December 10, 20204 yr Malo gledajte sa vedrije strane,bar je ovaj virus pokazao ko je kakav,a mi smo ona crvena tačkica na mapi gde neće biti vakcina pa neće niko ni da nam dolazi ni da nam odlazi,ako je neko i sumnjao sad ima potvrdu. Evo komšija 38god u kritičnom stanju,5 dana vukao temperaturu 37,5,testirao se iz drugog pokušaja jer je gužva,jutros 39 skoro uz brdo veza ga primili u bolnicu upala oba plućna krila + mu otkrili da ima šećer za koji nije znao.
December 10, 20204 yr 4 minutes ago, Mos said: Što bi nestajao? Da neće neko da ga juri? Ovde se u pravilnim vremenskim intervalima dešavaju revolucije i razvlašćivanja. Ni redovni izbori nisu baš nešto mnogo "redovni", dobijaju se uglavnom na obećanjima o hapšenju prethodnika. A ovi trenutni dobro znaju kako izgleda kad masa ne može da se kontroliše.
December 10, 20204 yr 4 minutes ago, Facundo Orellana said: Ovo će se završiti potpunim fijaskom. Do kraja će biti ogoljena njihova nesposobnost, javašluk, lopovluk i laži. Samo da li će većina uvideti to, da li ćemo ovo ludilo preživeti? Ovo se već završilo samo što još nismo svesni koliko će da košta. Kad se ohladi rana tek će onda da zaboli.
December 10, 20204 yr bez brze vakcine ce zdravstvo i ostaci privrede biti razoreni, ne znam kome to nije jasno.
December 10, 20204 yr 58 minutes ago, Jumanji said: Ovo nagadjas da ce biti zabrana ili postoje neke indikacije? Ja sumnjam, a sto se tice gastosa, jedino ako brojevi skoce jos vise, jer da se odreknu njihovih evrica, hmmm da vidimo, ne znam sta je samo problem BIO da se svi ti zahtevi na ulazu u zemlju uvedu odavno. Retrdi retardirani. Ako dozvole i ovo..onda mogu ladno da puste i koncert ispred skupstine za docek..i svetog Nikolu na Slaviji..i Bugare bez prekida svim povodima..ma sve moze. Opcija B je da dozvole ali uz obavezan PCR i karantin od 15-20 dana. Opcija A je verovatnije. 54 minutes ago, Arkadija said: Lepo, ja sam džedaj, a ona je super heroj. Bravo za obe..sad ce mi biti lakse da vas razlikujem
December 10, 20204 yr Ja bih rekao da je ovo džiberkino sa vakcinom krajem 2021. prvi put da ničim izazvani govore istinu. Zar je iko očekivao od SNS-ovaca da vakcina bude zaista bude za par meseci, ili na proleće? Edited December 10, 20204 yr by Frile
December 10, 20204 yr @SNARChttps://alan-ford.fandom.com/sr-el/wiki/Bejbi_Kejt a u drugim vestima Varhelji: EU će obezbediti vakcine i za Zapadni Balkan Edited December 10, 20204 yr by Aleksija
December 10, 20204 yr Uostalom, šta je problem trknuti do Segedina po vakcinu. A lepo sam rekao ženi da uzme mađarsku sošku
December 10, 20204 yr Popular Post 13 minutes ago, Aleksija said: a u drugim vestima Varhelji: EU će obezbediti vakcine i za Zapadni Balkan Jel' mogu da nam obezbede i neku prinudnu upravu? To nam je preče od vakcinacije.
December 10, 20204 yr 2 minutes ago, Ayatollah said: Jel' mogu da nam obezbede i neku prinudnu upravu? To nam je preče od vakcinacije. To nam je jedina nada, ako ukapiraju da imbecilima ne treba (pro)davati vakcinu da sami rade šta hoće, nego u paketu idu i vakcina i kompletna organizacija od skladištenja do bockanja.
December 10, 20204 yr imam poznanika koji blisko saradjuje sa kinezima koji ovde kod nas grade auto-put. svi su vakcinisani jos pre 2-3 meseca. kaze da jednom mesecno proveravaju nivo antitela, za sada su ok. toliko znam o kineskoj