Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

3 minutes ago, duma said:

voleo bih da čujem na osnovu čega misle da će biti bolje nego na proleće?

Mozda zato sto smo na prolece prevideli душмане poput nastavnika likovnog, OTO-a, a i oni sto predaju fizicko su se izvukli...:sleep:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Popular Post
19 minutes ago, duma said:

Prošto je ovde sve više zagovornika policijskog časa, voleo bih da čujem na osnovu čega misle da će biti bolje nego na proleće? Da li se stvarno ne sećate redova ispred i gužvi u prodavnicama. Naravno, to može da se izbegne ako imate vlast koja planira i o planovima obaveštava. Niste primetili da kod nas nije tako?

Psiho na početku emisije ni sam ne zna šta će da najavi u njoj, da li će da zabrani kretanje 7 dana, ili podeli 100€. Vi očekujete drugačije ponašanje?

Odavno sam rekao da podržavam ograničenja koja i sad postoje u normalnim državama, uključujući i policijski posle 23.

aman covece, niko ne zagovara policijski cas ovde(dobro, osim @MocaVukotic da bi dobio opravdanje sto ne ide na likovno u vecernjoj skoli)

samo moras imati neke razumne mere.

npr, kladionice neka predju iskljucivo na online rad. ako nemaju uslova za to, ko ih jebe, neka se zatvore.

kafice, ako vec ne mozes da zatvoris, prepolovis im kapacitet. a kada vidis konobara bez maske, napises mu kaznu. a ako nosi masku preko brade, umesto kako treba, napises mu troduplu kaznu.

zabranis proslave za vise od 10 ljudi. ako neko hoce da se zeni, mladenci, roditelji, kuma, kuma i maticar, i dalje si unutar 10, znaci reseno. ne mora celo selo i rodbina iz Cegrtica da dodje da bi se ti ozenio.

zabranis celivanje mrtvih patrijarhova. saranice se on i bez da mu 10k ljudi olize kovceg.

organizujes malo te bolnice, jer i dalje moraju da se lece i ostale bolesti, ne samo kovid. 

dajes razumna saopstenja, pristojno objasnjavas ljudima sta treba da rade, umesto da imas sizofrene napade u kojima se deres "pomrecete svi, svi cete da umrete, aaaaaaaaa!"

svaki drzavni zvanicnik, ukljucujuci i predsednika i baba seru na autobuskoj stanici u Srbobranu, obavezan je da nosi masku i kada radi i kada ima dnevnu dozu marketinga na bilo kojoj televiziji i kada ima napade ludila na vanrednim konferencijama za novinare.

doneses lex specijalis koji svakog komunalnog policajca koji primi mito u vreme epidemije ne suspenduje, vec stavlja u zatvor.

pa da vidis kad lupis par Srbalja po dzepu kako odjednom svi postaju normalniji i sve to bez policijskog casa. taj sto ce iz religioznih razloga da ne nosi masku ce iz sekularnih razloga da plati kaznu, pa da vidis koliko su mu jaka uverenja sutradan.

to sto imas pola miliona idiota ne znaci da drzavu treba da boli kurac i za preostalih 6.5M

Sve što si napisao je tačno, ali kod nas sa  ovom pokvarenom i nesposobnom bagrom neće da može. I, da se ne lažemo , kafići i ostale te stvari ili mogu da rade ili ne, nema tu maski, razdaljine, pola kapaciteta, druga je stvar što su đubrad za izbore delili po100e umesto da su pomogli ljudima koji sad recimo ne bi trebalo da rade u nekim delatnostima.

I moralo je od prvog dana na svakom kanalu da ide svakih pola sata spot kako se nosi maska ispravno.

Edited by arkonada

freaks, arkonada, oboijca ste u pravu, svako na svoj nacin..freaks kaze kakobi trebalo, ali to u praksi niko ne moze i nece da  sprovodi,u praksi, kod na smao moze ili sve da s epusti, ili lockdown..a bojim se da je za ovo freaksovo i kssno, sve i da s eprimeni sutra, i da se psotuje temeljno, ne znma koliko bi resilo problem..ali, nebitno je, jer od toga svakako nema nista..

