November 25, 20204 yr 1 minute ago, Aleksija said: samo lokalni zavodi za javno zdravlje ako objavljuju na lokalnim medijima, na sajtu covid 19 toga nema vec mesecima. na sajtu rts-a se objavljuje broj za nekih prvih desetak najvise pogodjenih gradova, u okviru onog dnevnog izvestaja. bas sam pod utiskom, malopre sam cula, kolega juce dobio temeperaturu, danas mozdani udar i koma. teska, ruzna vremena. evo za Srem
November 25, 20204 yr interesuje me beograd, nešto je kon juče bulaznio jbt, koji smradovi, kad nisu u stanju da objave po okruzima, gradovima, štagod
November 25, 20204 yr interesuje me beograd, nešto je kon juče bulaznio jbt, koji smradovi, kad nisu u stanju da objave po okruzima, gradovima, štagodnaravno nisu. zamisli te operacije sabiranja i oduzimanja, sa zagradama sent from bubamoto
November 25, 20204 yr 1 minute ago, gospa buba said: naravno nisu. zamisli te operacije sabiranja i oduzimanja, sa zagradama sent from bubamoto jest zli informatičaritm jbt, jednu reč ne mogu da napišem a da nešto ne pogrešim Edited November 25, 20204 yr by dùda
November 25, 20204 yr 2 minutes ago, dùda said: interesuje me beograd, nešto je kon juče bulaznio jbt, koji smradovi, kad nisu u stanju da objave po okruzima, gradovima, štagod Ukinuli su to još davno, da bi lakše lažirali ukupni broj. U manjim sredinama se ti brojevi znaju; da su objavljivali, lakše bi se uočilo.
November 25, 20204 yr 5 minutes ago, dùda said: interesuje me beograd, nešto je kon juče bulaznio jbt, koji smradovi, kad nisu u stanju da objave po okruzima, gradovima, štagod 11 minutes ago, Haralampije said: evo za Srem na 1:56 odlicna drpana sendvaja, od juce cvarci u lepinji @duda evo iz vodeceg tabloida Quote Beograd 2.142 Novi Sad 523 Kragujevac 280 Niš 276 Pančevo 227 zatim slede Kraljevo 151, Čačak 119, Bačka Palanka 113, Zrenjanin 112, Požarevac 112, Smederevo 108, Valjevo 94, Subotica 85, Paraćin 84, Šabac 77, Kruševac 77, Kladovo 70, ostali manje od 70.
November 25, 20204 yr Da preformulišem onu svoju raniju izjavu, do Sretenja imunitet stoke. Edited November 25, 20204 yr by Dankan Ajdaho
November 25, 20204 yr kolko bilo juce u bgd? nasla za prekjuce, 1498 dakle, vidno opalo sa danasnjih 2142
November 25, 20204 yr Mene u stvari zanima da li se svesno ide na imunitet stada ili su samo nesposobni?
November 25, 20204 yr 12 minutes ago, Tihajeza said: Ukinuli su to još davno, da bi lakše lažirali ukupni broj. U manjim sredinama se ti brojevi znaju; da su objavljivali, lakše bi se uočilo. Upravo. Letos sabereš 2-3 grada i bude više nego zvanično na nivou republike.
November 25, 20204 yr Just now, Dankan Ajdaho said: Mene u stvari zanima da li se svesno ide na imunitet stada ili su samo nesposobni? Valjda su Svedi prakticno pokazali da je imunitet stada u ovom slucaju veoma problematican i tesko dostizan. Mi idemo na "Jebi ga & nece valjda"..to su oprobani recepti za uspeh koji su se super pokazali kroz istoriju naseg naroda.
November 25, 20204 yr 34% (22231 testiranih, 7560 zarazenih) Kod nas je ovaj drugi talas bio bas jak ali vrh nam je bio 22% a sada je 13% i u stalnom padu je. A kod vas nisu uvedene ostrije mjere.
November 25, 20204 yr 1 minute ago, Dankan Ajdaho said: Mene u stvari zanima da li se svesno ide na imunitet stada ili su samo nesposobni? Ja sam još letos stekao takav utisak, da im je to strategija - tiho prokužavanje. Sve što su donosili kao mere, i kako su se ponašali, imalo bi smisla ako su se odlučili za kontrolisano krdo. No, bojim se da im ne učitavam previše mozga i sposobnosti.
November 25, 20204 yr 15 minutes ago, InvisibleLight said: kolko bilo juce u bgd? nasla za prekjuce, 1498 dakle, vidno opalo sa danasnjih 2142 Dobro to su podaci od ponedeljka tj. vikenda. Mislim da je max u BGu do sad tu negde na 2200 edit. od juče: Kon je na Radio-televiziji Srbije (RTS) kazao da je trenutna situacija "nepovoljna, vanredna i u delovima katastrofalna", ali da već pet dana udeo Beograda nije premašio 2.200 registrovanih slučajeva, koliko je do sada bilo maksimalno. Edited November 25, 20204 yr by yabadaba