December 12, 20204 yr 7 minutes ago, Joe D said: ima dm neku nazovi hranu u ponudi. ima citav asortiman tzv 'zdrave hrane' a i vitamina i sl sta je problem sto radi, bolje duze nego krace ,bar su manje guzve
December 12, 20204 yr 4 minutes ago, napadaj said: Kažu mi jutros da i Aksa radi do 21, navodno prodaju neke kašice. Prodaju hranu za bebe, a od skora imaju i neku organsku hranu u ponudi
December 12, 20204 yr 16 minutes ago, InvisibleLight said: kauboje brate jl i ti tako isto? Ma jok, samo kada imam neke simptome realne (grebanje u grlu npr, od suhoga vazduha ili kovida ko ce ga znati) ja to stavim pod lupu i preuvelicam sori na oftopiku, ne znam gde je onaj hipohondarski odsek
December 12, 20204 yr Jeste da Brnaba govori OOOOOOOOOO, ali je prekjuče jasno i glasno rekla da vakcina u najboljem slučaju stiče u četvrtom kvatralu 2021. Danas izjavljuje kako je njena izjava pogrešno shvaćena. Jeste, draga moja, svi smo mi glupi i tupi i imamo pamćenje amebe.
December 12, 20204 yr 2 hours ago, InvisibleLight said: kadgod procitam da je neko mojih godina zaglavio na kiseonik il gore il neki txt kako kontrolisati jel krenulo po zlu i upucuju na disanje, ceo dan se osecam kao da se borim za dah, da plitko i brzo disem. zacarani krug. ili da brojim udisaje u minuti znam da nije realan rezultat jer obracam paznju i vrv 'varam' tj usporavam a to je inace automatska radnja Oksimetar je iz raja izasao. Nemoj da ti bude zao, kupi i smirices se na duze vreme.
December 12, 20204 yr Quote Brnabić: Prve vakcine do kraja ove godine Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da će Srbija dobiti prve vakcine protiv kovida-19 do kraja ove godine, kao i da njena nedavna izjava o vakcinama nije dobro protumačena u medijima. "Videla sam neke natpise u medijima koji nisu tačni, izvučen je deo mog govora povodom obeležavanja Međunarodnog dana ljudskih prava. Srbija će, kao što je obećao i predsednik (Aleksandar) Vučić, biti jedna od zemalja koja će dobiti prve vakcine protiv korona virusa", poručila je Brnabić. Kaže da, kada je govorila o tome da je jedna kompanija rekla da Srbija može da dobije vakcine tek u decembru 2021. godine, to jeste tačno, ali je to samo jedna kompanija, ali da se razgovara sa svim kompanijama. "Srbija nije zemlja kakva je bila ranije, već zemlje koja danas ima političku snagu i kredibilitet. Tu vakcinu ćemo zaista i imati u decembru ove godine", navela je premijerka. i nije brnaba slagala, prvih 10k doza je planirano da se isporuči ovog meseca, taman da se obezbedi nesmetano funkcionisanje skupštine, vlade, predsedništva, đeneralštaba, udbe i ozne edit zaboravih sveti sinod spc, grešna mi duša, ipak u januaru trebaju da se održe izbori za patrijarha Edited December 12, 20204 yr by gone fishing
December 12, 20204 yr Prvi čovek ispod ministra zdravlja kaže da je od srpskog ogranka Fajzera čuo da se Srbija dogovorila da kupi 1,8 miliona doza njihove vakcine. Dakle u ministarstvu zdravlja nemaju pojma ko se i kad dogovorio, već su o nabavci čuli od druge strane. Quote Sa Fajzerovom ispostavom u Beogradu dogovorena je isporuka svih 1,8 miliona doza vakcine Srbiji tokom 2021, a da li će ta količina biti isporučena po predviđenom planu niko ne može da garantuje, ali se nadamo da ćemo dobiti dovoljno vakcina za postizanje