Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Nema zatvaranja škola i vrtića...

:covid19:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Author

Online do 21.12, a raspust od 21.12 do 18.1.

oboje ste polovicni :happy:

online samo visi razredi osnovne i srednja skola, nizi razredi i vrtici rade normalno

Edited by InvisibleLight

• Author

Poluistine su najgore :D

Isto velim i za špricer :D

24 minutes ago, omiljeni said:

Borka iz Bajmoka će se mnogo nasikirati zbog toga za aviokompanije. Ona će zaprimiti vakcinu ako npr ležanje u covid bolnici više ne bude pokriveno osiguranjem

Kad vidi naslov u Kuriru LJUDI PA EL MOGUĆE OVO ĐURU IZ ERDEVIKA KORONA NAČISTO UPROPATILA JEDVA JE PRETEKAO AL SAD MORA DA PLATI 12 HILJADA EURA ZA 8 DANA BOLNIČKOG LJEČENJA

:lol:

realno

7579

41

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 22.231osoba, njih 7.579 bilo je pozitivno, dok je nažalost 41 osoba preminula.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u zdravstvenim ustanovama širom Srbije se nalazi 223 pacijenata.

fali emotikon DrKona - "kreće pad"

nista od zaravnanja. a tek treba ziveti na visoravni neke 3-4 nedelje bar

sutra u nabavku po jos 10ak n95, i tako..

7579
41

gde, i da li uopšte mogu da se nađu podaci za gradove ? pojedinačno

On 24.11.2020. at 14:18, barrcode said:

cU8wk44.gif

18 minutes ago, dùda said:

gde, i da li uopšte mogu da se nađu podaci za gradove ? pojedinačno

samo lokalni zavodi za javno zdravlje ako objavljuju na lokalnim medijima, na sajtu covid 19 toga nema vec mesecima.

na sajtu rts-a se objavljuje broj za nekih prvih desetak najvise pogodjenih gradova, u okviru onog dnevnog izvestaja.

bas sam pod utiskom, malopre sam cula, kolega juce dobio temeperaturu, danas mozdani udar i koma.  teska, ruzna vremena.

zr na 112, totalni raspad 

Background Picker
Customize Layout