Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

14 minutes ago, Jumanji said:

I da treba biti pazljiv, jer se grip prenosi iz skola, a korona iz porodica u skole.

molim?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

ja sam, uprkos svemu, optimista, nadam se da ce stvarno za nedelju dana broj zarazenih krenuti silaznom putanjom. ipak se velika vecina ponasa razumno, moj utisak

onda kad vidim hrvatsku putanju, da su uveli i jace mere i opet krenulo ka gore..

nznm, bice sta bude, cuvajte se i to je sve

molim?
Bas tim recima. Pogledacu sada negde snimak ako nadjem.
1 minute ago, Jumanji said:
2 minutes ago, gospa buba said:
molim?

Bas tim recima. Pogledacu sada negde snimak ako nadjem.

nemoj da se muchish, verujem. i ne verujem :rolf:

Alarmantno upozorenje šefa SZO u Srbiji: "Plašim se da će i Srbija doći do trenutka da se ZAUSTAVI ŽIVOT, blizu je ZATVARANJA"

Ovaj čovek izgleda ne gleda drkona i ostalu veselu družinu

Tipična slovenačka ljubomora :fantom:

5 minutes ago, arkonada said:

Alarmantno upozorenje šefa SZO u Srbiji: "Plašim se da će i Srbija doći do trenutka da se ZAUSTAVI ŽIVOT, blizu je ZATVARANJA"

Ovaj čovek izgleda ne gleda drkona i ostalu veselu družinu

Čovek je debil.

Gledao sam ga jutros kad je bulaznio oko toga da treba ispitati kad se neki nastavnik zarazi-dal se to desilo u učionici ili zbornici...:isuse:

Odlično, super će se uklopiti ovde

Ispitivat gde i kako se neko zarazio imalo je smisla u martu. Sada je sve drugačije osim što su zaraženi i dalje krivi i sumnjivi. Kad bude prošla inkubacija od onog jučerašnjeg hepeninga možda se krizni štab razbeži. Ne znam šta bi u tom slučaju imali da kažu sem da nam se svima izvine u ime "države".

26 minutes ago, Apollo Creed said:

Čovek je debil.

Gledao sam ga jutros kad je bulaznio oko toga da treba ispitati kad se neki nastavnik zarazi-dal se to desilo u učionici ili zbornici...:isuse:

Ja kada ovog Ivanušu vidim uvek mislim da je Boško Đurovski na tv i priča o koroni ( za malo starije poznavaoce fudbala)

1 hour ago, Arkadija said:

A u tom istom Jutarnjem programu je upravnik kovid bolnice u Areni rekao da su imali užasnu noć sa preko 80 prijema. 

[Medicinski koordinator privremene bolnice u Beogradskoj Areni Predrag] Bogdanović je rekao da su imali besanu noć jer je bilo 80 prijema u bolnicu. Trenutno je u Areni 485 pacijenata.
...
U Areni ima 280 kiseoničkih mesta i sva su popunjena. Bogdanović ističe da se Areni nalaze čitave porodice koje imaju obostrane upale pluća.

Dodaje i da se stanje mnogih pacijenata pogorša u roku od sat vremena, a mesta u drugim bolnicama višeg ranga je sve manje.

https://www.rts.rs/page/stories/sr/Коронавирус/story/3134/koronavirus-u-srbiji/4160245/arena-pacijenti-koronavirus-bolnica-epidemija.html

Ja to ništa ne razumem. Jedna osoba tamo, živi u Sremčici (a zdravstvena knjižica se vodi na NBgd gde je ranije živela) ima već nekoliko dana simptome. Išla je prevozom (to je tri dana jahanja) jednom, pa nije stigla na red jer se zatvara valjda u 5 (ili 6). Pa je došla drugi put i uzela neki broj (opet ceo prevoz). Pa će sad s tim brojem ponovo ići na testiranje. Pritom se sve vreme oseća jako loše. Htela je taksijem, kaže taksisti "do kovid ambulante", a ovaj naravno, a jel' vi to mislite da ste bolesni?, "Pa da", - a izvinite onda gospođo... I dakle na gradski prevoz.

To je van pameti, ako stvarno ima, seje viruse na sve strane (i kroz i oko maske prođe, naravno)... Plus i ona prolazi golgotu.

Inače je najverovatnije dobila u kancelariji gde radi od koleginice (asimptomatske) koja je iz neke velike familije koji se nešto sve vreme non-stop viđaju (neki mlađi koji redovno odlaze da jedu kod roditelja, mrzi ih da kuvaju valjda, pobiće roditelje 'ladno.)

Da l to stvarno mora tako...

3 minutes ago, Indy said:

Da l to stvarno mora tako...

Ne mora, ali tako smo glasali

41 minutes ago, Re-ac-tor said:

Ispitivat gde i kako se neko zarazio imalo je smisla u martu. Sada je sve drugačije osim što su zaraženi i dalje krivi i sumnjivi. Kad bude prošla inkubacija od onog jučerašnjeg hepeninga možda se krizni štab razbeži. Ne znam šta bi u tom slučaju imali da kažu sem da nam se svima izvine u ime "države".

koliko je to tachno bilo masovno za vikend? mislim, jedno je tv prenos, drugo je nashe vidjenje stvari, oba mogu da budu bash subjektivna :unsure:

Background Picker
Customize Layout