Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Da se ispravim - pokušavaju kilavo, a i kasne.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

2 hours ago, vememah said:

130 k : 110 k u SAD, dakle 18% više muškaraca.

https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm#AgeAndSex

U ovim listama sahrana ovih dana više od 60% čine muška imena. A tu nisu samo covid-preminuli. Tako da - definitivno je tačno da i u ovom aktuelnom talasu kod nas mnogo više stradaju muškarci.

8 hours ago, omiljeni said:

pravi muškarac je već primio u vojsci onu JNA vakcinu i otporan je na sve, pa i na bofl kineske vakcine za koronu

šta će biti sa ovima iz civilne, ko zna, ali možemo im svako veče u 20h tapšati sa terase. bar dok ne prođe vreme poluraspada vakcine u telu, karenca ili kako se to već stručno naziva

Dal je nekood stručnjaka  probao da leči koronu dozama 1 broma?

16 minutes ago, Apollo Creed said:

Dal je nekood stručnjaka  probao da leči koronu dozama 1 broma?

Motka bi bila ucinkovitija..motka & samari.

Ne zarazava se narod prevashodno zato sto Srbadija seta unaokolo vozdignutih spolovila nego zato sto je najveci deo ljudi stoka samoziva, koja ne moze dan bez espresa i spusta maske cim udje u prodavnicu.

50 minutes ago, SNARC said:

Motka bi bila ucinkovitija..motka & samari.

Ne zarazava se narod prevashodno zato sto Srbadija seta unaokolo vozdignutih spolovila nego zato sto je najveci deo ljudi stoka samoziva, koja ne moze dan bez espresa i spusta maske cim udje u prodavnicu.

Naucice, polako.

Eno ga i tiosav se uskurčio, kaže nije ekonomija i džidipi na splavu nego negde drugde

Super je kad krenu ovako da kenjaju "iz pozicije običnog čoveka". Mrš more. 

Zaladilo...javite dr Srđi da je vreme da obuče bilo šta sa dugim rukavom!

Samo nam fali da se i on razboli sad...:dry:

46 minutes ago, renne said:

Eno ga i tiosav se uskurčio, kaže nije ekonomija i džidipi na splavu nego negde drugde

setio se

Zaladilo...javite dr Srđi da je vreme da obuče bilo šta sa dugim rukavom!
Samo nam fali da se i on razboli sad...dry.png
branim pravo svoje i uvazenog dr srdje didemo u kratke rukave kad god ocemo i narochito sad kad je najteze! dry.png

sent from bubamoto

teži nego juče, a lakši od sutra

..i sve tako redom.

Background Picker
Customize Layout