Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 hour ago, renne said:

.
SmartSelect_20201216-112820_Chrome.jpg

Krivi su neodgovorna manjina i opozicione TV stanice.

Iz teksta:

Sa mnogih TV kanala, i opozicionih i pozicionih - od svih tema na svetu, udružili su se baš u korona-ludilu! - bombarduju vas nadrilekarima, opskurnim analitičarima i nervno labilnim TV licima koji, eto, "znaju" zašto su maske, vakcine i pranje ruku opasni po vas.

Ali ako se, ne daj bože, teže razbolite, sigurno vam neće Darko Mitrović tražiti krevet u bolnici. O tome ne zna ništa, ali o kovidu zna sve.

1 hour ago, vememah said:

Dobro, nije tu trošak samo u testovima, već i u radu i u habanju mašina, ali svakako je realna cena daleko niža i od onih 6000 što su naplaćivali, a kamoli od ovih 9000 što će naplaćivati strancima odsad, a srpskim državljanima od 1.1.2021.

Zar nije za strance 18000 din ?

Jeste, ja sam nešto pobrkao.

5353 (-531) novozaraženih (29% od 18.484 testiranih)
49 (-4) preminulih
9443 (+123) hospitalizovanih
333 (+21) na respiratorima

Raste broj na respiratoru

Danas u Cro:

"REKORDNIH 92 umrlih od posljedica koronavirusa u jednom danu u Hrvatskoj posljedica je, po mišljenju kliničara, velikog broja zaraženih u protekla dva do tri tjedna, kada je često broj novooboljelih prelazio 4000 dnevno."

srpski superiorni geni zakivaju, sa duplo vise zarazenih od komsija imamo duplo manje umrlih:covid19:

mi moramo za slavlje da se spremimo, kako treba, da se ne brukamo. posle cemo da vidimo.

Negde sam procitala da se za vikend otvaraju radnje, sve mislim. Sad da li je to tacno ili sam sludjena, a jesam svakako...

u januaru smo verovatno opet cao.

ja bih da nekad ne budem u pravu. evo npr sad bi moglo. neki mirakul, da stane kuga ispred iriga ili tako neshto, pogledao gospod budale kad ne umeju same unsure.gif

sent from bubamoto

pa rekosmo juče da je to brnaba izjavila da će da naredi kriznom štabu, jer gde da prodavačice kupe poklone i paketiće za decu ako tržni centri ne rade subotom

i ona je konara rekao da od toga nema ništa

i onda su hitno odlučili da sednica kriznog bude u petak

dakle konara se dosad brukao min jednom nedeljno end kaunting.

sent from bubamoto

5 minutes ago, renne said:

pa rekosmo juče da je to brnaba izjavila da će da naredi kriznom štabu, jer gde da prodavačice kupe poklone i paketiće za decu ako tržni centri ne rade subotom

i ona je konara rekao da od toga nema ništa

razmontirao je konara ko vučela slobu

59 minutes ago, InvisibleLight said:

Danas u Cro:

"REKORDNIH 92 umrlih od posljedica koronavirusa u jednom danu u Hrvatskoj posljedica je, po mišljenju kliničara, velikog broja zaraženih u protekla dva do tri tjedna, kada je često broj novooboljelih prelazio 4000 dnevno."

srpski superiorni geni zakivaju, sa duplo vise zarazenih od komsija imamo duplo manje umrlih:covid19:

Proučavaće genetiku Srba i Belorusa.