Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

9 hours ago, Indy said:

Hvala, jezovuče... malo me zabrinjava to sa kešom (u kontekstu epidemije).

Indy, na maxi.rs sada radi i online placanje odmah prilikom porudzbine (nije bilo u martu/aprilu), cak i sa inostranim karticama (ja narucih nesto majci pre 7-10 dana).

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

51 minutes ago, arkonada said:

Glavni bizon (bizgov) briljira u krdu, mada mi za Kona nije žao makar ga i ovaj zajebavao

Сирена "шизела" током бомбардовања је ништа у поређењу са Коновим наступима по телевизијама. После сваког његовог излагања штипам се да видим јесам ли жив.

- Tri najhitnije mere da se donesu: Momentalno zaustavljanje medijske histerije o koroni, raspuštanje kriznog štaba, vraćanje života u potpunu normalu - napisao je Đukanović.

Izgleda da svi koji imaju obim glave veci od 75 cm isto razmisljaju.:fantom: slicno je danas zborio i Palma u skupstini, on se ne boji kovida, sreca pa nije svinjski grip :sleep:

Edited by Haralampije

Just now, Haralampije said:

Izgleda da svi koji imaju obim glave veci od 75 cm isto razmisljaju.:fantom: slicno je danas zborio i Palma u skupstini, on se ne boji kovida, sreca pa nije svinjski grip :sleep:

Ovaj put deluje da se ljubav malo poljuljala.

Žvalavi pustio hijene na pukovnika ( ili koji je već đoka)

5 minutes ago, Haralampije said:

Izgleda da svi koji imaju obim glave veci od 75 cm isto razmisljaju

alo bre

2 minutes ago, dùda said:

Žvalavi 

Ti si gospodja, dozvoli meni - kaze se pickousti

• Author

Aleksandar usne popunjen profil, ako cemo precizno

8 hours ago, fren said:

Vi ne razmatrate cinjenicu da sigurno velika vecina nece hteti da se vakcinise. Ja svuda cujem takve stavove, ne kod zatucanih antivaksera, vec kod iole normalnog stanovnistva.

I ja sam to cuo.Odprilike stav je da mi iz evropske unije ne dobijamo ni milku istog kvaliteta kao u EU a kamoli da nam daju vakcinu istog kvaliteta. :laugh:

Odprilike na 10 ljudi koje sam pitao barem 7 ne zeli da primi vakcinu.Jebiga verovatno dobrim delom na takvo razmisljanje su uticale i bitange iz kriznog staba.

Edited by Блок_64

Podrška za g.Đukanovića!

kako bih rekla, oni apsolutno sve rade pogreshno.

sent from bubamoto

2 hours ago, Haralampije said:

Izgleda da svi koji imaju obim glave veci od 75 cm isto razmisljaju.:fantom:

Ovo je već drugi put na forumu danas da vređate nas koji nosimo šešire malo većeg broja. Prvo za maske, sad za razmišljanja :dry:

Šta nas čeka sutra?! Napravićete nam poseban podforum?

1 minute ago, maheem said:

Ovo je već drugi put na forumu danas da vređate nas koji nosimo šešire malo većeg broja. Prvo za maske, sad za razmišljanja :dry:

Ili da se samo odcepimo od ovih sto nas vredjaju.:laugh:

Edited by Блок_64

• Popular Post
6 minutes ago, maheem said:

I nazvati ga ''PEZ figurice''

12 minutes ago, Блок_64 said:

Ili da se samo odcepimo od ovih sto nas vredjaju.:laugh:

AJde, pravimo forum Glavata PPP... :D

Izvinjavam se glavonjama™  ovdasnjim  :lolol:

Nikad neću zaboraviti kevinu facu kad je ušla u sobu, a burazer i ja merili krojačkim metrom ko ima veću glavu...

Background Picker
Customize Layout