November 28, 20204 yr 45 minutes ago, Anonymous said: @Indy Čitava stvar se na kraju svodi o poverenju u policiju. Cenim da kod vas postoji elementarno poverenje, ovde ne postoji nikakvo. Polupismeni majmuni koriste priliku da se izdrkavaju nad građanima. Razumem to, ali kad vidim ovakve stvari, ne vidim kakve to veze ima sa policijom ili Vučićem...
November 28, 20204 yr Sa Policijom ima veze zato što je Komunalna danas počela da obilazi tržne centre tek u 15h. Moglo je drugačije, kao što je i sve moglo drugačije. @Indy
November 28, 20204 yr Kad se taj crni petak uopšte tako primio kod nas? Jesu to stvarni popusti ili samo navlakuša? Priča se da je čak i u Galeriji bilo ljudi...
November 28, 20204 yr pa ja ne znam s kim ima veze, ako cemo o policiji. zadaju da nema okupljanja (da ni ne udjem u propis, rekli tako). zene se okupe (ono, vidi sliku). ili ide komunalna da zamoli gospoje da se razrede na dva metra i razvuku tako preko brankovog mosta do beograda ili da idem ja da ih zamolim. ili ih rastera u fulu, cao, nema, opizdi zaru sa osamstopesto iljada za ne znam, ono, jer mere. pa ne znam ko ce, dal ipak ja da odem da vidim. il panduri pa ne valja 50 zajedno, pa ne valja 10, pa 5, pa nece valjati ni dvoje, sve tako po redu. edabi gospodje kupovale (iz bilo kog razloga, pa poshto vidim da je bilo i biznis rilejtid, nije moje da sudim, narochito ne kako ce ko da gine da bi opstao finansijski. mene ne moze da obogalji ni neprekidni policijski chas od 3 meseca, takva mi kasta, zato se i trudim pojachano da razumem sve moguce druge), da bi se ljubili sanduci (trudim se i rishcane da razumem, bash), da bi se simuliralo da je sve u najboljem redu, jer ne znam zashto, i na kraju cemo stvarno da zavrshimo zakljuchani u nekom nevidjenom rezimu Edited November 28, 20204 yr by gospa buba
November 28, 20204 yr Može uvek da se reaguje na vreme kada se hoće, Komunalna je mogla da mrdne dupe jutrom-zorom i da odmah odreže kaznu upozorenja. A prodavnice su mogle da nađu još par ljudi čiji bi jedini posao bio da održavaju rastojanje. Ovako, Kon se sablažnjava, iz Komunalne izjave da mogu da se kažnjavaju uprave tržnih centara, vlasnici lokala, posetioci...ali verovatno nisu ništa od toga uradili.
November 28, 20204 yr Ja nisam protiv policijskog časa. Ne mogu baš reći ni da sam za, ali situacija se otela kontroli do te mere da nam možda još samo to može pomoći. Zapravo, bojim se da sad ni ta mera ne bi radila kao što je radila tad, ljudi su se opustili i pomirili sa situacijom, a privreda ne može onako stati. Naglašavam, nisam za to da se strariji zatvore kao proletos bez mogućnosti izlaska. Edited November 28, 20204 yr by mraki
November 28, 20204 yr 1 hour ago, Anonymous said: Ajde prvo da probamo da zatvorimo tržne centre, crkve... Pa da onda vidimo gde smo. https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-crkve-ostaju-otvorene-plenkovic-niste-slusali-nema-zborova-u-crkvama/2233876.aspx
November 28, 20204 yr 4 minutes ago, mraki said: Ja nisam protiv policijskog časa. Ne mogu baš reći ni da sam za, ali situacija se otela kontroli do te mere da nam možda još samo to može pomoći. Zapravo, bojim se da sad ni ta mera ne bi radila kao što je radila tad, ljudi su se opustili i pomirili sa situacijom, a mere nema ko da kontroliše i sprovodi. Naglašavam, nisam za to da se strariji zatvore kao proletos bez mogućnosti izlaska. ima. ali nece.
November 28, 20204 yr To šta ja mislim o policijskom času, to mi je ko sad kad je umro Maradona pa ljudi pišu po fejsu: Dragi Maradona, opraštam ti narkomaniju i višak kilograma... Druže, ako zanemarimo to da te Maradona verovatno nije pratio na fejsu, ostaje činjenica da je Maradona umro. Oprašta se čoveku dok je živ, sad je kasno. Tako i ovo, ljudi će da krenu da crkavaju masovno pa će nas zatvoriti. Šta mi mislimo o policijskom času više nije bitno. Samo ćemo bezveze da se svađamo oko toga ko je za, a ko protiv. Na policijski čas se ne zove, na policijski čas se dolazi. A mi će dođemo. Edited November 28, 20204 yr by Hermetico
November 28, 20204 yr 1 hour ago, Misko said: A cemu kritike, sta time dobijamo, hocemo li postici nesto, znamo svi sve..treba biti malo i realan..mislim, daj Boze da se spasi sto se moze bez pc, ali, ja drugo resenje, u praksi ostvarivo, ne vidim..ima milion drugih nacina da se resi problem, ali, nema od toga nista.. Ej bre...Jesi realan kad prizivaš policijski čas?!?...Šta ti je bre ?!
November 28, 20204 yr 2 minutes ago, Hermetico said: To šta ja mislim o policijskom času, to mi je ko sad kad je umro Maradona pa ljudi pišu po fejsu: Dragi Maradona, opraštam ti narkomaniju i višak kilograma... Druže, ako zanemarimo to da te Maradona verovatno nije pratio na fejsu, ostaje činjenica da je Maradona umro. Oprašta se čoveku dok je živ, sad je kasno. Tako i ovo, ljudi će da krenu da crkavaju masovno pa će nas zatvoriti. Šta mi mislimo o policijskom času više nije bitno. Samo ćemo bezveze da se svađamo oko toga ko je za, a ko protiv. Na policijski čas se ne zove, na policijski čas se dolazi. A mi će dođemo. Nikad ni pod kojim uslovima policijski čas! Uozbilji se jebote!
November 28, 20204 yr 5 minutes ago, gospa buba said: ima. ali nece. To sam baš editovao u neće, pa na kraju i izbrisao Edited November 28, 20204 yr by mraki
November 28, 20204 yr 6 minutes ago, mraki said: To sam baš editovao u neće, pa na kraju i izbrisao muchio si se
November 28, 20204 yr 10 minutes ago, ronin said: Nikad ni pod kojim uslovima policijski čas! Uozbilji se jebote! Mislim da me nisi razumeo. Ja to ne prizivam, razumem svačiji stav samo se bojim da je za stav kasno. S nostalgijom se sećam nedavnog trenutka u kome bih ti napisao 'voleo bih da ja o tome odlučujem'. To bih sad najmanje voleo. Voleo bih da legnem u krevet i ne ustajem nedelju dana, a to su mi i omogućili pa ću to i učiniti. Hvala Aleksandru Vučiću...