Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ruska bez 2 meseca alkohola se sama diskvalifikovala
  • Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

14 minutes ago, InvisibleLight said:

Kaaaako nas ološ razvaljuje

Koji smo mi pajaci. mi, ne oni

o, da. ovo je za ulicu, sa maskama, ali svi znamo da od protesta nema nista.

2 minutes ago, Arkadija said:

Ja nemam snage više da ih slušam, nikoga od njih. Toliko sam besna , da sam danas vikala na dete, na muža, na majku , na dete, na oca, na sestru, na oca. Tim redom. Sada razmišljam da popijem jedan bromazepam i da legnem i gledam nešto što anestezira, npr preuređenje američkih kuća na HGTVu.

moja droga

https://www.imdb.com/title/tt7804132/

3 minutes ago, morgana said:

o, da. ovo je za ulicu, sa maskama, ali svi znamo da od protesta nema nista.

ja ne znam koliko ima vaksera, a koliko antivaksera. ovi sa nase strane/kontra vucica su uglavnom za organik pristup ovom laganom gripu, tako da ih ionako ne dotice.

Edited by Aleksija

Just now, Aleksija said:

ja ne znam koliko ima vaksera, a koliko antivaksera. ovi sa nase strane su uglavnom za organik pristup ovom laganom gripu, tako da ih ionako ne dotice.

isuse. ne pratim dovoljno. 

@Arkadija  & @Aleksija

Kako vas dve razlikujete koja je koja ??

Inace..ziv nisam da vidim hoce li narod da ispizdi zbog ovoga sa vakcinama, zakljucno sa zabranama slava i doceka..u paketu sa zabranama gastosima da dodju u maticu.

6 minutes ago, Arkadija said:

Ja nemam snage više da ih slušam, nikoga od njih. Toliko sam besna , da sam danas vikala na dete, na muža, na majku , na dete, na oca, na sestru, na oca. Tim redom. Sada razmišljam da popijem jedan bromazepam i da legnem i gledam nešto što anestezira, npr preuređenje američkih kuća na HGTVu.

Ja pijem grejanu rakiju pa crno vino. Bromazepame vise nemam.

4 minutes ago, Caligula said:

Ja pijem grejanu rakiju pa crno vino. Bromazepame vise nemam.

Ovo je momenat kada razumem sve pijanice zašto piju. Ja ne pijem uopšte, te mogu samo da im zavidim na zaboravu.

5 minutes ago, Arkadija said:

I ja sam prso sinoć. Jedan radnik mi tek izašao iz korone, drugi se juče vratio iz izolacije, i onda treći objavi da mu je žena pozitivna...plus me produvao vetar. Osećao sam se kao da su varvarovirusi stigli ispod zidina.

Ali, mani bromazepam - posle sam setovao grafičku stanicu do pola četiri ujutro. I sve prošlo.

Šta kaže, jesu li naredne dve nedelje ključne?
Kaže on je uvek bio mimo političkog dela, on i Tiosavam
I da krejzi štab ne mora ni da zaseda, jer su oni davno kazali koje mere moraju da se uvedu
I poslušao ga Vesara, pa neće biti bugarskih turista za NG
6 minutes ago, Aleksija said:

moja droga

https://www.imdb.com/title/tt7804132/

izgleda se svi napajamo sa slicnih izvora.

fala dje cula i ne cula za ovo gore. ja taman pre par nedelja zavrsio sve grand designs ( https://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Designs) programe koje sam nasao, ukljucujuci i australiju i novi zenland. vec nekoliko dana razmisljam da krenem ispocetka.

prastajte, znam da nije na odgovarajucoj temi al bas sma se obradovao pa ne odolevam.

I ja sam prso sinoć. Jedan radnik mi tek izašao iz korone, drugi se juče vratio iz izolacije, i onda treći objavi da mu je žena pozitivna...plus me produvao vetar. Osećao sam se kao da su varvarovirusi stigli ispod zidina.

Ali, mani bromazepam - posle sam setovao grafičku stanicu do pola četiri ujutro. I sve prošlo.
I ja sam na ivici
Noćas drugara odvezli na kosu, jeddva ga ugurali iako je poznata javna ličnost, 40 godina, respirator od noças u 1
Žena mu pozitivna, ženina majka, svi.
A ne možeš nikako pomoći

[mention=1816]Arkadija[/mention]  & [mention=361]Aleksija[/mention]

Kako vas dve razlikujete koja je koja ??

Inace..ziv nisam da vidim hoce li narod da ispizdi zbog ovoga sa vakcinama, zakljucno sa zabranama slava i doceka..u paketu sa zabranama gastosima da dodju u maticu.

Ovo nagadjas da ce biti zabrana ili postoje neke indikacije?

Ja sumnjam, a sto se tice gastosa, jedino ako brojevi skoce jos vise, jer da se odreknu njihovih evrica, hmmm da vidimo, ne znam sta je samo problem BIO da se svi ti zahtevi na ulazu u zemlju uvedu odavno. Retrdi retardirani.

@ renne

Mene to plaši

Svi kao nazeb, kul, ovo-ono, i onda čuješ da neko od 40 zaglavi respirator

10 minutes ago, Caligula said:

Ja pijem grejanu rakiju

Svasta! Mogao si komotno i da je prospes

Background Picker
Customize Layout