November 28, 20204 yr Zasto ne dozvole PCR testiranje za pare, u privatnim klinikama i ambulantama? Ili to moze da se radi (a da nisam znao)
November 28, 20204 yr 3 minutes ago, Caligula said: Zasto ne dozvole PCR testiranje za pare, u privatnim klinikama i ambulantama? Ili to moze da se radi (a da nisam znao) ma vreovatno rade, samo taj pcr ne ide naravno u statistiku i ne vredi ti nigde izvan te ustanove, odnosno, bitan je samo za lečenje što je i dovoljno ja sam isto na liniji da ne bih išla u covid ambulante, pre bih probala privatno ed. s tim da se naravno ponašam tako (i nadam se) da mi neće biti potrebno ništa od toga Edited November 28, 20204 yr by dùda
November 28, 20204 yr Pa to platim 50E i ne rizikujem zarazu ako vec nisam zarazen. Ovako, da se ode u ono grotlo pa tri maske da stavim ne bih se izvukao bez virusa. Uzas. Uzas.
November 28, 20204 yr Mozda bi onda procurelo koliko zaista testiramo i koliko imamo zarazenih dnevno. Meni je jos uvek nepojmljivo da imamo zarazenih podjednako ili vise dnevno od komsijskih zemalja..a nekoliko puta manje umrlih dnevno..Doduse, do skoro je bilo tako.
November 28, 20204 yr 3 minutes ago, Caligula said: Pa to platim 50E i ne rizikujem zarazu ako vec nisam zarazen. Ovako, da se ode u ono grotlo pa tri maske da stavim ne bih se izvukao bez virusa. Uzas. Uzas. cak mislim da i ne moras da dajes tolike pare...a u stvari da, toliko kosta, preracunao sam se nesto.. Edited November 28, 20204 yr by Misko
November 28, 20204 yr Bel Medic ne radi PCR, a ako oni ne rade onda sumnjam da neko drugi radi. Kao što je proletos privatnim bilo zabranjeno da rade antitela, sad je verovatno zabranjeno da rade PCR da bi mogli da kontrolišu informacije.
November 28, 20204 yr 2 hours ago, pt 2.0 said: "Mi smo uz VMA jedina nekovid zdravstvena ustanova." Milika Ašanin, direktor KCS, jutros. Jedina. Nekovid. Zdravstvena. Ustanova. Jebote... ha, ovo mi rođo neki.
November 28, 20204 yr 7 minutes ago, SNARC said: Mozda bi onda procurelo koliko zaista testiramo i koliko imamo zarazenih dnevno. Meni je jos uvek nepojmljivo da imamo zarazenih podjednako ili vise dnevno od komsijskih zemalja..a nekoliko puta manje umrlih dnevno..Doduse, do skoro je bilo tako. Логично је јер код нас 3 талас касни 2 или 3 недеље а када се гледа број умрлих он је пропорционалан броју окужених неких 15 дана раније Тако да ће од 5 децембра па надаље бити по 70-80 фаталнох исхода
November 28, 20204 yr On 21.11.2020. at 16:07, vememah said: Juče 59 sahrana u BG, danas 58, u nedelju (zbog velikog broja počeli da sahranjuju i tad) 19, u ponedeljak 62 sahrane. četvrtak: 66 sahrana petak: 69 sahrana danas - subota: 67 sahrana nedelja: 47 sahrana (prošle nedelje bilo 19) ponedeljak: 63 sahrane (moguće da spisak nije konačan) Izvor: http://www.beogradskagroblja.rs/Termini.htm Pet prošle - pon ove nedelje: 198 Pet ove - pon sledeće nedelje: 246 Rast: 24% I inače postoji rast sa hladnijim vremenom, ali teško da je ovoliki za nedelju dana. Edited November 28, 20204 yr by vememah
November 28, 20204 yr ne znam za bg, ali tamo gde sam provela mladost, najviše se umiralo novembar/decembar, nadrljavali srčani bolesnici guste i dugotrajne magle (Prijedor) ovih dana je užasno sa ovim maglama, možda i to ima neke veze
November 28, 20204 yr Jedan dobar porodicni prijatelj na aparatu, a drugar oboren virusom u krevetu. Mnogo jebeno.
November 28, 20204 yr 44 minutes ago, gone fishing said: Логично је јер код нас 3 талас касни 2 или 3 недеље а када се гледа број умрлих он је пропорционалан броју окужених неких 15 дана раније Тако да ће од 5 децембра па надаље бити по 70-80 фаталнох исхода Za 2 nedelje 100+ mrtvih će da bude na dnevnom novou ... Zahvaljujući budalaštini crnog petka, za 3-4 nedelje, samo da ne bude preko 150+... I to samo od COVID-a, gde su oni, statistički nevidljivi, umrli od drugih bolesti, ali zbog COVID-a... Jebao ih ĐDP™ u dupe lopovsko sve...