November 23, 20204 yr 15 minutes ago, pt 2.0 said: NIJEDAN. Šta je vama, ljudi?! Ja htela da odgovorim da jede beli i crni luk, đumbir, ljutu papričicu , ali onda odustala da me ppp ne razapne da, i po koju rakijicu
November 23, 20204 yr NIJEDAN. Šta je vama, ljudi?!Ja hteo da napišem.Ovo je vrlo opasno, razređivači krvi su vrlo opasni lekovi. I može se reći da svakom pacijentu doktor treba individualno da dozira sa mnogo pažnje. .... Shiit has hit the fan!
November 23, 20204 yr Sta smo rekli za skidanje temperature? Paracetamol je sigurica? Skocila na 38 pa sa budem u pripravnosti.
November 23, 20204 yr 44 minutes ago, Shaq said: 1. virus ne zna za godisnje doba, njega interesuje samo domacin.. o tuda je i bila debilna predpostavka skolovanih™ ljudi da ce tokom leta "ispariti", jer covekova temperatura je svakako oko 37 stepena.. 2. i agree to disagree Nemoj da si naivan, to žele da mislimo kako virus ne zna za godišnja doba. Promenili su mu "sekvencu u dnk" da bude pametniji.
November 23, 20204 yr nikad se niko nije bavio gripom, istina https://www.zdravlje.org.rs/index.php/lat/aktuelne-vesti/149-grip-i-respiratorne-infekcije-u-beogradu-11-nedelja
November 23, 20204 yr 44 minutes ago, Zeleni sto said: Nemoj da si naivan, to žele da mislimo kako virus ne zna za godišnja doba. Promenili su mu "sekvencu u dnk" da bude pametniji. pricam za virus kao virus generalno, on bez domacina™ ne moze da opstane.. kad sam spominjao sekvencu, nisam aludirao da je virus pametniji, vec da je postao opasniji nego sto je bio do sada.. nije se korana virus pojavio prosle godine, vec je tu godinama da se ne frljam sad ciframa..
November 23, 20204 yr Popular Post Danas razgovaram sa kolegom iz Telekoma iz Subotice, poslovno, i on mi onako usput kaže da ako ustreba neće biti na poslu sledećih nekoliko dana . Pitam jel sve ok( uvek se štrecnem sad baš za svakoga ) a odgovor je , ide da da krv za plazmu , ima antitela pa eto... drugi il treći put daje i onda mora da odmori nekoliko dana . Pa kad si preležao. Pa u julu... a sve polako , divnim vojvodjanskim razvlačenjem. Pa kako si. A dobro A kako je sad kod vas . E nije dobro, zato i idem da dam plazmu opet. Mal da se rasplačem , kakvi ljudi žive medju nama ni ne znamo, jer ćute
November 23, 20204 yr Kad pomenu plazmu - jel' se prestalo sa tom metodom, ili ja nisam ispratio? Zna li neko nešto više o tome? edit - prestalo da se pominje u medijima Edited November 23, 20204 yr by ragasto
November 23, 20204 yr 2 minutes ago, ragasto said: Kad pomenu plazmu - jel' se prestalo sa tom metodom, ili ja nisam ispratio? Zna li neko nešto više o tome? pošto čovek daje krv za tu namenu, rekla bih da nije. Tu skoro pre par dana bio je apel na Twitteru za davaoce za mladog čoveka u vrlo teškom stanju kao poslednji pokušaj da mu se pomogne.