December 8, 20204 yr Pa najvise zarazenih i najmanje umrlih. A kriva vrtoglavo raste ne nedelju dana nego vec mesec i kusur. O cemu pricamo. Ne da peglaju nego brutalno steluju uz pomoc Darije i ostalih saucesnika.
December 8, 20204 yr Pritom pik umrlih vrlo nelogično prošao dok broj hospitalizovanih i pacijenata na respiratoru raste iz dana u dan. 45 minutes ago, Djuro said: Ma sta vam je, u Srbiji vec sad umire 100+ dnevno. A vrlo verovatno i 200. Daj bože da nije 300.
December 8, 20204 yr Konačno stigle vakcine protiv gripa, firma organizovala da se vakcinišemo, u petak dolaze u ofis. To će biti prvi put da odem tamo od septembra... Ironija je što nam je za to slala mail koleginica koja ima koronu, bila do petka u toj kancelariji a u pon joj valjda nije bilo dobro i išla da se testira. Pozitivna, ali očigledno radi od kuće.
December 8, 20204 yr Da ponovim, zabranio bih komentarisanje i tumačenje brojki koje se javno objavljuju. Troše se strane foruma, rasipa se sadržaj i dokazano je da su laži.
December 8, 20204 yr 1 hour ago, Sammael said: Konačno stigle vakcine protiv gripa, firma organizovala da se vakcinišemo, u petak dolaze u ofis. To će biti prvi put da odem tamo od septembra... Ironija je što nam je za to slala mail koleginica koja ima koronu, bila do petka u toj kancelariji a u pon joj valjda nije bilo dobro i išla da se testira. Pozitivna, ali očigledno radi od kuće. ja sam ove godine rešio da preskočim, em ga izgleda nema(gripa, a da nije covid19). msm i da ga ima tretiraju te kao covid pacijenta, a i po mojoj nemedicinskoj logici bio bi naročito izložen tih 4-5-6 dana od primanja vakcine dok se imuni sistem ne dovede u red. sačekaću fajzer e naravno da sam u bilo kojoj rizičnoj grupi to bih svakako već obavio Edited December 8, 20204 yr by kud u maglu Simoviću
December 8, 20204 yr 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ja sam ove godine rešio da preskočim nemoj Edited December 8, 20204 yr by aram
December 8, 20204 yr šta ga znam mislim da će mere koje preduzimam na dnevnoj bazi protivu covida biti delotvorne i protivu sezoncatm naravno luksuz je da nisam u rizičnim grupama pa mogu da si priuštim odgodu
December 8, 20204 yr pa ništa, naravno. tih nekoliko dana po primanju regular vakcine, dok je u toku stvaranje antitela, organizam je prilično ranjiv pa da ne bude skuplja dara, nego mera a i konkrtne mere protiv kovida će biti verujem dovoljne da zauzdaju i sezonski grip
December 8, 20204 yr 7 hours ago, Mos said: Zamišljam količinu kukanja da je situacija obrnuta i da su radikali u opoziciji. Pa to bi se čulo do Ganimeda i Evrope, uz ulične performanse, grafite, patos u skupštini i ostale prigodne manifestacije iz prvih 25 godina bitisanja. I meni je to stalno napameti. Sećam se gripa, Šešelj majci, paljenja ambasada. a sad, jebiga, viša sila, Ćuti tamo i zidaj kulu i tržni centar.
December 8, 20204 yr Jedino mi i Gruzini u celom svetu uz dve američke savezne države imamo sedmodnevni prosek od preko 1000 obolelih na milion stanovnika dnevno. Edited December 8, 20204 yr by vememah
December 9, 20204 yr Quote NAKON 35 SATI ČEKANJA: Mirko je umro u hodniku požarevačke bolnice Pacijent Mirko Bibić (57) iz Velikog Gradišta, umro je u nedelju ujutru čekajući satima u hodniku bolnice u Požarevcu, da bude priključen na kiseonik. Kako zvanično saznajemo, Mirko je odveden u požarevačku bolnicu u petak uveče, i nakon prijema, tamo je čekao u hodniku bolnice da bude priključen na kiseonik sve do nedelje ujutru kada je i preminuo. Kako je potvrđeno za TPKNEWS, Mirko je imao dva negativna testa na COVID-19, a u požarevačku bolnicu je odveden jer mu je konstatovana obostrana upala pluća i imao je poteškoća sa disanjem. Kako je za TPKNEWS izjavio jedan od pacijenata koji je, kako nam je rekao, čekao skoro 30 sati u hodniku požarevačke bolnice da bude pregledan: “Dok sam čekao, gledao sam ljude kako padaju po hodniku, neki leže na pločicama, u požarevačkoj bolnici vlada opšti haos. Niko ne brine o pacijentima, direktoru bolnice je važno samo da se slika za medije, i da neko od pacijenata ne objavi fotografije na društvenim mrežama o katastrofalnom stanju u bolnici”. Pored Bibića, kako nezvanično saznajemo, proteklog vikenda sa teritorije Braničevskog okruga preminulo je najmanje još 17 osoba. Neke od porodica sa kojima smo stupili u kontakt demantuju da su navedeni članovi porodice umrli od zarazne bolesti koronavirusa, dok su nam neki to potvrdili. Ono što je činjenica, jeste da su bolnice prepune pacijenata i da ljudi umiru. Podatke o tačnom broju obolelih od COVIDA-19 i preminulima ZZJZ u Požarevcu krije, a iz kojih razloga, to ne znamo. https://www.tpknews.com/mirko-je-umro-u-hodniku-pozarevacke-bolnice/
December 9, 20204 yr Quote “Dok smo ja i Vučić tu, mogu da zaborave da tajkuni, antivkcinaški lobi i ostali da će voditi svoju politiku i lagati naše građane”, rekao je Lončar i pozvao se da u javnim nastupima “barataju činjenicama”. Ministar je ocenio da će vakcine protiv kovida 19 “biti najranije u aprilu” i naglasio kako je u međuvremenu neophodno pridržavati se epidemioloških mera kako bi “vakcinu sačekali sa što više živih”.