Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Just now, lo zingaro said:

Konacno se ostvario san zvalavom da budemo svetski lider.

a bolji i od hrvatske.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Meni više ništa jasno nije. Drugar i žena mu imali temperaturu, radili test privatno koji je valjda manje pouzdan i negativan je. Doktorka ipak zavela pod koronu i tako otvorila bolovanje.:unsure:

I uopšte, taj odnos pozitivnih u odnosu na testirane, koji je sad na najvišem nivou, oko 30%, ali to i dalje znači da 70% njih ima slične simptome a nema koronu već nešto drugo. Ili se testiraju i kontakti, asimptomatski?

To sve naravno pod uslovom da verujemo brojkama i testovima...

Nema zdravih!

Nema.

25 minutes ago, Aleksija said:

127629101_3802889726411199_7031594164434956878_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=LF4oJxrC2N0AX8zh__Z&_nc_ht=scontent.fbeg1-1.fna&oh=aa996b65ad2648dd54e71e17b75d15a5&oe=5FE1FE61

to je danas jos jace ... rekao bih da je 1k

1 minute ago, cedo said:

to je danas jos jace ... rekao bih da je 1k

pa ako se opustimo oce hrvati da nas stignu

22 minutes ago, mraki said:

Meni više ništa jasno nije. Drugar i žena mu imali temperaturu, radili test privatno koji je valjda manje pouzdan i negativan je. Doktorka ipak zavela pod koronu i tako otvorila bolovanje.:unsure:

I uopšte, taj odnos pozitivnih u odnosu na testirane, koji je sad na najvišem nivou, oko 30%, ali to i dalje znači da 70% njih ima slične simptome a nema koronu već nešto drugo. Ili se testiraju i kontakti, asimptomatski?

To sve naravno pod uslovom da verujemo brojkama i testovima...

po 101 put u tu brojku testiranih ulaze svi oni kojima je potreban neg nalaz zbog odlaska na pregled u neku od bolnica koje još nisu pretvorene u kovid, na operacije ili bolničko lečenje, onda turisti kojima treba taj nalaz zbog putovanja u inostranstvo

- naravno tu su i sportski klubovi koji testiraju igrače i trenere svaki 3 dan itd

- ogromna većina takvih je normalno neg

Nama neka učenica negativna na testu al je računamo ko pozitivnu jer je lekar računa ko pozitivnu. A ove netestirane računamo ko negativne. Ništa ja više ne razumem. 

Ma jasno mi je sve to, ali mislim da sad takvih nije mnogo. Većina bolnica je u kovid režimu i sve intervencije koje nisu hitne su odložene.

Danas preko 20k testirano, voleo bih znati koliki procenat otpada na gore nabrojane.

Inače, info iz prve ruke iz lokalne kovid ambulante. Ne puštaju unutra i ne rade test ako imaš temperaturu ispod 38, to sam sad prvi put čuo. :mellow:
U DZ ne možeš ako imaš preko 37. 

Drugar bukvalno ne može da govori i ne puštaju ga. Bez temperature, ali grlo haos.

to se zove trijaza, i obicno sledi negde posle "nece valjda..."

ne mislim na tvog prijatelja, nego na drzavu i generalni stav.,

33 minutes ago, Hermetico said:

Nama neka učenica negativna na testu al je računamo ko pozitivnu jer je lekar računa ko pozitivnu. A ove netestirane računamo ko negativne. Ništa ja više ne razumem. 

To ko sa ovim mojim drugom, isto je prosvetni radnik.

• Popular Post
57 minutes ago, Aleksija said:

pa ako se opustimo oce hrvati da nas stignu

Samo moramo da budemo pozitivni i to se nece desiti..

Just now, Jimmy Kowalski said:

Samo moramo da budemo pozitivni i to se nece desiti..

Pobednik za danas :)))))))))

Dobar poznaniku više puta vraćan na kućno lečenje, od danas na respiratoru. Baš loše.

Background Picker
Customize Layout