Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

da što bi rekao onaj šiptarski četnik :happy: dritan, sve je to posledica života u zemlji sa prosečnim iq od 86

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

KaCmo kod Albanaca :fantom:

https://fb.watch/2j3CrKn5k3/

... tamo drzava ne da sprovodi mere nego puca bez upozorenja :isuse:

1 hour ago, gospa buba said:

shta vam je vishe s tim narodnjacima i pojezijom :isuse: :lolol:

pa to nije bijo narodnjak

Srećom u ponedeljak ponovo zasedaju da se dogovore da treba da zasaedaju u torak da bi se dogovorili o petku

Mislim da se oni sve nadaju da će ipak biti doček Nove Godine.

Dočeka će biti svakako, al da li će biti slobodnih mesta u bolnicama....pitanje je tad.

9 minutes ago, Filozof manijak said:

Dočeka će biti svakako, al da li će biti slobodnih mesta u bolnicama....pitanje je tad.

Najkraci odgovor... Nece

Ja bih takvu pizdariju kontinentalnih razmera napravio za docek..ali samo stranci..i 1. popodne mars kuci svi

Evo i zvanične potvrde: ko se ne guši, ne može u bolnicu jer nema mesta.

[Zamenica direktora Infektivne klinike Ivana] Milošević je dodala da više nisu u situaciji da primaju pacijente koji ne zahtevaju kiseonik i oni se upućuju na kućno lečenje.
...

„Da li je važnije da se ode na skijanje, na doček Nove godine ili da ostanemo zdravi? Početkom jeseni bilo je ‘poznajemo nekoga ko se razboleo’, sad sam sigurna da mnogi od nas poznaju porodicu u kojoj je neko preminuo zbog korone“, navela je doktorka.

...
Zamenica direktora Infektivne klinike je rekla da se brine za kolege.

Lekari su na respiratorima. Molim vas nemojte se izlagati virusu, poštujte mere. Ne možemo još dugo ovako da izdržimo“, zaključila je Milošević.

https://www.danas.rs/drustvo/milosevic-lekari-su-na-respiratorima-ne-mozemo-jos-dugo-ovako-da-izdrzimo/

Edited by vememah

• Popular Post

Apropo ovoga da se zdravstveni sistem raspao, ne znam za sistem ali meni se sestra koja je lekar juče raspala. Poslednjih nekoliko nedelja ustaje u pola 6, ide na klinički gde su svi bolesni, i kao specijalizant pokriva sama brdo bolesnika. Posle toga na redovni posao gde pokriva dve smene do 23. Radi sa jako rizičnim bolesnicima. Umiru joj svakodnevno. Nedeljom spava. I juče više nije mogla, prepala se da se zarazila, da je zarazila moje... Jednostavno je pukla i zatvorila se u sobu.  Danas je batalila odlazak na specijalizaciju, kaže ne može pa šta bude. Plače mi se i besan sam.

12 minutes ago, vememah said:

Evo i zvanične potvrde: ko se ne guši, ne može u bolnicu jer nema mesta.

https://www.danas.rs/drustvo/milosevic-lekari-su-na-respiratorima-ne-mozemo-jos-dugo-ovako-da-izdrzimo/

Kumina majka juce pustila dusu :sad: Zena od blizu 90 godina, korona 4-5 dana i .... Naravno, nikakve vajde od zdravstvenog sistema, niti su hteli da je prime u bolnicu, niti je testirana,hitna nece da dodje na poziv, angazovali privatno kiseonik, IV terapiju ali ... stara zena sa mnogim komorbitetima.Ostali ukucani pozitivni, jedno u bolnici , ostali se drze jer su mladji 

56 minutes ago, renne said:

Kako bre nije...

dodaj malo eha (a zasto ne i harmoniku) i eto refrena za paljbu.

1 hour ago, renne said:

mene je sve narodnjak :dry: :hihi:

Radujte se

Predaja za Srbiju nije opcija, napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uz spot koji je postavio na svom zvaničnom instagram profilu.

40 minutes ago, cartman said:

Najkraci odgovor... Nece

i već nema

znam čoveka sa sjajnim vezama, nema koga ne zna u ovom gradu

eno ga leži kući, imao prošle godine plućnu embolju, 76 godina, obostrano upala pluća,

deca mu se rasturiše pokušavajući da ga negde uglave, za sada, bez uspeha :ph34r:

Background Picker
Customize Layout