Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

5 minutes ago, Filozof manijak said:

Neće ga država goniti, džaba dumate o slučaju.

Postajemo ladno džamahirija

Pa moze neko pojedinacno il neko udruzenje?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Neće ga država goniti, džaba dumate o slučaju.

Postajemo ladno džamahirija

Ma da, popovi se baš pitaju za sve. Ne odlučuju ni ko će biti patrijarh. Vučić će da odredi ko će biti sledeći patrijarh, a ovde se priča o džamahiriji. Ovo ga je verovatno potreslo, jer je imao pogodnog, a sad treba da lupa glavu koga će da postavi. Da postoji politička volja na sahrani bi bilo nekoliko sveštenika, a liturgije bi sačekale da prođe korona. Slave bi se slavile u krugu porodice. Dveri i slični bi malo galamili. SPC progovorila ne bi. Njihov uticaj u Srbiji je mizeran, apsolutno su pod kontrolom režima.

• Author

Da li je Sajam pretvoren u kovid bolnicu?

Koliko sam ja shvatio Zagorka™ se potrudila da ne moze ni pojedinacna tuzba da se podnese

:happy:

43 minutes ago, Frank Pembleton said:

Kako se dokazuje da je on znao da ima koronu?

.... Shiit has hit the fan!

Ovako

zabranila tužilaštvu da pokreće postupke protiv vladika Srpske pravoslavne crkve koji ne poštuju mere

Ne sumnjam ja da bi ona po nalogu to radila, no red je da citiraš celu rečenicu:

Ovu temu pokrenuo je advokat Aleksandar Olenik, koji za Nova.rs kaže da je iz odgovora koji je dobio od Udruženja javnih tužilaca, jasno da je republički javni tužilac, Zagorka Dolovac, zabranila tužilaštvu da pokreće postupke protiv vladika Srpske pravoslavne crkve koji ne poštuju mere i "šire" koronavirus.

.... Shiit has hit the fan!

53 minutes ago, Milosh76 said:

Da li je Sajam pretvoren u kovid bolnicu?

Ne, dečija gimnastika ima prioritet.:D

kakvo je grijanje na sajmu? :cry:

1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

:happy:

Ovi su bas HC, nijedna maska cak ni preko brade

25 minutes ago, omiljeni said:

kakvo je grijanje na sajmu? :cry:

Nema.:sad:

By the way,sportski centri nastavljaju da rade do 21h...

2 hours ago, Shaq said:

lm, koja je logika u izjavi one budaletine kona, gde kae da nam je kolektivni imunitet na oko 20%, da masku nosi 68% ljudi, a imamo deset puta vece "brojke" od onih, kad kolektivni nije postojao i kad niko nije nosio masku?

kako to, kako to, nije mi jasno? 

drugo, gde su im statistike za obicnu™ gripu, i zasto to nikad do sada nisu radili?

Koja je logika sa virusom verovatno niko nije siguran, ali očigledno i godišnje doba utiče na brojke.

A statistike verovatno nisu nikome trebale do sad pošto se nisu suočili sa popunjavanjem kapaciteta širom sveta.

34 minutes ago, Zeleni sto said:

Koja je logika sa virusom verovatno niko nije siguran, ali očigledno i godišnje doba utiče na brojke.

A statistike verovatno nisu nikome trebale do sad pošto se nisu suočili sa popunjavanjem kapaciteta širom sveta.

1. virus ne zna za godisnje doba, njega interesuje samo domacin.. o tuda je i bila debilna predpostavka skolovanih™ ljudi da ce tokom leta "ispariti", jer covekova temperatura je svakako oko 37 stepena..

2. i agree to disagree

• Popular Post
15 hours ago, Bogotac said:

Koji lek piti za razredjivanje krvi,a da nije propisao doktor,tj.ne treba njegovo odobrenje?

Aspirin?

NIJEDAN.

Šta je vama, ljudi?!

9 minutes ago, Shaq said:

1. virus ne zna za godisnje doba, njega interesuje samo domacin.. o tuda je i bila debilna predpostavka skolovanih™ ljudi da ce tokom leta "ispariti", jer covekova temperatura je svakako oko 37 stepena..

2. i agree to disagree

ovo boldovano  je delimicno tacno, pokazalo se  u praksi..virus se sada lakse siri jer se  mnogo vise boravi u zatvorenim, najcesce  neprovetrenim prostorijama, rade i skole, medjutim, vlaznost vazduha je sigurno faktor koji utice, ali ne toliko  zncajno, koliko ovi koje sam naveo..

Background Picker
Customize Layout