November 23, 20204 yr 14 minutes ago, Jumanji said: I da treba biti pazljiv, jer se grip prenosi iz skola, a korona iz porodica u skole. molim?
November 23, 20204 yr ja sam, uprkos svemu, optimista, nadam se da ce stvarno za nedelju dana broj zarazenih krenuti silaznom putanjom. ipak se velika vecina ponasa razumno, moj utisak onda kad vidim hrvatsku putanju, da su uveli i jace mere i opet krenulo ka gore.. nznm, bice sta bude, cuvajte se i to je sve
November 23, 20204 yr 1 minute ago, Jumanji said: 2 minutes ago, gospa buba said: molim? Bas tim recima. Pogledacu sada negde snimak ako nadjem. nemoj da se muchish, verujem. i ne verujem
November 23, 20204 yr nemoj da se muchish, verujem. i ne verujem Evo ga, ceo, 12 i po minhttps://www.rts.rs/page/stories/ci/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81/story/3131/koronavirus-u-srbiji/4160258/kon-koronavirus-srbija-mere.htmlMa neverovatno sta sve covek prica, mada vise muca.
November 23, 20204 yr Alarmantno upozorenje šefa SZO u Srbiji: "Plašim se da će i Srbija doći do trenutka da se ZAUSTAVI ŽIVOT, blizu je ZATVARANJA" Ovaj čovek izgleda ne gleda drkona i ostalu veselu družinu
November 23, 20204 yr 5 minutes ago, arkonada said: Alarmantno upozorenje šefa SZO u Srbiji: "Plašim se da će i Srbija doći do trenutka da se ZAUSTAVI ŽIVOT, blizu je ZATVARANJA" Ovaj čovek izgleda ne gleda drkona i ostalu veselu družinu Čovek je debil. Gledao sam ga jutros kad je bulaznio oko toga da treba ispitati kad se neki nastavnik zarazi-dal se to desilo u učionici ili zbornici...
November 23, 20204 yr Ispitivat gde i kako se neko zarazio imalo je smisla u martu. Sada je sve drugačije osim što su zaraženi i dalje krivi i sumnjivi. Kad bude prošla inkubacija od onog jučerašnjeg hepeninga možda se krizni štab razbeži. Ne znam šta bi u tom slučaju imali da kažu sem da nam se svima izvine u ime "države".
November 23, 20204 yr 26 minutes ago, Apollo Creed said: Čovek je debil. Gledao sam ga jutros kad je bulaznio oko toga da treba ispitati kad se neki nastavnik zarazi-dal se to desilo u učionici ili zbornici... Ja kada ovog Ivanušu vidim uvek mislim da je Boško Đurovski na tv i priča o koroni ( za malo starije poznavaoce fudbala)
November 23, 20204 yr 1 hour ago, Arkadija said: A u tom istom Jutarnjem programu je upravnik kovid bolnice u Areni rekao da su imali užasnu noć sa preko 80 prijema. Quote [Medicinski koordinator privremene bolnice u Beogradskoj Areni Predrag] Bogdanović je rekao da su imali besanu noć jer je bilo 80 prijema u bolnicu. Trenutno je u Areni 485 pacijenata. ... U Areni ima 280 kiseoničkih mesta i sva su popunjena. Bogdanović ističe da se Areni nalaze čitave porodice koje imaju obostrane upale pluća. Dodaje i da se stanje mnogih pacijenata pogorša u roku od sat vremena, a mesta u drugim bolnicama višeg ranga je sve manje. https://www.rts.rs/page/stories/sr/Коронавирус/story/3134/koronavirus-u-srbiji/4160245/arena-pacijenti-koronavirus-bolnica-epidemija.html
November 23, 20204 yr Ja to ništa ne razumem. Jedna osoba tamo, živi u Sremčici (a zdravstvena knjižica se vodi na NBgd gde je ranije živela) ima već nekoliko dana simptome. Išla je prevozom (to je tri dana jahanja) jednom, pa nije stigla na red jer se zatvara valjda u 5 (ili 6). Pa je došla drugi put i uzela neki broj (opet ceo prevoz). Pa će sad s tim brojem ponovo ići na testiranje. Pritom se sve vreme oseća jako loše. Htela je taksijem, kaže taksisti "do kovid ambulante", a ovaj naravno, a jel' vi to mislite da ste bolesni?, "Pa da", - a izvinite onda gospođo... I dakle na gradski prevoz. To je van pameti, ako stvarno ima, seje viruse na sve strane (i kroz i oko maske prođe, naravno)... Plus i ona prolazi golgotu. Inače je najverovatnije dobila u kancelariji gde radi od koleginice (asimptomatske) koja je iz neke velike familije koji se nešto sve vreme non-stop viđaju (neki mlađi koji redovno odlaze da jedu kod roditelja, mrzi ih da kuvaju valjda, pobiće roditelje 'ladno.) Da l to stvarno mora tako...
November 23, 20204 yr 3 minutes ago, Indy said: Da l to stvarno mora tako... Ne mora, ali tako smo glasali
November 23, 20204 yr 41 minutes ago, Re-ac-tor said: Ispitivat gde i kako se neko zarazio imalo je smisla u martu. Sada je sve drugačije osim što su zaraženi i dalje krivi i sumnjivi. Kad bude prošla inkubacija od onog jučerašnjeg hepeninga možda se krizni štab razbeži. Ne znam šta bi u tom slučaju imali da kažu sem da nam se svima izvine u ime "države". koliko je to tachno bilo masovno za vikend? mislim, jedno je tv prenos, drugo je nashe vidjenje stvari, oba mogu da budu bash subjektivna