December 14, 20204 yr 8 minutes ago, steins said: Naravno. Zato su i krenuli u proglašavanje™ pobede. Do petka će situacija biti stabilizovana i ostaće džepovi™. Daće se preporuka™ da se slava slavi u krugu porodice. Do NG ostaje 10 dana gde će opet da friziraju brojeve, ŽKonara i ekipa će na odmor, a po NG će biti "narode stoko".... i to je sve vec bilo.
December 14, 20204 yr Upravo na to liči i meni... Prebacivanje odgovornosti na nedisciplinovane građane. Kao čovek koji u svemu traži neku logiku moram da priznam da nemam pojma sta je ovde endgame... Tj naslućujem ali odbijam da verujem da je neko toliki psihopata da svesno ubije hiljade ljudi
December 14, 20204 yr 8 minutes ago, cartman said: Upravo na to liči i meni... Prebacivanje odgovornosti na nedisciplinovane građane. Kao čovek koji u svemu traži neku logiku moram da priznam da nemam pojma sta je ovde endgame... Tj naslućujem ali odbijam da verujem da je neko toliki psihopata da svesno ubije hiljade ljudi Ne ubija ih vlast nego Đilas i Šolak... Nemoj da se brineš...
December 14, 20204 yr Gojko ili Dragan? Govna smo ako im dozvolimo da se iz ovog izvuku bez robije jednom kad ovo prodje.
December 14, 20204 yr 2 minutes ago, Misko said: Kakve robije, smrtna kazna i tacka.. Bakicu ti li si?
December 14, 20204 yr 24 minutes ago, cartman said: Upravo na to liči i meni... Prebacivanje odgovornosti na nedisciplinovane građane. Kao čovek koji u svemu traži neku logiku moram da priznam da nemam pojma sta je ovde endgame... Tj naslućujem ali odbijam da verujem da je neko toliki psihopata da svesno ubije hiljade ljudi E sad zamisli da mu se dize na to. Vec trideset godina. Onako balav se gleda u ogledalo i vice kako je gospodar zivota i smrti u zemlji u kojoj zive svi oni koji su ga ponizavali, nisu prihvatali, ismevali. Bolest nego sta, nrma tu nista neverovatno.
December 14, 20204 yr 40 minutes ago, cartman said: Upravo na to liči i meni... Prebacivanje odgovornosti na nedisciplinovane građane. Kao čovek koji u svemu traži neku logiku moram da priznam da nemam pojma sta je ovde endgame... Tj naslućujem ali odbijam da verujem da je neko toliki psihopata da svesno ubije hiljade ljudi Pa nema ovde nekog planiranog endgame-a. Desio se COVID. Vis maior. Sve što se radi je kontrola štete. Izbori su morali da se održe i to baš ovako jer mu treba apsolutni konsenzus za neke stvari. Strane firme moraju da rade jer će se inače pokupiti i otići. Kladionice peru enormne količine para, one ne smeju da stanu. Isto kao i gradjevinske firme. Ostatak je uvlačenje narodu i održavanje mita o jakoj Srbiji i Vučićevoj omnipotemtnosti.
December 14, 20204 yr Omnipotentnost Vučića je upravo udarilo u ledinu, mada ne sumnjam da će se i to spinovati (viša sila, tako je svuda, evo vam nova bolnica, kriva opozicija, ipak moramo nekako preživeti, nedisciplinovan narod). Ne znam samo da li će sledbenicima ipak stići do mozga da je bahato govedo i prateća kamarila nesposobna, ili nas ubija Bil Gejts da bi nas čipovao. Užas traje i dalje.
December 14, 20204 yr Quote On [zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić] navodi da uvođenje policijskog časa nikada niko nije predložio na sednicama kriznog štaba od ukidanja vanrednog stanja. ''Da je takva mera bila predložena, mogu unapred da kažem da bi predstavnici Beograda bili protiv. Beograd je, poštujući mišljenje Gradskog zavoda za javno zdravlje, već otkazao sve javne manifestacije koje je trebalo da se održe tokom novogodišnjih praznika'', dodao je Vesić. On je istakao da postojeće mere treba sprovoditi dosledno i poštovati savete epidemiologa, odnosno nositi maske i držati socijalnu distancu. ''Moramo da čuvamo javno zdravlje, ali život ne može da stane'', kaže Vesić i "poziva sve građanke i građane Beograda da poštuju sve mere koje je usvojila Vlada i da tako čuvaju i sebe i druge". https://www.rtv.rs/sr_lat/drustvo/policijski-cas-za-novu-godinu-nikada-nije-bio-tema_1188317.html
December 15, 20204 yr 2 hours ago, cartman said: Tj naslućujem ali odbijam da verujem da je neko toliki psihopata da svesno ubije hiljade ljudi https://www.b92.net/lokal/beograd/drustvo-beograd-odustao-od-tradicionalnog-doceka-mislim-da-bi-trebalo-da-dozvolimo-da-kafici-i-restorani-rade-video-1780445
December 15, 20204 yr mnjah. to sa distancom i inspekcijom je trebalo da bude pre 2 meseca. sad je vec svejedno
December 15, 20204 yr 24 minutes ago, Nikola77 said: https://www.b92.net/lokal/beograd/drustvo-beograd-odustao-od-tradicionalnog-doceka-mislim-da-bi-trebalo-da-dozvolimo-da-kafici-i-restorani-rade-video-1780445 Grad Beograd: nećemo organizovati rizičan doček na otvorenom ni klizališta, ali zato kafići i restorani treba da rade, jer je valjda u zatvorenom bezbednije. Quote Direktor CEBEF-a (Centra beogradskih festivala) Damir Handanović potvrdio je da je definitivna odluka da je Grad odustao od tradicionalnog dočeka. "Poslušali smo sve savete epidemiologa. Javno zdravlje nam je reklo da ne bi mogli da održimo dobar red ni unutra ni napolju", rekao je Handanović. Zbog toga je doneta odluka da neće biti tradicionalne Nove godine, ali ni cele Beogrdske zime. "U Beogradsku zimu spadaju svi programi za decu, klizališta na Trgu republike, razne radionice", rekao je. Handanović se nada da neće biti zabranjen rad restorana i kafića za Novu godinu, jer je sve ovo veliki udar na privredu. "Mislim da bi trebalo da dozvolimo da kafići i restorani rade, ali da se poštuje distanca, da svi nose maske, ali i da inspekcije rade svoj posao", rekao je on. https://www.b92.net/lokal/beograd/drustvo-beograd-odustao-od-tradicionalnog-doceka-mislim-da-bi-trebalo-da-dozvolimo-da-kafici-i-restorani-rade-video-1780445 Edited December 15, 20204 yr by vememah
December 15, 20204 yr Jbg... Pranje para mora da se nastavi i Zvoncicu stisli strani investitori za levo a domaći krimosi za desno jaje...