Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

to se dobija iz baze, da ne kazem samo neko dudari enter :unsure:

sent from bubamoto

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

mislim da je jedini validan podatak izražen u procentima:

ukupan broj peminulih podeljen sa ukupnim brojem zaraženih. ako su uneti podaci tačni onda je rezultat 0,92% danas.

ako pređe 1% onda odgovorne treba .............

Edited by djordje geprat

zove me kum pre nekih sat vremena i kaže da je išao do fast fooda da na "šalteru" pokupi neku klopu koju su naručili telefonom.

kaže nadrealna scena ispred.

neki lik stoji odaljen 3 metra od šaltera i viče kroz masku "ne mogu da prilazim! pozitivan sam na koronu! šiš ćevap sa ruskom salatom! šiš ćevap sa ruskom salatom!".

ovi unutra ga naravno ne čuju jer em priča kroz masku em je muzika odvrnuta.

onda on skine masku i ponovi sve isto.

opet ne čuju.

on krene da prilazi.

neki lik uleti sa strane i krene da viče na njega.

i tako dalje... i tako dalje... nastane opšti haos.

ljudi nisu normalni.

prvi ovaj moj koji odlazi po klopu u petak uveče.

nemojte brojeve molim vas, plakacu cry.gif

edip.veliki su problem ljudi kojima treba neshto a nema ko da im ode. ovo je skoro pa odgovoran pokushaj, koji se na kraju oteo kontroli hihi.gif

sent from bubamoto

Je li ta baza open source?

43 minutes ago, Svarog said:

zove me kum pre nekih sat vremena i kaže da je išao do fast fooda da na "šalteru" pokupi neku klopu koju su naručili telefonom.

neki lik stoji odaljen 3 metra od šaltera i viče kroz masku "ne mogu da prilazim! pozitivan sam na koronu! šiš ćevap sa ruskom salatom! šiš ćevap sa ruskom salatom!".

opet ne čuju.

on krene da prilazi.

ljudi nisu normalni.

Klasika. Ovo je vreme za ludake, danas u autobus ušla neka luda prosjakinja, moj problem u takvim situacijama je što neću da se svađam, pošto samo povećavam šansu da se zarazim, izašao brže-bolje na sledećoj stanici.

2 hours ago, SNARC said:

Jeste..oni da nam pruzaju pomoc dok se mi jebavamo oko teorija zavere vezanih za koronu, nosimo maske pod nos i zajebavamo se po kafanama.

Kao da nemaju svojih problema..i ambasade po ovim zemljama da  i znali kakve ih supljine vode.

Nije ovo zemljotres ili poplava..ovo se drzi pod kontrolom ako imas ljude koji rade sa ljudima..u suprotnom, jebi ga.

Мени сигурно много тога фали у глави чим једном заувек не преломим да заувек одем духовно од свих форумских мрзилаштава ове врсте. А шта, као Немци немају свој проценат анти-маскера, анти-вакцинаша, немају неонацисте у парламентима, немају клабере и остале ноћне птице, сви носе маске на носевима... Добри смо им кад узимају медицинске раднике одавде за свој систем, а кад нама треба помоћ, онда смо неки "заверенаши и кафански зајебанти" што ништа не умеју....

2 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said:

Мени сигурно много тога фали у глави чим једном заувек не преломим да заувек одем духовно од свих форумских мрзилаштава ове врсте. А шта, као Немци немају свој проценат анти-маскера, анти-вакцинаша, немају неонацисте у парламентима, немају клабере и остале ноћне птице, сви носе маске на носевима... Добри смо им кад узимају медицинске раднике одавде за свој систем, а кад нама треба помоћ, онда смо неки "заверенаши и кафански зајебанти" што ништа не умеју....

A šta duhovno tražiš na forumskim mrzilištima ove vrste?

Edited by Anonymous

To kad kažeš uzimaju, je l’ to danak u krvi pa ih odvode ko decu ili su redovi ispred ambasada u takmičenju čija diploma će prva do vize?

5 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said:

Мени сигурно много тога фали у глави чим једном заувек не преломим да заувек одем духовно од свих форумских мрзилаштава ове врсте.

Pa ti ozdravi onda brt

2 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said:

Добри смо им кад узимају медицинске раднике одавде за свој систем, а кад нама треба помоћ, онда смо неки "заверенаши и кафански зајебанти" што ништа не умеју....

Može im se. Kad odavde bukvalno teraju medicinske radnike, što da ne uzmu? Što bi se cimali da nam nešto vraćaju zauzvrat, kad im ti medicinari dolaze sami?

52 minutes ago, Svarog said:

opet ne čuju.

on krene da prilazi.

ljudi nisu normalni.

Ovo je tipičan primer propasti društva. Lik sa koronom mora da  jede šiš sa ruskom, ne može, daleko bilo, da sedi kući i jede nešto drugo ili bar da naruči nešto, ne, mora da ide u dolinu gladnih u gomilu ljudi. Inače, živim 3 minuta od šiša, danas prolazim sa ženom i gledam  ispred šiša, bar 15 ljudi i samo jedna devojka sa maskom. Jadne i te žene što tamo rade. Nije nama ova bagra slučajno došla na vlast

Da se nikad ne zaboravi:

Capt_3.jpg?itok=ygrytulY

Ovi šupci su poslali kinezima pomoć 100 eura kad je tamo bilo gadno, a sad kad je nama frka onda ih nema nigde! :dry:

9 hours ago, Svarog said:

Black Friday. Zara. TC Ušće.

ovo je moglo i na Doom :dry:

En04XmoWMAIt9L5?format=jpg&name=medium

Читале синоћ форум и схватиле да жене мање вата вирус и скоро никако не умиру.

qzsuljo.jpg

Background Picker
Customize Layout