Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

29 minutes ago, radisa said:

Ni 150 godina nije prošlo od ovoga o čemu je pisao Nikanr Grujić, a sve je isto...

Privilegije, poklanjnje caru, kupovima položaja i imanja... Dokaz da se crkva ne menja kroz vekove...

Nikanor :smiley_hail: pisao narodnjake, jedan od najvećih careva SPC, lik bukvalno ispred ne svog već ovog danas vremena za gotovo cijelu SPC. 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

sad citam clanak sto je postovao vememah, nisam ispratio da je i ex vladika artemije otputovao zbog korone pre nekoliko dana.

Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je danas da nikome nije padalo na pamet da zabrani sahranu patrijarha Irineja, da se tražilo poštovanje mera, ali da je na televiziji gledao da je bilo slučajeva njihovog nepoštovanja i da je sigurno da je došlo do zaražavanja, "što će se videti za nedelju dana".

Bored Episode 15 GIF by The Simpsons

Prošao pored Medicare rada COVID ambulante solidna gužva ima i šator...

.... Shiit has hit the fan!

Kon je rekao za RTS da su se mere na sahrani patrijarha Irineja poštovale, ali i da je bilo onih koji se nisu pridržavali mera. 

:vikleri::violin:

Očigledno je da će taj čovek na tv-u izgovoriti sve što mu je naloženo, pa i da virus usporava i da su se mere poštovale na sahrani patrijarha, iako zdrav razum i sopstvene oči govore drugačije.

Edited by Arkadija

2 minutes ago, Apollo Creed said:

Kon je rekao za RTS da su se mere na sahrani patrijarha Irineja poštovale, ali i da je bilo onih koji se nisu pridržavali mera. 

:vikleri::violin:

Sta ti nije jasno :sleep: Ispostovan je jedan od najvaznijih epidemioloskih postulata : mrtvo telo treba sahraniti a ostalo... :fantom:

Zna li neko šta je dr Zoran odlučio vezano za (ne)stajanje autobusa kad se popune??

Gradski saobraćaj neće biti obustavljen, a produžava se vreme takozvanog špica kada će biti povećan broj vozila, odlučio je danas beogradski Krizni štab, saznaje "Blic".

Kako "Blic" saznaje, umesto dosadašnjeg špica koji je trajao od 15 do 17 časova, kada je uključivan maksimalan broj vozila, ubuduće će biti produžen i trajaće od 15 do 20 časova.

Ova odluka, kada i ostale koje je u subotu doneo republički Krizni štab za borbu protiv korona virusa, počeće da se primenjuje od sutra.

Autobus će stajati na stanici

Prema odluci gradskog kriznog štaba u tom periodu će biti uključeno 236 vozila više od uobičajenog broja.

To praktično znači da će na ulicama u periodu od 15 do 20 časova biti 1.641 vozilo javnog gradskog prevoza.

Slušala sam ga, ali nisam uočila da je to rekao.
Jeste i to vise puta. Vrati na 9:11 sati, rekao posle toga opet, i da je to usporavanje doslo zbog toga sto su zatvorili sve u 21h!!!!

Ali to tuc-muc, mi smo hteli ovo onoo.. ali eto..

Kako znaju da se deca ne zarazavaju u skolama, vec van? Pa ispitivanjem, oni kazu roditeljima i gde su skinuli masku i gde su bili... i virus nije prusutan u skolama.

I da treba biti pazljiv, jer se grip prenosi iz skola, a korona iz porodica u skole.

I tako.

A u tom istom Jutarnjem programu je upravnik kovid bolnice u Areni rekao da su imali užasnu noć sa preko 80 prijema. 

Javlja mi se da će zvanične brojke da potvrdju taj narativ narednih dana, ima da opada broj zaraženih samo tako...

Edited by mraki

2 hours ago, Filozof manijak said:

Mislim da sam izgubio i poslednji kvant empatije prema niščim duhom koji su se zarazili na ovim liturgijama i sahranama.

Sve bih ih ostavio bez lečenja i medicinske nege, pa nek se druže tamo s patrijarhom.

Čini mi se da će italijanski scenario vrlo brzo da nam stigne.

Nemoj tako, nije narod kriv.

:fantom:

Tako i ja dumam. Bliži se sezona prednovogodišnjeg i božićnog šopinga, te će popuštati mere bez obzira na stvaran broj zaraženih.

@mraki

Edited by Filozof manijak

A u tom istom Jutarnjem programu je upravnik kovid bolnice u Areni rekao da su imali užasnu noć sa preko 80 prijema. 
Da, postavila sam to negde gore. Ma strasno sta se (ne)radi.
Samo je dovoljno slusati Kona, nevidjen demagog, i tako je legao uz ovu vlast pa da su ga svecom trazili..
Jezivo.
Background Picker
Customize Layout