Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

24 minutes ago, Jumanji said:

Evo i bivseg

Vrhunski bilde.

Sve sam blizi tome da napolje izlazim iskljucivo sa bejzbolkom i masem kaceci sve oko sebe, onako u prolazu...cisto da budem siguran da mi niko nece prici preblizu...

Svaki udarac koji ostvarim u procesu bi bio cisti bonus.

Debil obrisao tvit :lolol:

:lolol::lolol::lolol::lolol::lolol::lolol::lolol::lolol::lolol:

DEBIL

Edited by napadaj

7 minutes ago, Downforce said:

Sve sam blizi tome da napolje izlazim iskljucivo sa bejzbolkom i masem kaceci sve oko sebe, onako u prolazu...cisto da budem siguran da mi niko nece prici preblizu...

+1

3 minutes ago, napadaj said:

Debil obrisao tvit :lolol:

:lolol::lolol::lolol::lolol::lolol::lolol::lolol::lolol::lolol:

DEBIL

pa kad sam ga ja naduvao

:sleep:

10 minutes ago, Downforce said:

Takođe postajem destruktivan, gasne komore su počele da mi se priviđaju, što je malo bezveze, velika većina se ponaša razumno.

ja sam poceo da pijem HC , nija losa opcija

Šta je HC?

hardcore

a de ima taj hardcore da se nabavi?

U dm ili dexyco

Nema u DM

kadgod procitam da je neko mojih godina zaglavio na kiseonik il gore  il neki  txt kako kontrolisati jel krenulo po zlu i upucuju na disanje,  ceo dan se osecam kao da se borim za dah, da plitko i brzo disem. zacarani krug. ili da brojim udisaje u minuti znam da nije realan rezultat jer obracam paznju i vrv 'varam' tj usporavam a to je inace automatska radnja

kauboje brate jl i ti tako isto? ne siri pricu, da ne trolujemo, samo ako je 'da' ostavi 'palac gore' a ako 'ne' 'palac dole'

Prošle nedelje su takođe radili Dm i Lily. Bio sam ubeđen da imaju registrovanu delatnost za trgovinu farmaceutskim proizvodima, a ne trgovinu hranom (Dm).

Edited by Facundo Orellana

ima dm neku nazovi hranu u ponudi.