December 10, 20204 yr 2 hours ago, Facundo Orellana said: Ovo će se završiti potpunim fijaskom. Do kraja će biti ogoljena njihova nesposobnost, javašluk, lopovluk i laži. Samo da li će većina uvideti to, da li ćemo ovo ludilo preživeti? Ko preživi-glasaće!
December 10, 20204 yr 20 minutes ago, freakns said: @mraki dobro jbt, uz svu muku ti nam jos naslovnu Informera kopiras? pa kud ce ti dusa... Šta fali, saznao sam da je Brena za sve u životu zahvlna Džeju (:isuse:), da je postojao neki sudski postupak gde je informeru zabranjeno da laže i da imamo nesposobnu vlast koja ne ume da kupi vakcine... I da će možda Suditi Tačiju za Žutu kuću... Vrlo informativna naslovna strana... Samo treba znati čitati... I ovo je verovatno naslovna strana sa najmanje laži ikada...
December 10, 20204 yr 1 hour ago, adam said: Pa nisam sigiran. Pravila za vakcine su konstanta. Naucnici rade svoje, odrade se testiranja, proizvodnja radi svoje. Nema skupljih i jeftinijih pa da varira produkcija. Ima jedno i to se pravi. A ako neko zna da pravi, zna kinez. Ne znam zasto bi kineska vakcina bila losija od bilo koje druge. Ako je odobre, to je to. Ako znaju da naprave sav belosvetski luksuz ( visokotehnoloski i ini) i to vrhunski, sto ne i vakcine? Pre tacno 20 godina moja majka je bila u Kini preko farmaceutske kompanije za koju je radila.. Kakav su cirkus tamo videli i kako su sve oni pripremali i pakovali, recimo infuzione rastvore, koji su bili uza specijalnost mojoj majci, to je posebna komedija. No, u ovom slucaju..verujem da ce da urade Ok posao. Bez neke jasne podloge za to..dosta je vremena proslo, za 20 godina su oni enormno napredovali i eto..ostaje nam da verujemo i nadamo se da ce biti Ok.
December 10, 20204 yr 4 hours ago, adam said: izgleda se svi napajamo sa slicnih izvora. fala dje cula i ne cula za ovo gore. ja taman pre par nedelja zavrsio sve grand designs ( https://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Designs) programe koje sam nasao, ukljucujuci i australiju i novi zenland. vec nekoliko dana razmisljam da krenem ispocetka. prastajte, znam da nije na odgovarajucoj temi al bas sma se obradovao pa ne odolevam. Jos jedan plus za Grand Design. time sam se drogirao do pre sest-sedam godina. Oldican voditelj, zaboravih mu ime.
December 10, 20204 yr 1 hour ago, Milošica said: U Merkuru je smešten? tek videh ovo, pretpostavljam, uopšte nisam upratila koji su sve objekti namenjeni za bolnicu pošto komuniciramo samo preko kume da ga ne cimamo svi
December 10, 20204 yr Jos jedan plus za Grand Design. time sam se drogirao do pre sest-sedam godina. Oldican voditelj, zaboravih mu ime.Kevin MeklaudIzvinjavam se za OTSent from my iTelephone using Tapatalk
December 10, 20204 yr 3 hours ago, vememah said: Evo tog tvita: A onda ce scenario biti da cemo ipak dobiti vakcine pre kraja sledece godine, Vucic ce danima da se prenemaze na televiziji da je on licno isao, kukao, molio i uspeo da ipak nabavi vakcine pre svakog razumnog roka, svi ce da se prave ludi da nam je te vakcine obezbedila EU na svoj nacin i po svojim merilima. Ovi ljudi ili nesto sto lici na ljude su na vlasti zato sto ih je izglasalo vise od dva miliona gradjana Srbije. Kako su ih izglasali, da li od dobre volje ili zato sto su morali, bili ucenjeni ili su prosto debili vise nije ni bitno. Svima njima zelim sve najnesto u zivotu sto ne smem da napisem, njihova glupost, ropski mentalitet ili mentalitet sitnog lopova koji bi da se ogrebe za neku sitnu kintu mnoge ljude ce kostati zivota. Stoka. Edited December 10, 20204 yr by harper