1 hour ago, ragasto said:

Samo - mrš napolje, i tuži nas. Od svih mesta, u Pošti je našao da se izdrkava...

Ma jebes postu, ako dobro citam JMBG lik je rodjen 1996... :isuse: 

Ahahaha samo vas gledam iz svog zamka, narediću kmetovima danas rad u poljima samo do ručka toliko ste me oraspoložili!
pa nemoj danas brate na slavu :angry:

a i ne znam dal si dovoljno ironichan/sarkastichan, shta li vam rade u tom zamku :dry:

sent from bubamoto

1 minute ago, namenski said:

Ma jebes postu, ako dobro citam JMBG lik je rodjen 1996... :isuse: 

1960

aman covece, niko ne zagovara policijski cas ovde(dobro, osim [mention=2473]MocaVukotic[/mention] da bi dobio opravdanje sto ne ide na likovno u vecernjoj skoli)
samo moras imati neke razumne mere.
npr, kladionice neka predju iskljucivo na online rad. ako nemaju uslova za to, ko ih jebe, neka se zatvore.
kafice, ako vec ne mozes da zatvoris, prepolovis im kapacitet. a kada vidis konobara bez maske, napises mu kaznu. a ako nosi masku preko brade, umesto kako treba, napises mu troduplu kaznu.
zabranis proslave za vise od 10 ljudi. ako neko hoce da se zeni, mladenci, roditelji, kuma, kuma i maticar, i dalje si unutar 10, znaci reseno. ne mora celo selo i rodbina iz Cegrtica da dodje da bi se ti ozenio.
zabranis celivanje mrtvih patrijarhova. saranice se on i bez da mu 10k ljudi olize kovceg.
organizujes malo te bolnice, jer i dalje moraju da se lece i ostale bolesti, ne samo kovid. 
dajes razumna saopstenja, pristojno objasnjavas ljudima sta treba da rade, umesto da imas sizofrene napade u kojima se deres "pomrecete svi, svi cete da umrete, aaaaaaaaa!"
svaki drzavni zvanicnik, ukljucujuci i predsednika i baba seru na autobuskoj stanici u Srbobranu, obavezan je da nosi masku i kada radi i kada ima dnevnu dozu marketinga na bilo kojoj televiziji i kada ima napade ludila na vanrednim konferencijama za novinare.
doneses lex specijalis koji svakog komunalnog policajca koji primi mito u vreme epidemije ne suspenduje, vec stavlja u zatvor.

pa da vidis kad lupis par Srbalja po dzepu kako odjednom svi postaju normalniji i sve to bez policijskog casa. taj sto ce iz religioznih razloga da ne nosi masku ce iz sekularnih razloga da plati kaznu, pa da vidis koliko su mu jaka uverenja sutradan.
to sto imas pola miliona idiota ne znaci da drzavu treba da boli kurac i za preostalih 6.5M
moze sve, i da bude pre 9 meseci.

dajte braco neki bazen da vidimo ko je zashta, snazno za chas, mora ali protiv, protiv ali mora, snazno protiv. laka algebra, pa da se prebrojimo ko ljudi. ovako sve neshto napamet :hihi:

sent from bubamoto

4 hours ago, InvisibleLight said:

dosla na posao, na vratima cuvar (bez maske naravno)  cijoj zeni juce potvrdjen kovid (tehnicarka mog najboljeg druga), kazem mu: "sta si dosao, bezi na 2m", on kaze "ma nije joj nista, smao izgubila miris, dobila samo vitamine"

inace ovakvih primera milion, bas mi pomenuti drug prica za to selo gde radi, to ludo, cele porodice imaju temperaturu dnaima, slobodno se krecu, 'pregrme na nogama', idu na njive, bolesni idu da "pomazu komsijama da utovara svinje" i sl

Da, ozbiljan je problem to sto veliki broj ljudi u Srbiji covid-19 tretira kao svaku drugu bolest, po posledicama po svoje zdravlje, a ne kao zaraznu bolest koja kod drugih ljudi moze imati i ima bitno razlicite posledice. Takvi ljudi koji preleze covid-19 s blagom klinickom slikom imaju tendenciju da zakljuce kako to i nije neka bolest i kako drzava nema opravdanja da uvodi ne znam kakve rigorozne mere, kad vec bolest nije toliko opasna.

