November 25, 20204 yr 4 minutes ago, napadaj said: Nikad neću zaboraviti kevinu facu kad je ušla u sobu, a burazer i ja merili krojačkim metrom ko ima veću glavu... Vrištim jebeno
November 25, 20204 yr 53 minutes ago, Блок_64 said: I ja sam to cuo.Odprilike stav je da mi iz evropske unije ne dobijamo ni milku istog kvaliteta kao u EU a kamoli da nam daju vakcinu istog kvaliteta. Odprilike na 10 ljudi koje sam pitao barem 7 ne zeli da primi vakcinu.Jebiga verovatno dobrim delom na takvo razmisljanje su uticale i bitange iz kriznog staba. Ne vidim da je nešto posebno smešno. Čak u okviru EU postoje tržišta s boljom i lošijom robom. Bilo je i tužbi zbog toga. Kod nas uvoze biološki otpad iz EU i prave paštete. Što se vakcine tiče, prvenstveni problem je nepoverenje u vlast. Vas bi iznenadilo da ova bagra izabere loše vakcine? Prvo će da gledaju lični materijalni interes, pa politički interes, a za ostalo ih i zabole. Za sebe i svoje će da uzmu najkvalitetnije.
November 25, 20204 yr 2 minutes ago, duma said: Ne vidim da je nešto posebno smešno. Čak u okviru EU postoje tržišta s boljom i lošijom robom. Bilo je i tužbi zbog toga. Kod nas uvoze biološki otpad iz EU i prave paštete. Što se vakcine tiče, prvenstveni problem je nepoverenje u vlast. Vas bi iznenadilo da ova bagra izabere loše vakcine? Prvo će da gledaju lični materijalni interes, pa politički interes, a za ostalo ih i zabole. Za sebe i svoje će da uzmu najkvalitetnije. Misliš da će moći tako? Dajte nam 300 ovih i 500 onih...?
November 25, 20204 yr Jel ima neka statistika umrlih po polu? Ja za bilo koga da sam cuo da je preminuo od Korone privatno ili javno, sve su muskarci?! Edited November 25, 20204 yr by Boza_zvani_Pub
November 25, 20204 yr Just now, ragasto said: Misliš da će moći tako? Dajte nam 300 ovih i 500 onih...? Država će uvesti jednu, koju će birati bez ikakve transparentnosti, po opisanom kriterijumu. Naravno, moći će u slobodnoj prodaji da se nabave i druge. Verovatno će tu Bata da uzme monopol.
November 25, 20204 yr 35 minutes ago, napadaj said: Nikad neću zaboraviti kevinu facu kad je ušla u sobu, a burazer i ja merili krojačkim metrom ko ima veću glavu... Daj rezultate merenja
November 25, 20204 yr ... Kod nas uvoze biološki otpad iz EU i prave paštete. ... off. samo da se ne zaboravi, KO uvozi, KO pravi pashtete! jedino ako eu pushkom tera.sent from bubamoto
November 25, 20204 yr @duma S obzirom na to da će količina i dostupnost u prvom periodu biti vrlo upitni, baš i nisam siguran da će tu biti mnogo biranja. Možda mnogo kasnije, a do tada ko živ ko mrtav.
November 25, 20204 yr 12 minutes ago, Boza_zvani_Pub said: Jel ima neka statistika umrlih po polu? Ja za bilo koga da sam cuo da je preminuo od Korone privatno ili javno, sve su muskarci?! Koliko se sećam, umire skoro duplo više muškaraca nego žena.
November 25, 20204 yr 9 minutes ago, ragasto said: @duma S obzirom na to da će količina i dostupnost u prvom periodu biti vrlo upitni, baš i nisam siguran da će tu biti mnogo biranja. Možda mnogo kasnije, a do tada ko živ ko mrtav. Po cenu da me svi napadnu, ne bih voleo da primim neku kinesku eksperimentalnu vakcinu. 10 minutes ago, gospa buba said: off. samo da se ne zaboravi, KO uvozi, KO pravi pashtete! jedino ako eu pushkom tera. Onaj koji je delio pileće paštete s svinjskom glavom. Vakcine će verovatno da uvozi neko sličnog morala.
November 25, 20204 yr 1 hour ago, Haralampije said: Izvinjavam se glavonjama™ ovdasnjim Ma ne brt poredi me s palmom i bizonom PPP eugenika, i dotle smo stigli
November 25, 20204 yr 12 minutes ago, duma said: Po cenu da me svi napadnu, ne bih voleo da primim neku kinesku eksperimentalnu vakcinu. Onaj koji je delio pileće paštete s svinjskom glavom. Vakcine će verovatno da uvozi neko sličnog morala. Ovo jeste malo zajebana tema, nadam se i ja da će kineska da definitivno otpadne iz kombinacije. Sa druge strane, sve vakcine su eksperimentalne a do trenutka početka vakcinacije kod nas ćemo imati haos koji vlast očigledno ni ne pokušava da hendluje.
November 25, 20204 yr pravi muškarac je već primio u vojsci onu JNA vakcinu i otporan je na sve, pa i na bofl kineske vakcine za koronu šta će biti sa ovima iz civilne, ko zna, ali možemo im svako veče u 20h tapšati sa terase. bar dok ne prođe vreme poluraspada vakcine u telu, karenca ili kako se to već stručno naziva