November 25, 20204 yr 9 hours ago, Indy said: Hvala, jezovuče... malo me zabrinjava to sa kešom (u kontekstu epidemije). Indy, na maxi.rs sada radi i online placanje odmah prilikom porudzbine (nije bilo u martu/aprilu), cak i sa inostranim karticama (ja narucih nesto majci pre 7-10 dana).
November 25, 20204 yr 51 minutes ago, arkonada said: Glavni bizon (bizgov) briljira u krdu, mada mi za Kona nije žao makar ga i ovaj zajebavao Сирена "шизела" током бомбардовања је ништа у поређењу са Коновим наступима по телевизијама. После сваког његовог излагања штипам се да видим јесам ли жив. - Tri najhitnije mere da se donesu: Momentalno zaustavljanje medijske histerije o koroni, raspuštanje kriznog štaba, vraćanje života u potpunu normalu - napisao je Đukanović. Izgleda da svi koji imaju obim glave veci od 75 cm isto razmisljaju. slicno je danas zborio i Palma u skupstini, on se ne boji kovida, sreca pa nije svinjski grip Edited November 25, 20204 yr by Haralampije
November 25, 20204 yr Just now, Haralampije said: Izgleda da svi koji imaju obim glave veci od 75 cm isto razmisljaju. slicno je danas zborio i Palma u skupstini, on se ne boji kovida, sreca pa nije svinjski grip Ovaj put deluje da se ljubav malo poljuljala. Žvalavi pustio hijene na pukovnika ( ili koji je već đoka)
November 25, 20204 yr 5 minutes ago, Haralampije said: Izgleda da svi koji imaju obim glave veci od 75 cm isto razmisljaju alo bre
November 25, 20204 yr 2 minutes ago, dùda said: Žvalavi Ti si gospodja, dozvoli meni - kaze se pickousti
November 25, 20204 yr 8 hours ago, fren said: Vi ne razmatrate cinjenicu da sigurno velika vecina nece hteti da se vakcinise. Ja svuda cujem takve stavove, ne kod zatucanih antivaksera, vec kod iole normalnog stanovnistva. I ja sam to cuo.Odprilike stav je da mi iz evropske unije ne dobijamo ni milku istog kvaliteta kao u EU a kamoli da nam daju vakcinu istog kvaliteta. Odprilike na 10 ljudi koje sam pitao barem 7 ne zeli da primi vakcinu.Jebiga verovatno dobrim delom na takvo razmisljanje su uticale i bitange iz kriznog staba. Edited November 25, 20204 yr by Блок_64
November 25, 20204 yr 2 hours ago, Haralampije said: Izgleda da svi koji imaju obim glave veci od 75 cm isto razmisljaju. Ovo je već drugi put na forumu danas da vređate nas koji nosimo šešire malo većeg broja. Prvo za maske, sad za razmišljanja Šta nas čeka sutra?! Napravićete nam poseban podforum?
November 25, 20204 yr 1 minute ago, maheem said: Ovo je već drugi put na forumu danas da vređate nas koji nosimo šešire malo većeg broja. Prvo za maske, sad za razmišljanja Šta nas čeka sutra?! Napravićete nam poseban podforum? Ili da se samo odcepimo od ovih sto nas vredjaju. Edited November 25, 20204 yr by Блок_64
November 25, 20204 yr Popular Post 6 minutes ago, maheem said: Ovo je već drugi put na forumu danas da vređate nas koji nosimo šešire malo većeg broja. Prvo za maske, sad za razmišljanja Šta nas čeka sutra?! Napravićete nam poseban podforum? I nazvati ga ''PEZ figurice''
November 25, 20204 yr 12 minutes ago, Блок_64 said: Ili da se samo odcepimo od ovih sto nas vredjaju. AJde, pravimo forum Glavata PPP...
November 25, 20204 yr Nikad neću zaboraviti kevinu facu kad je ušla u sobu, a burazer i ja merili krojačkim metrom ko ima veću glavu...