kolektivnog imuniteta, izjavio je za državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek. On je za Sputnjik, povodom navoda da su polovinu svih zaliha vakcina na globalnom nivou već kupile razvijene zemlje, rekao kako će biti potrebno vreme da se vidi može li Fajzer proizvesti dovoljno vakcina. "Da li će moći Fajzer da organizuje toliku proizvodnju i da isporuči ne samo nama 1,8 miliona doza - a sigurno su cifre za neke druge države enormno velike - to ćemo morati da sačekamo da bih mogao da dam konkretan odgovor, jer ovom prilikom se moram ograditi oko toga. To je priča koju sam ja dobio od Fajzerove ispostave u Beogradu da je dogovoreno o isporuci ovih količina. Da li je to sigurno, to u ovom trenutku ne mogu da potvrdim", izjavio je Đerlek za Sputnjik. http://rs.n1info.com/Vesti/a682689/Djerlek-Nema-garancija-za-vakcine.html U međuvremenu Fon der Lajenova kaže da će EU donirati vakcine Zapadnom Balkanu, ali pre svega za zdravstvo. Quote "Mi brinemo i za naše susedstvo. EU će koordinisati donacije vakcina iz zemlja članica, a koje će prevashodno imati cilj da zaštite zdravstvene radnike na Zapadnom Balkanu i u našem susedstvu", rekla je predsednica Evropske komisije [Ursula fon der Lajen]. https://www.rts.rs/page/stories/sr/Коронавирус/story/3138/koronavirus-u-svetu/4182676/lajen-vakcine-kovid-balkan.html Edited December 12, 20204 yr by vememah
December 12, 20204 yr Vučić je izjavio da će tih 1,8 miliona biti nabavljeno preko Covaxa. Quote Do sada smo preko Kovaks (COVAX) sistema obezbedili za kraj ove i celu sledeću godinu milion i 800 hiljada doza vakcine protiv korona virusa, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je najavio da će to biti najverovatnije vakcine proizvođača Fajzer i Biontek. „Ali pregovaramo i sa kineskim i ruskim partnerima“, dodao je, "sa svima koji bi vakcinu mogli da nabave jer su nam potrebne mnogo veće količine." https://www.slobodnaevropa.org/a/30944113.html Edited December 12, 20204 yr by vememah
December 12, 20204 yr Da li će zdravstveni radnik koji se vakciniše nakon toga moći da bez skafandra, vizira, maske radi sa Covid bolesnicima?
December 12, 20204 yr 3 hours ago, InvisibleLight said: ima citav asortiman tzv 'zdrave hrane' a i vitamina i sl sta je problem sto radi, bolje duze nego krace ,bar su manje guzve problem je ovima što moraju da zatvore ranije kao što je bio problem što snsovci mogu da se šetaju i vozikaju, a ostali ne, pa mogu i mladi ali ne i stari, pa mogu ovi što imaju kera a ovi što imaju mačku ne, pa mogu ovi iz vrtiča i do male mature, a od 5 razreda pa na gore ne mogu i tako u beskraj sportskim žargonom rečeno, head coach je debil jer će sjebati kompletnu atmosferu u svlačionici aka timski duh, tako što će otvoreno i pred svima da mazi i pazi igrače čije tate sponzorišu klub, doniraju lopte i ostalu opremu, a deca sirotnje koja jedva nakrcaju i za članarinu to vide i ne bude im pravo da greju klupu dok ovi igraju.
December 12, 20204 yr pa to. i prodavnice zdrave hrane imaju chitav asortiman "zdrave hrane", pa se zatvore u 17? ali nisu dm
December 12, 20204 yr Tu ima prostora da budeš vrlo kreativan. Recimo, pravilo ako je gazda marketa preležaoTM da može da radi kao 7-eleven Što to ne uvedu, šta bi moglo da pođe po zlu? Edited December 12, 20204 yr by omiljeni