Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 hour ago, morgana said:

i sta kaze brnaba, vakcine u srbiji tek krajem 2021?

pa kakvi skotovi bog te jebo.

Ma prvo Brnaba kaze kraj 2021 pa onda se Vucic naljuti i spasi stvar sa recimo avgustom sledece godine.

Pa onda Brnaba kaze alal vera kako je uspeo jbt, ja nisam ni sanjala da mogu avgust da zavrsim :hail:

Onda on kaze da ima prijatelje u svetu i da je Srbija cenjena zbog svega sto je on ovde pokrao.

edit,   Pa onda svi u skupstini kazu "alal vera majstore ali oce da nam te uzmu, da te ubiju, ubijmo Djilasa (aplauz)" a on kaze nemojte, neka ga, ne moze on meni nista.

A onda narod kaze "svi su isti, i Zuti su ovo radili samo su ovi usavrsili"

Edited by Caligula

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

3 minutes ago, Caligula said:

Ma prvo Brnaba kaze kraj 2021 pa onda se Vucic naljuti i spasi stvar sa recimo avgustom sledece godine.

Pa onda Brnaba kaze alal vera kako je uspeo jbt, ja nisam ni sanjala da mogu avgust da zavrsim :hail:

Onda on kaze da ima prijatelje u svetu i da je Srbija cenjena zbog svega sto je on ovde pokrao.

nije ti to bez smisla al ja bih im se ipak rado najebala majki

Ma bice kraj godine nego ce Vucic sada za novu godinu da kaze "Avgust"

Ko ce sve da popamti sta je slagao znas gde je avgust

Edited by Caligula

Caligula, jos malo i oteces Apollo Creed-u forumski hleb iz tastature :mad:

Otišo kod keve da joj namestim neku lampu, i čujem u pozadini ovu govnarku kako priča sve ovo i završava sa "zamislite kako je tek siromašnim zemljama".

Znači pritisak mi je toliko skočio u sekundi, da mi još zviždi u ušima. Psovao sam i drao se kao magarac :fur:

Sad citam, brnaba misli na ove bolje vakcine.

Dakle bice kineska/ruska ovde vec do leta

Ruska bez 2 meseca alkohola se sama diskvalifikovala

A neko je stvarno mislio da imamo budzet za vakcine :laugh:

Pa ovo je njihov stil 1/1,penzionerima po 5000 da se zamažu oči,a sa druge strane rupa.

Pa onda ide priča kako je red za vakcine kao buvljak gde se jadni Vučić lakta da stane u red,ali zapadnjaci nemaju kulturu pa ga šutiraju i guraju,a on mučenik se trudi, penzioner bogatiji za 5000 to gleda vrti glavom i žali vodju tako jadnog ostavljenog na promaji buvljaka za vakcine.

A sa druge strane brda čeka se neka Rumunska šema za falš vakcinu koja će narodu da se poturi ko prava,a biće plaćena kao original razlika,logično u džep i svi srećni.

nista, moracemo da demonstrativno posedamo na beton opet kad bude bilo malo lepse vreme. 

Edited by Joe D

2 minutes ago, Joe D said:

nista, moracemo da demonstrativno posedamo na beton opet kad bude bilo malo lepse vreme. 

evo odma, druga srbija vec spremila stiropor

• Popular Post

Kaaaako nas ološ razvaljuje

Koji smo mi pajaci. mi, ne oni

6 minutes ago, InvisibleLight said:

Kaaaako nas ološ razvaljuje

Koji smo mi pajaci. mi, ne oni

To govorim vec trideset godina

da ti pustis najgore da ti odlucuju o sudbini tvoje porodice, pa aman

Konara dominira na PTC

Šta kaže, jesu li naredne dve nedelje ključne?

Ja nemam snage više da ih slušam, nikoga od njih. Toliko sam besna , da sam danas vikala na dete, na muža, na majku , na dete, na oca, na sestru, na oca. Tim redom. Sada razmišljam da popijem jedan bromazepam i da legnem i gledam nešto što anestezira, npr preuređenje američkih kuća na HGTVu.

Background Picker
Customize Layout