Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

7 minutes ago, djeneralche said:

Mislim da i nije neki izbor, izmedju nicega i kineske vakcine.

Pa nisam sigiran. Pravila za vakcine su konstanta. Naucnici rade svoje, odrade se testiranja, proizvodnja radi svoje. Nema skupljih i jeftinijih pa da varira produkcija. Ima jedno i to se pravi. A ako neko zna da pravi, zna kinez. Ne znam zasto bi kineska vakcina bila losija od bilo koje druge. Ako je odobre, to je to. Ako znaju da naprave sav belosvetski luksuz ( visokotehnoloski i ini) i to vrhunski, sto ne i vakcine? 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

19 hours ago, dvb-t manijak said:

Postoji mala firma od 12 ljudi i šef. Lepo se radi, radno vreme i slobodni dani kao u državnoj firmi, opušteno i kežual se oblače. Čak i platice nisu loše. Ma sve super dok ne pitaš ko je stvarno gazda.

Jedan radnik fasuje koronu i prenese većini ostalih.  Danas se čujem sa drugom koji radi tamo. I on je +

Zvao ga šef danas i kad je čuo da mu je dobro, kaže "ajde dođi nema ko da radi" Ovaj moj mu kaže da jeste dobro, ali da još povremeno ima temperaturu, da nema čulo mirisa i da je verovatno još zarazan.

A šef mu kaže "Kakve to ima veze, dolazi bre sada kada je najteže, ne budi pičkica"!

muka mi je od života. nama je juče javljeno da je žena jednog kolege zaražena. taj inače nikada ne nosi masku.

danas smo dobili poruku da je kolegijum usvojio "proceduru" da se svi koji osete simptome "suzdrže" od dolaska u kancelariju "dok ne prođe odgovarajuće vreme ili se uradi test" :lolol:

3 hours ago, Bogotac said:

Lagano,sad ce ako se malo digne javnost zasto tako kasno

1 hour ago, SNARC said:

Inace..ziv nisam da vidim hoce li narod da ispizdi zbog ovoga sa vakcinama

šta je vama ljudi, pa preko 50% ispitanih u svim anketama koje se spominju ovih dana, odgovara da se neće vakcinisati

ova deluje dosta prinudna, mada manje uprava

29 minutes ago, Ayatollah said:

Jel' mogu da nam obezbede i neku prinudnu upravu? To nam je preče od vakcinacije.

To su nam već obezbedili :fantom:

Edited by Time Crisis

2 minutes ago, slepa živana said:

muka mi je od života. nama je juče javljeno da je žena jednog kolege zaražena. taj inače nikada ne nosi masku.

danas smo dobili poruku da je kolegijum usvojio "proceduru" da se svi koji osete simptome "suzdrže" od dolaska u kancelariju "dok ne prođe odgovarajuće vreme ili se uradi test" :lolol:

šta je vama ljudi, pa preko 50% ispitanih u svim anketama koje se spominju ovih dana, odgovara da se neće vakcinisati

ne prate ljudi, mi smo vecinski antivakserska zemlja.

a sto se tice tvoje firme, prica mi koleginica iz skole u susednom gradu da se zarazila i ona, a i jos 5-6 kolega koji se vrlo odgovorno ponasaju, i to nakon prelaska na onlajn nastavu. 

direktor insistirao da se nastavnicko vece pred pocetak nastave na daljinu odrzi uzivo, 60 ljudi u prostoriji od cetrdesetak kvadrata...

12 minutes ago, Aleksija said:

direktor insistirao da se nastavnicko vece pred pocetak nastave na daljinu odrzi uzivo, 60 ljudi u prostoriji od cetrdesetak kvadrata...

da poludi čovek.

ceo dan razmišljam o ovakvim stvarima, kao i ona priča iz pregleda dana sinoć, žena koja danima ne može da sazna ništa o svekrvi koja leži u bolnici... to sve baš ne zavisi od bogatstva, standarda, stanja u zdravstvu... bilo bi dovoljno samo da se ne ponašamo kao imbecili i da se organiujemo. da citiram monu, multidimenzionalna poražavajuća situacija.

1 hour ago, Re-ac-tor said:

Ovde se u pravilnim vremenskim intervalima dešavaju revolucije i razvlašćivanja. Ni redovni izbori nisu baš nešto mnogo "redovni", dobijaju se uglavnom na obećanjima o hapšenju prethodnika. A ovi trenutni dobro znaju kako izgleda kad masa ne može da se kontroliše.

Pravilni vremenski interval od 100 godina? Samo jos fali da iskoci onaj Barrister od negde da nam kaze kako su u negde u bunkeru, lirjeta punog goriva, spremni da beze jos nocas. 

42 minutes ago, adam said:

Pa nisam sigiran. Pravila za vakcine su konstanta. Naucnici rade svoje, odrade se testiranja, proizvodnja radi svoje. Nema skupljih i jeftinijih pa da varira produkcija. Ima jedno i to se pravi. A ako neko zna da pravi, zna kinez. Ne znam zasto bi kineska vakcina bila losija od bilo koje druge. Ako je odobre, to je to. Ako znaju da naprave sav belosvetski luksuz ( visokotehnoloski i ini) i to vrhunski, sto ne i vakcine? 

To i kazem, primicu i kinesku ako nema druge.

:fantom:
pCxYrIw.jpg

Opozicija kontroliše pravosuđe. I knew it.

Ako mora da se zaglavi bolnica onda je Vrnjačka Banja  najidealnija. Moj kum je iz Bga pre 2 dana poslat tamo, bio je loše i na kiseoničkoj potpori odmah sa upalom pluća, za Batajnicu više nisu slali . Danas je sam stao na noge, oduševljen i brigom i prijemom i mestom na koje je smešten . 

Apropop Batajnice i neorganizovanosti koja tamo vlada , pojma nemam da li postoji neko iz vojnih bolnica ko se kao lekar bavi prvenstveno organizacijom i postavljanjem sistema. Možeš biti najbolji specijalista ičega ikad  ako si za taj deo posla nesposoban i ne znaš a postave te za direktora , bolje da direktora i nema i da sve funkcioniše na principu samoorganizovanja, manji haos bi bio

U Merkuru je smešten?

@mraki

dobro jbt, uz svu muku ti nam jos naslovnu Informera kopiras? pa kud ce ti dusa...

Background Picker
Customize Layout