Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Kako najranije u aprilu, zar ne reče Zvončica da će biti ovog decembra? :fantom:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ovi sve više odlažu vakcinu, prvo je bila do kraja godine, pa stiže početkom sledeće, sada je već april u igri. Ako je uopšte i dobijemo 2021. biće premija.

A najbolje je što će naši stručnjaci iz ALIMS-a da proučavaju dokumentaciju iz Fajzera maksimalnih 270 dana.

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Kako najranije u aprilu, zar ne reče Zvončica da će biti ovog decembra? :fantom:

ovakav način razmišljanja može te oterati u ludilo.

realno, nije rekao u aprilu koje godine

Pa da, kada se pročita šta je Smrt rekao, kraj sledeće godine je najrealnija opcija za neku masovniju vakcinaciju. 

dakle, prvo će Agencija za lekove da odugovlači sa davanjem saglasnosti koliko može, tj.270 dana, onda će da naruče, pa kada nam stigne između narudžbine za Indiju i Egipat, pa dok se mi pripremimo, tj,dok naručimo hladnjake, pa dok pošaljemo dopise po regionalnim Zvodima za javno zdravlje, pa dok se oni saberu i tako........ 

У девембру је планирано да добијемо 10к доза, то је довољно за 5к људи, дакле само за приоритете приоритета

- у прва 3 месеца још 340к доза, то ће покрити здр рад вој и пол 

- од апр до јуна још пола милиона доза када ће угрожене групе бити пелцоване

- отуда прича о апр 

aaUYJ1B.png

Molim lepo, Lončar potvrdio.

Za dve najviše tri godine i stižu vakcine. 

1 minute ago, napadaj said:

Molim lepo, Lončar potvrdio.

a poznato je.....kad te Lončar potvrdi to je definitivno kraj

jos u aprilu sam bila znatizeljna kako ce zeznuti otvaranje, od septembra me zanimalo kako ce sjebati vakcinaciju... ali bukvalno su najpredvidljivija vlast koju smo imali :)

8 minutes ago, gone fishing said:

- од апр до јуна још пола милиона доза када ће угрожене групе бити пелцоване

To prepolovi, jer će do maja, pola od tih pola miliona iz ugroženih grupa da budu već gecrkt. 

17 minutes ago, Arkadija said:

A najbolje je što će naši stručnjaci iz ALIMS-a da proučavaju dokumentaciju iz Fajzera maksimalnih 270 dana.

kad smo već kod toga, zna li se ko su ti ljudi? Da ne kažem, šta su

2 minutes ago, Kelt said:

kad smo već kod toga, zna li se ko su ti ljudi? Da ne kažem, šta su

Ko zna. Te agencije u i inače bile mesto za uhlebljene raznoraznih supruga bitnih ljudi, ko sada sedi tamo i odlučuje je veliko pitanje. Uglavnom su farmaceuti i doktori u pitanju. 

18 minutes ago, Ted said:

realno, nije rekao u aprilu koje godine

ako je prvi april onda je sve jedno koje godine. 

Background Picker
Customize Layout