Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 minutes ago, gospa buba said:

koliko je to tachno bilo masovno za vikend? mislim, jedno je tv prenos, drugo je nashe vidjenje stvari, oba mogu da budu bash subjektivna :unsure:

Manje nego što bi crkva i av želeli ali mnogo u vreme pandemije. Bilo je nekoliko hiljada ukupno sigurno, teško da nije

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Manje nego što bi crkva i av želeli ali mnogo u vreme pandemije. Bilo je nekoliko hiljada ukupno sigurno, teško da nije
Nemojte tako...

.... Shiit has hit the fan!

5067
38

vidno usporava... preko 5k za vikend, masala

Ponedeljak, a zestoko.
Lepo bogami.

1 hour ago, arkonada said:

A sad ce 40 dana svakodnevno biti liturgija , cisto da overe koronu oni koji  vec nisu 

na respiratorima se trenutno nalazi 216 pacijenata.

Trenutno je hospitalizovano 6.329 osoba

najbitnije brojke, po kojima se vidi da virus usporava i da će sistem verovatno izdržati do 1 i otvaranja kovid bolnice

17 hours ago, radisa said:

Koliko će trebati da popizde i prestanu da rade?

Nikoliko. Radiće se do zadnjeg dana. Ali ne u Srbiji.

Saznanje da je episkop kruševački David služio u nedelju opelo i liturgiju na sahrani patrijarha Irineja, znajući da ima koronavirus, uzburkalo je javnost i otvorilo pitanje - da li će protiv njega biti podneta krivična prijava? Ovu temu pokrenuo je advokat Aleksandar Olenik, koji za Nova.rs kaže da je iz odgovora koji je dobio od Udruženja javnih tužilaca, jasno da je republički javni tužilac, Zagorka Dolovac, zabranila tužilaštvu da pokreće postupke protiv vladika Srpske pravoslavne crkve koji ne poštuju mere i "šire" koronavirus.

https://nova.rs/vesti/hronika/dolovac-zabranila-kaznjavanje-vladika-koji-sire-koronavirus/

Kako se dokazuje da je on znao da ima koronu?

7 minutes ago, vememah said:

Virus usporava ili ponestaje kapaciteta, veliko je pitanje.

Usporiće, jednog lepog dana.

U međuvremenu ćemo da otvorimo nove bolnice. Pošto su apotekare već angažovali, sledeći su pekari i mesari. Oni uopšte ne shvataju da ne može svaki lekar da bude anesteziolog, a da apotekarka ne može da menja sestru iz šok sobe.

pratim dijagonalno, procitam po recenicu od ovih idiota na svaka 2 meseca u proseku, pa me iznerviraju i tako..

lm, koja je logika u izjavi one budaletine kona, gde kae da nam je kolektivni imunitet na oko 20%, da masku nosi 68% ljudi, a imamo deset puta vece "brojke" od onih, kad kolektivni nije postojao i kad niko nije nosio masku?

kako to, kako to, nije mi jasno? 

drugo, gde su im statistike za obicnu™ gripu, i zasto to nikad do sada nisu radili?

i gde su statistike koliko hiljada dnevno umre od gladi na svetu.. ima ih i to na istom onom mestu gde se uzimaju i za covid, al niko od medija to ne prenosi, pricam globalno gledano..

opet kaem, ne kazem da virus ne postoji, dapache, postoji od ihahaj, samo su mu sad ocigledno promenili neku sekvencu u dnk, i sad je opasniji nego sto bi trebao..:fantom:

10 minutes ago, Frank Pembleton said:

Kako se dokazuje da je on znao da ima koronu?

Po onome što se piše izgleda da je testiran pre sahrane patrijarha.

Po onome što se piše izgleda da je testiran pre sahrane patrijarha.
Pa odlično, onda imaju dokaz. To je dobro.

Neće ga država goniti, džaba dumate o slučaju.

Postajemo ladno džamahirija

Background Picker
Customize Layout