Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 minute ago, borris_ said:

ja sam siguran da ce opet Djilas biti kriv.

Sada cekam sta ce tašta da kaze. Ona je prije sedam dana odusevljeno rekla da ce vakcinacija u srbiji poceti krajem mjeseca zahvaljujuci naravno Vucicu. 

Kazaće da nisu još dovoljno ispitane, ne da predsednik da mi primimo bilo šta!:dry:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 minute ago, borris_ said:

ja sam siguran da ce opet Djilas biti kriv.

Sada cekam sta ce tašta da kaze. Ona je prije sedam dana odusevljeno rekla da ce vakcinacija u srbiji poceti krajem mjeseca zahvaljujuci naravno Vucicu. 

Pa sam si rekao, Đilas zvao drugare iz zle Zapadne Evrope i USA da ne prodaju Srbima vakcinu...

Znaci dobili smo novi Gold br.56.Sutra mozda bude 57? Kakvo stelovanje..Ja danas saznao za jos jednu osobu koja je preminula,kolega stariji.Jedan je na respiratoru,starija koleginica se jedva izvukla.Puno mladjih kolega pozitivno.Pustili su da se siri nekontrolisano i briga ih .

ja se sad pitam i koliko su se uopste trudili oko vakcine kada su videli fokus grupe...

Pa kako sad, najbolji u svemu u ovom sranju, najbolja ekonomija, i sada nema vakcina za nas. Da ih čovek ne zna pomislio bi da nas nešto lažu... (svake sekunde)

cudno je sve ovo, neki brojevi su se pominjali ranije, mi jesmo pristupili kovaksu...

da nije neko zaboravio da odnese postu tamo gde treba?

meni ovo najvise lici na neki radikalski administrativni zajeb

Ici ce se u Segedin ili Bec po vakcinu, vec vidim. Jebi ga, propao biznis sa koncertima ali ovaj novi obecava :covid19:

Jao, ostace nam policija i vojska nevakcinisani. :cry:

Ko ce da nas brani kad oni tako najbitniji nisu 100% na braniku?

heh, kvaka 22 - mozes da primis vakcinu napolju samo ako si primio vakcinu da izadjes iz zemlje  :)

Edited by Aleksija

4 minutes ago, Aleksija said:

cudno je sve ovo, neki brojevi su se pominjali ranije, mi jesmo pristupili kovaksu...

da nije neko zaboravio da odnese postu tamo gde treba?

meni ovo najvise lici na neki radikalski administrativni zajeb

A bukvalno ništa do sad nisu ni radili po tom pitanju, čisa propaganda, i sama kaže da je juče kontaktirala sa proizvodjačem.

To što smo pristupili Covaxu nije dovoljno samo po sebi...

1 minute ago, Aleksija said:

heh, kvaka 22 - mozes da primis vakcinu napolju samo ako si primio vakcinu :)

Snaći će se Mađari i 'Rvati za vakcina turizam, ne brini... Recimo uz potvrdu da si čist™ možeš da uđeš do 20 km, i ostaneš 1 dan, taman da ti lupe vakcinu i uzmu 100€,,,

1 hour ago, morgana said:

i sta kaze brnaba, vakcine u srbiji tek krajem 2021?

pa kakvi skotovi bog te jebo.

moracemo hitno da zaratimo s nekim, u cilju skretanja paznje :dry:

jutros bash chuh 1 mislenje da ovo ide u dlaku na istu stranu kuda nas je i slobodan vodio. nejmli, prebice nas kao machke. ali ovaj put svi :mellow:

23 minutes ago, Aleksija said:

ja se sad pitam i koliko su se uopste trudili oko vakcine kada su videli fokus grupe...

nikoliko. prerizichan i preskup poduhvat. vole tako.

vreme je da plachuci krene na kolenima ka bilo kome, a brbana nek trchi brze, da podbacuje kukuruz.

Edited by gospa buba

mislim da su i covaxu pristupili tek onda kad je opozicija krenula da proziva zasto jos uvek nismo clanovi...

Imali smo pare, ali nije bilo vakcina. Tad smo vodili, ali nije bio red. I sad pred praznike mi pravili bolnicu i tortu jer vodimo, oni rasprodaju. Mi smo imali, ali nismo stali u red sad kad je bilo jer smo bili, pravili smo tortu i onda su oni stali u red. Jer su imućniji i uzeli svako po 5 vakcina. A mi smo otvorili nova radna mesta za 1300 medicinskih radnika, ali oni nisu stali u red. I sad ih nema, a dok smo mi pravili bolnicu i tortu oni su stali u red. Ali zamislite kako je tek drugima koji uopšte nisu stali kad ni mi nismo i manje su imućni. Mada je i nama teško, ali tortu smo napravili kao i bolnicu. Isto, A nismo stali u red. Zamislite.

Just now, gospa buba said:

moracemo hitno da zaratimo s nekim, u cilju skretanja paznje :dry:

jutros bash chuh 1 mislenje da ovo ide na istu stranu kuda nas je i slobodan vodio. nejmli, prebice nas kao machke. ali ovaj put svi :mellow:

nikoliko. prerizichan i preskup poduhvat. vole tako.

da. samo bice zanimljivo kad budemo vozili 5-6. talas i sve sad iole radi bude ne u rusevinima, nego sravnjeno. verovatno ce i onda vodja sesti sa najblizim saradnicima i reci: majkumu, ko bi rekao da ce da traje ovoliko... a delovalo je da smo resili.

Background Picker
Customize Layout