Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Keep Light? Kako će ti mučenici ovo preživeti?

Ja bih tražio da država malo pripomogne kad bih bio na njihovom mestu.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

On 15. 12. 2020. at 0:40, cartman said:

Jbg... Pranje para mora da se nastavi i Zvoncicu stisli strani investitori za levo a domaći krimosi za desno jaje... 

nije ovde u pitanju pranje para. to se odvija po kladionicama i gradilistima.

InvestitoriTM pritiskaju, to je istina. Plus, treba namaknunti neke pare u budzet. Ovo je bukvalno grebanje i vucenje da drzava ne bi proglasila bankrot i da bi nekako isplatili penzionere i medicinske radnike. Ostalima sto su na budzetu, ako para nema, ce da prodaju pricu o krizi. Plus, treba odrzati i socijalni mir, a Nova Godina namakne ogromne pare velikom broju ljudi. Samo izracunaj koliko ljudi radi po raznim kaficima i restoranima. 

Fino balansiraju.

Smernice su jasne. Biraj, kafana ili bolnica. Win-win konbinacija...

Od prvog u zoru ce vanredno stanje, ionako je najmanja produktivnost prve polovine januara. Od 15og je sve spremno, od skola do kladzi...

Samo se kaju za april... Tad nisu znali sta rade, da su znali, bili bismo polusvedjani...

A za broj umrlih... Ako je u bgd broj umrlih 30 veci od proseka, a polovina zarazenih umrlih je ovde, po kojoj logici je broj 60 puta 3?

On 15. 12. 2020. at 8:15, hefaca said:

Fino balansiraju.

Smernice su jasne. Biraj, kafana ili bolnica.

Koja bolnica?

To je to,vec je svima jasno da ce docek po klubovima biti organizovan,sve vise reklama iskace po IG sa gostovanjima.Spremimo se za udar posle novaka.

Ministarka Darija Кisić Tepavčević: “Ako sprečimo da se zarazimo dajemo ogroman doprinos da ostanemo zdravi…”

Pee GIF - Find on GIFER

takoe.

ako kanimo pobediti ne smemo izgubiti.

zena genije :hihi:

sent from bubamoto

On 15. 12. 2020. at 10:49, gospa buba said:

zena genije :hihi:

I ministarka, pride

to je sekundarno.

moze ona i bolje. da sam ja njenih godina i putanje, gadjala bih neki brisel. ili nato. mada mislim da je suvishe pametna za nato. ako me razumesh :hihi:

sent from bubamoto

On 15. 12. 2020. at 10:20, djeneralche said:

Koja bolnica?

pa kad uplatiš kafanu ili restoran, dobiješ i rezervaciju za bolnicu - to ulazi u cenu dočeka.

MINISTARKA KRŠI MERE: Darija Kisić bez maske zavaljena kao na plaži | Klix  Info

Idiot. Bitno da je uparila masku sa garderobom. Da tako vodi racuna i o onome sto joj je posao ili bar za sta je nagradjena, ihaaa, gde bi joj kraj bio.

A evo jos jednog. Idiota.

Apelovala je na građane da predstojeću slavu Svetog Nikolu proslave u krugu porodice i da izbegnu veća okupljanja.
"Mi ne možemo ljudima ulaziti u kuće i prebrojavati ko ima koliko gostiju. Zato molim ljude da ovog vikenda budemo disciplinovani i time pomognemo našem zdravstvenom sistemu", navela je premijerka.
Ponovila je da će Srbija biti jedna od "prvih zemalja" koje će imati vakcinu protiv koronavirusa.
"Mi smo krenuli u priču o vakcini još pre šest ili sedam meseci, razgovaramo sa svim proizvođačima", rekla je predsednica Vlade Srbije. 
Navodeći da je borba protiv koronavirusa "izuzetno skupa", premijerka je rekla da samo lek remdesivir po pacijentu košta 2.400 evra, a da država svakog dana troši između 700.000 i 750.000 evra na testove.

Onog glavnokomndujuceg, samo cu ovako

Vučić je danas rekao da će početak vakcinacije zavisiti od zdravstvenih vlasti ali i dodao da veruje da će ona početi "u decembru a najkasnije u januaru".
"Prve količine bar dve vakcine, a nadam se i tri, imaćemo pre kraja godine, što će pokazati da je Srbija među zemljama koje su uspele da obezbede vakcine sa različitih destinacija zahvaljujući svom ugledu u svetu", rekao je Vučić u Inđiji gde je prisustvovao polaganju kamena temeljca za pogon japanske kompanije Tojo tajers.

Imacemo dakle ove gumare na sve strane. Bravo, cestitiam gradjanima Srbije.
Jer pored njih, bar nam idiota ne nedostaje.

On 15. 12. 2020. at 8:15, hefaca said:

Fino balansiraju.

Smernice su jasne. Biraj, kafana ili bolnica. Win-win konbinacija...

Od prvog u zoru ce vanredno stanje, ionako je najmanja produktivnost prve polovine januara. Od 15og je sve spremno, od skola do kladzi...

Samo se kaju za april... Tad nisu znali sta rade, da su znali, bili bismo polusvedjani...

A za broj umrlih... Ako je u bgd broj umrlih 30 veci od proseka, a polovina zarazenih umrlih je ovde, po kojoj logici je broj 60 puta 3?

Ni po jednoj. Jutros m drugarica  prepričava subotnje čekanje da mužu preda potrrepštine u Bataji. Ispred grobarski kombi i vozač, videvi je da vuče pune torbe uz cerekanje kaže, u gospodjo al ste vi otimista.  A vi duhoviti na sabajle, odgovara ionako sludjena ona. I dok čeka , iz bolnice iznose 2 tela preminulih u kesama. Duhoviti vozač se obraća med radnicima sa pitanjem, kad ćete da stanete, isprazniste bolnicu a onda se okrene mojoj drugarici koja čeka sa strane , sinoć sam oterao 12 komada. med radnici  svi u skafanderima ko god da su , bolničari, čistačice... ćute

On 15. 12. 2020. at 10:48, Apollo Creed said:

Ministarka Darija Кisić Tepavčević: “Ako sprečimo da se zarazimo dajemo ogroman doprinos da ostanemo zdravi…”

Pee GIF - Find on GIFER

To je ucila na faksu jbg, nema tu džabe toliko semestara

Background Picker
Customize Layout