December 10, 20204 yr vest od juče Quote Popović: Masovna vakcinacija od aprila do septembra, ali mere će i tada ostati Konsultant za imunizaciju Unicefa i Svetske banke i predsednik Drušva za javno zdravlje Srbije Dragoslav Popović kaže da je realistična izjava ministra Zlatibora Lončara da će masovna vakcinacija u Srbiji početi u aprilu sledeće godine. "Verujem da će se kod nas ona dobrim delom završiti do septembra, ali da neće moći bilo ko da relaksira mere prevencije koje su na snazi dok se vakcinacija ne obavi i u ostalim delovima sveta", naveo je on. Popović za N1 kaže da ako postoji rizik za importaciju virusa iz drugog regiona ili drugih zemalja u našu zemlju, mere moraju da ostanu na snazi. "Mislim da je ovo važna izjava ministra Lončara, važno je da budemo realni i transparentni. Izjava je dobra jer daje jedan realističan okvir. I ove zemlje koje su sad krenule sa vakcinacijom će je sprovoditi još dugo vremena u 2021. godini. Nama je sada važno da se zaista dobro pripremimo za vakcinu i iskoristimo sve vakcine koje dobijemo do maksimuma", rekao je Popović. "Ništa do sada nije propušteno, vakcinacija će se odvijati tokom cele sledeće godine a neće se završiti dok i najsiromašnije zemlje ne pokriju određeni procenat stanovništa, kada se može očekivati završetak pandemije", zaključuje Popović. "Poruka za sve građane je da ćemo za svo to vreme morati da se držimo mera prevencije - maske, distanca, izbegavanje okupljanja jer sve dok se period vakcinacije ne okonča ne možemo očekivati pravi efekat vakcine", kaže on. - dakle vakcinacija će verovatno biti sprovedena u najvećoj meri do sep. ali avaj moraćemo ostati zabrnjičeni do tada pa čak i nakon toga jer azijati i afrikanci neće postići imunitet krda do kraja naredne godine - baš će tih par stotina studenata iz i inače slabo pogođene afrike da pokrene neko žarište, a kamoli 4 peak 1 talasa pandemije - ako bih čitao između redova, vakcine su fake, običan placebo, jedini spas je u imunitetu krda ili da virus sam od sebe isčezne, da će zato ostati mere i nakon postizanja 70% pelcovanih -da su vakcine završenetm u rekordnom roku zarad spasa bdp-a da zato imaju nestvarno visoku efikasnost - teška posla da će sorabi sledeće jeseni nositi maske i propustiti još jednu sezonu svadbi
December 11, 20204 yr 7 hours ago, SNARC said: @Arkadija & @Aleksija Kako vas dve razlikujete koja je koja ?? Inace..ziv nisam da vidim hoce li narod da ispizdi zbog ovoga sa vakcinama, zakljucno sa zabranama slava i doceka..u paketu sa zabranama gastosima da dodju u maticu. Hoce samo sto nije 70% tog naroda i ne zeli da se vakcinise.
December 11, 20204 yr Ujedinjeni protiv kovida predložili mere za novogodišnje praznike http://rs.n1info.com/Vesti/a682316/Ujedinjeni-protiv-kovida-predlozili-mere-za-novogodisnje-praznike.htm
December 11, 20204 yr e sad ce predsednik namerno da otvori restorane sirom. vi cete njemu da solite pamet....
December 11, 20204 yr Krizni štab odlučio - bez novih mera Krizni štab na današnjoj sednici nije doneo odluku o novim merama. Nove mere su i dalje u razmatranju, a postojeće će ostati na snazi do 15. decembra. https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=12&dd=11&nav_category=12&nav_id=1779047
December 11, 20204 yr Drugaricin ćale hitno operisan u Smederevu i odma 'pušten' kući jer tamo postoji slobodan krevet. Jedno je kad čuješ tu vest u medijima, sasvim drugo kad ti neko opiše šta sve to podrazumeva - rizik od infekcije, odlaske svakog dana u bolnicu na čišćenje i previjanje. On sam mora nekako da stigne to tamo i vrati se, naravno. Tako sav u bolovima. Valjda treba da bude srećan što su mu za sad spasli život. Korak po korak, treba živeti u momentu.