17 minutes ago, Time Crisis said:

1960

Hvala :) 

Donekle mi je ipak lakse, pomislih na cas da ako je moguce da neko rodjen 1996. bude onako zadrt, bahat i bezobrazan, spasa nam nema...

1 hour ago, ragasto said:

Samo - mrš napolje, i tuži nas. Od svih mesta, u Pošti je našao da se izdrkava...

Moze da tuzi bas onoga ko ga je izbacio..a vidis da ovde za ckrvu vaze neki drugi nebeski zakoni..i da drzava protiv njih, kao i protivu huligana, nece ili ne moze.

Gledas da se sklonis i savuvas kako mozes..i pustis budale da umru, ko im jebe mater.

Tesko da je ova teritorija na svojoj povrsini gajila nesto destruktivnije od crkve 

edit - @namenski Jes vala, te generacije 90-ih su sve sami spicevi i probojnici.

Edited by SNARC

1 hour ago, bags said:

https://preview.redd.it/d1brovrog1261.jpg?width=720&format=pjpg&auto=webp&s=4d8d32855c09358b6153d4dcf1aee8451e792f16

https://preview.redd.it/unz15e8pg1261.jpg?width=720&format=pjpg&auto=webp&s=33786be4b556d44b67a4a58a47403a3f667c428f

Potvrda

Reveal hidden contents

https://preview.redd.it/qz49y0zng1261.jpg?width=720&format=pjpg&auto=webp&s=8ae2223a9d36c40a78d2ea8ab26cc30181f17566

HAhahahaahha

Odmah budalu mobilisati i dati mu da gura boce sa kiseonikom u najblizoj kovid bolnici, naravno bez maske. Ako se zarazi, neka ide u keliju i neka broji ocenase :fantom:

Edited by Haralampije

4 minutes ago, SNARC said:

Moze da tuzi bas onoga ko ga je izbacio..a vidis da ovde za ckrvu vaze neki drugi nebeski zakoni..i da drzava protiv njih, kao i protivu huligana, nece ili ne moze.

Gledas da se sklonis i savuvas kako mozes..i pustis budale da umru, ko im jebe mater.

Tesko da je ova teritorija na svojoj povrsini gajila nesto destruktivnije od crkve 

edit - @namenski Jes vala, te generacije 90-ih su sve sami spicevi i probojnici.

hej!:mad::D

11 minutes ago, SNARC said:

To je tvoje ucitavanje, s njim vidi sta ces, ja ti pomoci ne mogu.

Od nekog rodjenog 90-ih, ja bih ocekivao/ocekujem da je koliko-toliko osetio blagodeti ako nikakve ono tehnoloske, uvida u desavanja u modernom svetu, stekao barem minimum svesti o potrebi, nuzdi uzajamnosti, a citajuci i njegovo obrazlozenje - i elementarnog dobrog ukusa i vaspitanja...

6 minutes ago, namenski said:

To je tvoje ucitavanje, s njim vidi sta ces, ja ti pomoci ne mogu.

Od nekog rodjenog 90-ih, ja bih ocekivao/ocekujem da je koliko-toliko osetio blagodeti ako nikakve ono tehnoloske, uvida u desavanja u modernom svetu, stekao barem minimum svesti o potrebi, nuzdi uzajamnosti, a citajuci i njegovo obrazlozenje - i elementarnog dobrog ukusa i vaspitanja...

Kako da ne, to ce biti moguce tek kad Vulin uvedete reforme interneta kao u  S.Koreji :fantom:

Background Picker
Customize Layout