December 10, 20204 yr 16 minutes ago, Aleksija said: moja droga https://www.imdb.com/title/tt7804132/ Kerolin carica, upravo je gledam po deseti put u "Man behaving badly". Ona se porodično bavi flipovanjem nekretnina beše? Ono gaudijevsko čudo pokraj Barse i kuća sa krovom od avio krila, pa Novi Zeland... ufff moraću ponovo da pogledam @adam obavezno! Edited December 10, 20204 yr by Skyhighatrist
December 10, 20204 yr Ja pijem grejanu rakiju pa crno vino. Bromazepame vise nemam. Rakija se kuva, a ne greje
December 10, 20204 yr 14 minutes ago, SNARC said: @Arkadija & @Aleksija Kako vas dve razlikujete koja je koja ?? Lepo, ja sam džedaj, a ona je super heroj.
December 10, 20204 yr Rakija se kuva, a ne greje mozda on greje. mozda je takav njegov put.sent from bubamoto
December 10, 20204 yr 7 minutes ago, gospa buba said: mozda on greje. mozda je takav njegov put. sent from bubamoto Haiku kovid
December 10, 20204 yr 13 minutes ago, renne said: Rakija se kuva, a ne greje Ja rakiju grejem, a vino kuvam
December 10, 20204 yr Nisam ispratio vesti, ali vidim piše BBC a prenosi Danas Korona virus: U Srbiji još 56 preminulih, Brnabić najavljuje masovnu vakcinaciju za kraj 2022. https://www.danas.rs/bbc-news-serbian/korona-virus-u-srbiji-jos-56-preminulih-brnabic-najavljuje-masovnu-vakcinaciju-za-kraj-2022/ Je l to sad novi momenat?
December 10, 20204 yr To je realno. Samo što nam tad vakcine neće trebati. Nestor pobedijodobro je. na tome mogu da se dobiju izbori glatko, moze da otkaze savetnike. samo pobeda i prvi u svetu.sent from bubamoto
December 10, 20204 yr Vlast je ovde i inače, ne samo ova, od-danas-do-sutra, bez vizije a kamo li nekog strateškog poteza koji bi premašio rok trajanja jednog mandata. I onda dođu stvari na naplatu, danas zdravstvena, sutra verovatno ekološka katastrofa, prekosutra neki novi Lehman Brothers i globalna recesija. I uvek će ta vlast regovati kao sada, tj. neće reagovati nikako jer je zabole i za vakcine i za zdravlje nacije, suviše je to suptilno a i zašto bi lopov lečio onoga koga je opljačkao? Jedino što lopov isplanira je kako de se pokupi i nestane na vreme.
December 10, 20204 yr 11 minutes ago, April said: To je realno. Samo što nam tad vakcine neće trebati. Nestor pobedijo #mojdoktor
December 10, 20204 yr 10 minutes ago, Re-ac-tor said: Vlast je ovde i inače, ne samo ova, od-danas-do-sutra, bez vizije a kamo li nekog strateškog poteza koji bi premašio rok trajanja jednog mandata. I onda dođu stvari na naplatu, danas zdravstvena, sutra verovatno ekološka katastrofa, prekosutra neki novi Lehman Brothers i globalna recesija. I uvek će ta vlast regovati kao sada, tj. neće reagovati nikako jer je zabole i za vakcine i za zdravlje nacije, suviše je to suptilno a i zašto bi lopov lečio onoga koga je opljačkao? Jedino što lopov isplanira je kako de se pokupi i nestane na vreme. Ovo.
December 10, 20204 yr Ovo će se završiti potpunim fijaskom. Do kraja će biti ogoljena njihova nesposobnost, javašluk, lopovluk i laži. Samo da li će većina uvideti to, da li ćemo ovo ludilo preživeti?