Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Malopre čujem od druga da mu je najmlađi brat (14 god) koji trenira košarku jesenas u septembru morao da prođe PCR i serološke testove i da je imao antitela. Posle toga je priznao da je u julu na kratko izgubio čulo ukusa što nikome od ukućana nije pomenuo. Dakle, ili im nije preneo, ili su svi preležali a da nisu bili svesni.

Ko zna koliko još ima takvih slučajeva. To a propo diskusije o prokuživanju/imunitetu krda™.

3 hours ago, Arkadija said:

Jeste da Brnaba govori OOOOOOOOOO, ali je prekjuče jasno i glasno rekla da vakcina u najboljem slučaju stiče u četvrtom kvatralu 2021. Danas izjavljuje kako je njena izjava pogrešno shvaćena. Jeste, draga moja, svi smo mi glupi i tupi i imamo pamćenje amebe.

Dobila po gadnoj njušci, reklo bi se.

I pored vojnickog rezima, 15 dana u domu bez izlaska napolje sa sticenicima, i bez ijednog slucaja od pocetka godine, u borski staracki dom je usao virus. Trenutno je pomor.

Juče je u Zemunskoj bolnici nekoliko lekara izjavilo 30-ak saučešća. Brojevi su bulja.

• Popular Post
1 hour ago, djeneralche said:

I pored vojnickog rezima, 15 dana u domu bez izlaska napolje sa sticenicima, i bez ijednog slucaja od pocetka godine, u borski staracki dom je usao virus. Trenutno je pomor.

Strašno :cry:.

Najviše me rastuži sudbina starih ljudi. Teška nepravda.

• Author
I kod mog caleta, s tim sto se cekaju rezultati PCR testa
Za sada jedan zarazen ili sumnjiv korisnik I jedan tehnicar
2 hours ago, djeneralche said:

Kapiram da virus moze da udje i pored svih mera, ali toliko brzo da se rasiri, pa jbt nemaju disko i djusku tamo. 

Mada se verovatno sedi u jednoj velikoj prostoriji masovno, nemam drugo objasnjenje.

5 hours ago, Tale said:

Juče je u Zemunskoj bolnici nekoliko lekara izjavilo 30-ak saučešća. Brojevi su bulja.

Ako je samo u Zemunskoj bolnici umrlo 30 ljudi, to bi značilo da je na nivou Srbije umrlo koliko, 300? 500? To su zaista ogromne cifre, to ne vidim kako bi mogli da sakriju.

Auuu sta se nalupeta, sta je mislio, sta nije mislio, u hiljadu tvitova

2 minutes ago, Jumanji said:

Auuu sta se nalupeta, sta je mislio, sta nije mislio, u hiljadu tvitova

Strasan je postao... steta

22 minutes ago, Sammael said:

To su zaista ogromne cifre, to ne vidim kako bi mogli da sakriju.

Ih, kako ne bi mogli? U vreme pakla u N.Pazaru letos, objave 7 za celu Srbiju na Dnevniku i to je to.

Jedino ako ne misliš kako bi mogli da sakriju od... PPP ili eventualno nekih lekara?

Ma ne  mogu ni da čitam, šta je hteo, da bude duhovit? Pa ispalo da ga niko ne razume,  "šmrrc,šmrc,  jadan ja, svi me mrze".

Joj, što ne podnosim tviter.

Dejan Žujović i Rade Panić: ne dozvolite da vas lažu, informišite se na pravom mestu

19 minutes ago, Tihajeza said:

Ih, kako ne bi mogli? U vreme pakla u N.Pazaru letos, objave 7 za celu Srbiju na Dnevniku i to je to.

Jedino ako ne misliš kako bi mogli da sakriju od... PPP ili eventualno nekih lekara?

Ko jebe PPP, ne verujem da bi mogli da sakriju od lekara, a ima dovoljno eksponiranih lekara koji se ne bi libili da to obznanjuju.

Sigurno su cifre veće, ali baš toliko? Ne znam.