Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

samo da kazem - srbija je london.

kod nas krenuo najvisi nivo zatvaranja od danas - takozvani tear 3 lockdown. vishi nema. 

taj treci nivo je do danasnjeg zatvaranja podrazumevao da se zatvara sve osim esencijalnog (hrana, benzin, apoteke...) a od danas potpuno isti nivo podrazumeva da radi sve osim zabave. sto znaci ne rade kafane, muzeji, bioskopi i pozorista. sve ostalo radi punom parom - radnje, shoping centri, frizeraji, noktarnice, kozmetike, teretane...

vlast, bas kao i u srbiji, daje sve od sebe da kontrolise virus al narod stoka. :sleep:

1 hour ago, gospa buba said:

u januaru smo verovatno opet cao.

ja bih da nekad ne budem u pravu. evo npr sad bi moglo. neki mirakul, da stane kuga ispred iriga ili tako neshto, pogledao gospod budale kad ne umeju same unsure.gif

sent from bubamoto

E, to nije bio mirakul, nego se država postavila na tom mestu između Iriga i Rume i ko proba da prođe biće obešen. Rezultat - Irig stradao, u Rumi nula slučajeva, 10 kilometara razdaljine

spacer.png

eto vidish :sad:

sent from bubamoto

A sigurno je bila velika pomama da se ide u Rumu. Ja ne bih otisao ni za stelnu kravu. :fantom:

Salu na stranu, te price kako su negde zaustavili kugu su uglavnom na dosta labavim nogama. Za Poljake cesto kazu da su izbegli kugu, ali jos vise njih kaze da to uopste nije tacno i da im je populacija bila prepolovljena u vreme Crne Smrti.
Uglavnom, ako vesas prema "Irigu" onda ti je kuga ulazila od pozada, sto bi rekao onaj upravnik bolnice iz Mostara.

ono sto ja cujem, jeste da su redovi po ambulantama manji nego inace, dakle, broj zarazenih izgleda stavrno pada, zakon krive mozda radi svoje, tako da, sad preostaje da  vidimo hoce li se to nastaviti, ili ce ipak da  krene od NG opet porast..licno, nadam se da smo najgore prosli, barem  sto se novozarazavanja tice..a i predvidjase nam da cemo na vrhuncu imati 10 000 hospitalizovanih, druga je stvar sto mi te kapacitete nemamo, ne znam ni kako su ovih skoro 10 000 uspeli da strpaju, iskreno..ocigledno, iako uvek ima pametnjakovica, znam iz prve ruke, sad svaki  stanovnik Srbije  prakticno zna nekog zarazenog, u svakom mestascetu je bar poneko umro, i ljudi su poceli ozbiljnije da  hvataju ovo u sve vecem broju, samim tim je i disciplina vecca, moj neki utisak

Edited by Misko

Ja danas bila do Rodića u Omladinskih brigada. Pomislila sam da neće biti gužva, ali avaj, srpski domaćini kupuju za slavu. To se kupuju šarani, mesište, pića, kolica svima krcata. Ja kad zovem najužu familiju nikad ne kupujem dva paketa koka kole od 2 litra i 50 piva. 

Biće kuku i lele kad to prođe, aprimakne se Nova Godina.

^^

Bojim se da nismo. Haos je u gradu i biće sve veći kako se NG približava. Nadam se da grešim.

Edited by Anonymous

8 minutes ago, omiljeni said:

Salu na stranu, te price kako su negde zaustavili kugu su uglavnom na dosta labavim nogama.

Švabe pisale. Kad su videli Irig i nepridržavanje mera(svedočenja o umiranju o kuge i pola varoši na sahrani), ništa nije preostalo nego vešala.

^^

Bojim se da nismo. Haos je u gradu i biće sve veći kako se NG približava. Nadam se da grešim.
ja sam se vec 2x nadala da greshim, sad sam se vec smorila ozbiljno :mellow:

sent from bubamoto

Ispred i u marketima je kompletno ludilo

3 hours ago, gospa buba said:

u januaru smo verovatno opet cao.

kako bre "opet" zar smo izasli vec odavde?

Jab reko da surfamo na velikom talasu i da ce tako da ostane do februara, ako i tada.

edit: a kupovina, slave i ostalo - da zahvatimo balavom i fokus grupama

Edited by Caligula

kako bre "opet" zar smo izasli vec odavde?

Jab reko da surfamo na velikom talasu i da ce tako da ostane do februara, ako i tada.

edit: a kupovina, slave i ostalo - da zahvatimo balavom i fokus grupama
pa stalno pobedjujemo, proglashavamo pobedu, odmorimo peshes dana i neprijatelj se vraca jachi nego ikad i onda opet.

sent from bubamoto

U januaru, kad stigne račun na naplatu ću se zabarikariti u kuću. Ukoliko do tada preteknem.

Išao sam na tri slave na svetog Nikolu. Ni na jednu nisam pozvan. Videćemo, ali mislim da se opet histeriše. Drugo, ljudi će svakako obeležiti slavu u okviru kuće. Naravno da će kupiti piće da se počaste. Plus ima akcija. Ja sam kupio paket vranca. Jbg za 200 kinti litar, može da se pijucka svako veče.

Ove godine nisam bila ni na jednoj slavi. Čak ni kod rođaka sa kojima delimo kuću. Takođe ni mi nismo nikoga zvali. Tako će biti do daljnjeg. Božić takođe, nema mrdanja.