December 15, 20204 yr Iz centrale firme obavestili da se za vikend mozda radi. Neko je tu blizu potpune ludosti, samo je pitanje ko.
December 15, 20204 yr Meni neka ženska iz radnje u Delta sitiju rekla da imaju najavu da rade u subotu do 14h ili tako nešto
December 15, 20204 yr 1 hour ago, Forest said: Da, ja sam pomislio da će ova statistika koju pratimo postati besmislena kada se dostignu krajnji limiti kapaciteta - ali mi se učinilo da se zbog manjih brojava juče i danas to nije desilo. Odakle onaj pad u ponedeljak i utorak ako postoje problemi kapaciteta koje pominješ? Nije (trenutno) problem kapaciteta za smeštaj od kako su aktivirali Sabirnu kapelu na Novoj Bežaniji. Problem je broj sahrana koji može dnevno da se obavi a tu se na Novoj Bežaniji došlo do limita - 18 dnevno. JKP ne može više da obavi dnevno sa ovim brojem ljudi i kapela za ispraćaj. Ono što sam hteo da kažem u prethodnom postu je to da ni broj sahrana na gradskim grobljima nije odgovarajući parametar za posmatranje jer je broj preminulih veći od broja sahrana koji može dnevno da se obavi. Nova Bežanija sada trpi najveći pritisak.
December 15, 20204 yr 35 minutes ago, Malvo said: Iz centrale firme obavestili da se za vikend mozda radi. Neko je tu blizu potpune ludosti, samo je pitanje ko. Lakse bi shvatili kada bi znali gde radis ,ili makar koja delatnost.
December 15, 20204 yr Padaju nam brojevi velikom brzinom, je li, pa se mere relaksiraju. Brnabić: Quote Dodala je da ukoliko brojevi nastave da padaju, da je moguće da se radno vreme pojedinih objekata produži na vikend, i to do 14 ili 15 časova. https://www.danas.rs/politika/brnabic-protivim-se-zabrani-kretanja/
December 15, 20204 yr 2 hours ago, Tale said: Sahrane polako postaju problem. Danas se sahrana na novobežanijskom groblju zakazuje za sledeći utorak (22.12.). Ako uzmemo u obzir da se na tom groblju dnevno obavi 18 sahrana izlazi da svakog dana na sahranu na novobežanijskom groblju čeka oko 150 preminulih osoba. Projektovani kapacitet Sabirne je 270 mesta + 150 u rezervi. Ne znam kako je na kraju izvedeno.
December 16, 20204 yr 13 minutes ago, mareeee said: Možda ta razlika u ceni ide u budžet. Možda jednorozi stvarno postoje.
December 16, 20204 yr Dobro, nije tu trošak samo u testovima, već i u radu i u habanju mašina, ali svakako je realna cena daleko niža i od onih 6000 što su naplaćivali, a kamoli od ovih 9000 što će naplaćivati strancima odsad, a srpskim državljanima od 1.1.2021.
December 16, 20204 yr Vezano za sve neverovatne cene koje su zabašurene pandemijom, opet se vraćam na maske proletos i neverovatnu cenu od 120 dinara za komad obične hirurške maske. Taj lopovluk je apsolutno prošao , a da niko nije ni trepnuo.