November 27, 20204 yr 14 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said: Мени сигурно много тога фали у глави чим једном заувек не преломим да заувек одем духовно од свих форумских мрзилаштава ове врсте. А шта, као Немци немају свој проценат анти-маскера, анти-вакцинаша, немају неонацисте у парламентима, немају клабере и остале ноћне птице, сви носе маске на носевима... Добри смо им кад узимају медицинске раднике одавде за свој систем, а кад нама треба помоћ, онда смо неки "заверенаши и кафански зајебанти" што ништа не умеју.... Pa ne kukaju Nemci da im se pomogne..nego kao punoletni gradjani svoje drzave gledaju sta konkretno mogu da urade i smisle kakav takav red u ovom haosu..nekad uspe, nekad ne. Ovo da uzimaju medicinske radnike..to samo ti i ona zvalava spodoba mislite. Da Srbima rastu medicinari po sljivama, redovno prihranjivani i zalivani obilnim platama od citavih 500 eura..pa onda dodju zli Hans i Fric i odvedu ih. Znas kako..da zaboravimo da smo izmenjali reci. Budi dobar i nosi masku.
November 27, 20204 yr 3 minutes ago, arkonada said: Ovo je tipičan primer propasti društva. Lik sa koronom mora da jede šiš sa ruskom, ne može, daleko bilo, da sedi kući i jede nešto drugo ili bar da naruči nešto, ne, mora da ide u dolinu gladnih u gomilu ljudi. Inače, živim 3 minuta od šiša, danas prolazim sa ženom i gledam ispred šiša, bar 15 ljudi i samo jedna devojka sa maskom. Jadne i te žene što tamo rade. Nije nama ova bagra slučajno došla na vlast OK, ali to važi i za civilizovanija društva od ovog našeg. Ništa se takva stoka nigde ne ponaša pametnije od naše, imamo i cifre kao dokaz.
November 27, 20204 yr Dobro, gledam tu gde smo, slažem se da se i drugi nisu proslavili. Čovečanstvo je loše položilo ovaj ispit koji još traje i ko zna koliko će, skoro se i raspalo, kada dođe nešto gore i da ne zamišljam šta će biti
November 27, 20204 yr 10 minutes ago, SNARC said: Pa ne kukaju Nemci da im se pomogne..nego kao punoletni gradjani svoje drzave gledaju sta konkretno mogu da urade i smisle kakav takav red u ovom haosu..nekad uspe, nekad ne. Ovo da uzimaju medicinske radnike..to samo ti i ona zvalava spodoba mislite. Da Srbima rastu medicinari po sljivama, redovno prihranjivani i zalivani obilnim platama od citavih 500 eura..pa onda dodju zli Hans i Fric i odvedu ih. Znas kako..da zaboravimo da smo izmenjali reci. Budi dobar i nosi masku. Нисам ни написао да су у формалној обавези да нам помогну, али онако како нам је представљена ЕУ, као друштво мира и добросуседства - значило би нам, морално, да Ханс и Фриц дођу и помогну мало у овом таласу. Баш зато што су технолошки и економско супериорнији имају ту шансу, не само да узму, него и да пруже. И њима да није помагано не би сад били ту где јесу.
November 27, 20204 yr 2 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said: Нисам ни написао да су у формалној обавези да нам помогну, али онако како нам је представљена ЕУ, као друштво мира и добросуседства - значило би нам, морално, да Ханс и Фриц дођу и помогну мало у овом таласу. Баш зато што су технолошки и економско супериорнији имају ту шансу, не само да узму, него и да пруже. И њима да није помагано не би сад били ту где јесу. Pa i pomogli su nam ozbiljno. Ali likovi poput tebe to neće nikad prihvatiti.
November 27, 20204 yr zašto da nam pomažu kad naši zvanični brojevi pokazuju da je naše zdravstvo najbolje na svetu? 0.9% rođače.Norveška i mi. I Belorusija, koja u ustavu ima preambulu da se od korone ne može umreti. Nemačka duplo veću smrtnost, Britanci 4 puta veću. pa valjda onda mi treba njima da pomažemo, a ne oni nama.
November 27, 20204 yr Нисам мислио нама, као Србији, већ регионима... да се формира једна мини војска лекара и покретних болница, која ће интервенисати у свим регионима ЕУ кад је најтеже. Као што Кинези све расположиве снаге баце на Вухан кад је тешко, тако нешто би и Европљани требало да имају.... Вирус не зна за границе.
November 27, 20204 yr 2 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said: Нисам мислио нама, као Србији, већ регионима... да се формира једна мини војска лекара и покретних болница, која ће интервенисати у свим регионима ЕУ кад је најтеже. Као што Кинези све расположиве снаге баце на Вухан кад је тешко, тако нешто би и Европљани требало да имају.... Вирус не зна за границе. Ne mogu ni sami sebi da pomognu, a sad će da šalju nekakvu vojsku nama.
November 27, 20204 yr 5 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said: Нисам мислио нама, као Србији, већ регионима... да се формира једна мини војска лекара и покретних болница, која ће интервенисати у свим регионима ЕУ кад је најтеже. Као што Кинези све расположиве снаге баце на Вухан кад је тешко, тако нешто би и Европљани требало да имају.... Вирус не зна за границе. Не зна се којој земљи су тренутно потребнији лекари.Слободног нема плашим се на кугли земаљској.
November 27, 20204 yr Just now, Tsai said: Ne hranite trola Ne znam, meni je ovo veoma interesantna priča, zanima me prosečna srpska logika, a ne opšte forumsko mišljenje.
November 27, 20204 yr 1 minute ago, Anonymous said: Ne znam, meni je ovo veoma interesantna priča, zanima me prosečna srpska logika, a ne opšte forumsko mišljenje. Tesko da je prosek...prosek je uzasno gori. Covek vise posmatra kontinent ili covecanstvo kao skup dobrih namera. Ili se ja samo nadam da je tako. Elem, pomoci nekoj zemlji..poput Srbije..sada..koja, poput Srbije, srlja u propast trceci po black friday-ima, lizuci staklo na sahrani patrijarha i cini sve da se drustveni zivot sto manje uspori..to je kao da onom liku koji trazi 100 kinti za kartu do Banja Luke dajes pola plate svakog meseca.
November 27, 20204 yr 4 minutes ago, Anonymous said: Ne znam, meni je ovo veoma interesantna priča, zanima me prosečna srpska logika, a ne opšte forumsko mišljenje. Lik koji sebe nazove Duhovnost, ljubav i med nije za istraživanje prosečne srpske logike, nego za zaobilaženje.
November 27, 20204 yr 1 minute ago, SNARC said: Tesko da je prosek...prosek je uzasno gori. Covek vise posmatra kontinent ili covecanstvo kao skup dobrih namera. Ili se ja samo nadam da je tako. Elem, pomoci nekoj zemlji..poput Srbije..sada..koja, poput Srbije, srlja u propast trceci po black friday-ima, lizuci staklo na sahrani patrijarha i cini sve da se drustveni zivot sto manje uspori..to je kao da onom liku koji trazi 100 kinti za kartu do Banja Luke dajes pola plate svakog meseca. Pa. Ovde imamo sve i zlu evropu i forumska mrzilišta.