao u kuću Svetlane B. (55), koja živi u Žabarima, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, optužujući je da mu je ona prenela virus. Kada je ona pobegla u kuću svog zeta Bogoljuba Z., inače zamenika komandira PS Žabari, krenuo je za njom i kada ju je sustigao uperio je pištolj u njenom pravcu, ali je u tom momentu zamenik komandira pokušao da mu otme pištolj iz ruke i u tom otimanju došlo je do pucnja iz pištolja i metak je, najpre, pogodio Svetlanu u predelu šake, a zatim i njenu ćerku Anu (35), koja se, takođe, nalazila u istoj kući. U kući zamenika komandira nalazio se i načelnik PS Žabari Zoran M.
December 16, 20204 yr 8 hours ago, vememah said: 9000 što će naplaćivati strancima ja shvatio da je za strance već dignuta na 18.000?