December 10, 20204 yr Para ima, a unuci onih koji ostanu da žive ovde će da ih otplaćuju... Uzeli su kredite da bi njihova kasta i potomci njihove kaste živeli lepo... Potomke običnog naroda, ko jebe...sreca je u srbiji srecom promenljiva stvar. nikad ne bih taj detalj ispushtala iz vida.sent from bubamoto
December 10, 20204 yr 11 minutes ago, radisa said: Para ima, a unuci onih koji ostanu da žive ovde će da ih otplaćuju... Uzeli su kredite da bi njihova kasta i potomci njihove kaste živeli lepo... Potomke običnog naroda, ko jebe... Pa kad unuci emigriraju, dugove će otplaćivati migranti i njini potomci
December 10, 20204 yr 24 minutes ago, mraki said: Ali “dobio sam tortu-bolnicu” Ima li mrtvacnicu? Medicinski otpad? Zapusen mokri cvor? Neka prvo to proba govedo nenormalno.
December 10, 20204 yr Onaj rad kad nezreli psihotik ima vlast nad jednom državom. I dalje ne verujem koja mloha od čoveka nas jaše
December 10, 20204 yr 1 minute ago, Caligula said: Medicinski otpad? Misliš stavili maketu DJV-a negde u tortu?
December 10, 20204 yr 9 minutes ago, Filozof manijak said: Onaj rad kad nezreli psihotik ima vlast nad jednom državom. I dalje ne verujem koja mloha od čoveka nas jaše zameni lepojko sa srbijo, i toeto E, vol'o bih da znam: šta ti je trebalo to, moja lepojko, o bila si dukata vredna. [to si pustila da te ovaj tu izgustira? Budalo jedna!
December 10, 20204 yr 13 minutes ago, radisa said: Misliš stavili maketu DJV-a negde u tortu? DJV mu pre dođe ta zapušena klonja
December 10, 20204 yr Just now, Ros said: zameni lepojko sa srbijo, i toeto E, vol'o bih da znam: šta ti je trebalo to, moja lepojko, o bila si dukata vredna. [to si pustila da te ovaj tu izgustira? Budalo jedna! pratim i podižem Quote Naprednjaci su preuzeli stvar Znaju sistem i stvaraju dar-mar Rasturaju po pitanju tiraža Sve veca je blamaža biti neko od nas Naprednjaci su ukrali moj bend Naprednjaci su federalni trend A mi smo gurnuti u ilegalu Na kom tajnom kanalu naci bazu i spas? O Naprednjaci Sve vam je u šaci al' zašto da se baci? Ma ostavite nešto iza nas Naprednjaci, braco i zemljaci Budite ortaci pa smanjite taj gas! Naprednjaci na kljucnim mestima Naprednjaci u glavnim vestima Na džinovskim plakatima u boji Kud koji mili moji, da vam ne cujem glas Naprednjaci sa našim curama Naprednjaci u svim strukturama Od udruženog rada pa do sporta Narodnjak ante portas, njihov dolazi cas! O Naprednjaci Sve vam je u šaci al' zašto da se baci? Ma ostavite nešto iza nas Naprednjaci, braco i zemljaci Budite ortaci pa smanjite taj gas! Nemaju njive te perspektive, armiran beton zove nas sad A snovi lebde izmedu negde na relaciji selo - grad Nastupa era amatera, iz svoje kože može se sad Rapidno stasa hibridna klasa na pola puta selo - grad Naprednjaci Sve vam je u šaci al' zašto da se baci? Ma ostavite nešto iza nas Naprednjaci, braco i zemljaci Budite ortaci pa smanjite taj gas! O Naprednjaci Sve vam je u šaci al' zašto da se baci? Ma ostavite nešto iza nas Naprednjaci, braco i zemljaci Budite ortaci pa smanjite taj gas! Naprednjaci Naprednjaci Naprednjaci Naprednjaci
December 10, 20204 yr 32 minutes ago, radisa said: Para ima, a unuci onih koji ostanu da žive ovde će da ih otplaćuju... Uzeli su kredite da bi njihova kasta i potomci njihove kaste živeli lepo... Potomke običnog naroda, ko jebe... Nikad ovde nije bio problem zaklati vola zbog jedne šnicle, bolje vrabac u ruci, a koliki je moj deo i taj rad
December 10, 20204 yr i sta kaze brnaba, vakcine u srbiji tek krajem 2021? pa kakvi skotovi bog te jebo.
December 10, 20204 yr 2 minutes ago, morgana said: i sta kaze brnaba, vakcine u srbiji tek krajem 2021? pa kakvi skotovi bog te jebo. Vec za 2 najvise 3 godine. Mislim, sta je tu novo.
December 10, 20204 yr 14 minutes ago, morgana said: i sta kaze brnaba, vakcine u srbiji tek krajem 2021? pa kakvi skotovi bog te jebo. Očekujem da do sutra prebace na 2022.