Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ne bi me cudilo da probaju da izguraju sto duze mogu bez lokdauna i da ga nasteluju za ionako neradne i slabo radne dane oko NG i Bozica. Pa dotle ko pretekne...

Edited by Malvo

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Jesmo li lideri u regionu po broju preminulih verskih vođa?

14 minutes ago, Malvo said:

Ne bi me cudilo da probaju da izguraju sto duze mogu bez lokdauna i da ga nasteluju za ionako neradne i slabo radne dane oko NG i Bozica. Pa dotle ko pretekne...

To je bas daleko. Mesec i po dana skoro. 

Iskreno, ne znam sta misle i cemu se nadaju. Bukvalno deluje da se nadaju da ce samo od sebe da prodje, Nestor style. Bilo je svima jasno sta ce da se desi. 

Koliko sam oguglao na ove brojeve jbt, proletos sam se useravao od 400/9, sad samo preletim preko ovih 30 mrtvih, pa predjem na vesti iz sporta... 

Prava zivotinja

https://www.juznevesti.com/Hronika/Eksplodirala-boca-sa-kiseonikom-u-KC-Nis-5-pacijenata-povredjeno.sr.html

U jednoj od kovid bolnica u Kliničkom centru u Nišu eksplodirala je boca sa kisonikom, kažu u niškoj policiji. Kako saznajemo, 5 osoba je povređeno, a među njima su i pacijenti i zdravstveni radnici. Vatrogasci su požar ugasili, a uviđaj je još u toku.

Samo je još ovo falilo...
Pa pričao neko još u prvom talasu, da u nekoj bolnici nisu mogli da nađu majstore za cevke za kiseonik...
To je to...

.... Shiit has hit the fan!

4 hours ago, gone fishing said:

broj zvanično umrlih/ broj potvrđeno zaraženih x 100 = 1,01% u ovom trenutku

ne znam koliko je to zaista bitan podatak.

kada su zaraženi ti koji su danas umrli?

šta će bti sa onima koji su danas evidentirani kao zaraženi?

povezuju različite ljude. 

Just now, MocaVukotic said:

Koliko sam oguglao na ove brojeve jbt, proletos sam se useravao od 400/9, sad samo preletim preko ovih 30 mrtvih, pa predjem na vesti iz sporta... 

Prava zivotinja

blago tebi, ja tu hladnokrvnost nemam..sad bih se verovatno  ladno  radovao da je 400 dnevno:isuse:

Just now, Misko said:

blago tebi, ja tu hladnokrvnost nemam..sad bih se verovatno  ladno  radovao da je 400 dnevno:isuse:

Svi bismo. Covek je zivotinja koja se na svasta navikne.

http://www.beogradskagroblja.rs/Termini.htm?language=sr-Latn-CS&day=22112020

Uvedene su i sahrane nedeljom, danas je bilo 19 sahrana - a u istoriji ovog sajta ne vidim da su ljudi sahranjivani nedeljom. Definitivno je jako loše i definitivno je već sada u Beogradu znatno ozbiljnije nego na vrhuncu julsko-avgustovskog talasa. Do sredine decembra ja ne smem ni da zamislim kakva će biti situacija...

U Politici čitulje već desetak dana zauzimaju 7-8 strana, bez pomena. 

Zvanicno umrli puta 2,zarazeni puta 5,barem tako ja brojim.

3 hours ago, Lena said:

https://www.juznevesti.com/Hronika/Eksplodirala-boca-sa-kiseonikom-u-KC-Nis-5-pacijenata-povredjeno.sr.html

U jednoj od kovid bolnica u Kliničkom centru u Nišu eksplodirala je boca sa kisonikom, kažu u niškoj policiji. Kako saznajemo, 5 osoba je povređeno, a među njima su i pacijenti i zdravstveni radnici. Vatrogasci su požar ugasili, a uviđaj je još u toku.

Samo je još ovo falilo...

Pa kad ne postoji centralna mreza po bolnici, ko ce o tome da razmislja :isuse:

Vuku nesrecni stazisti i domari teske boce po spratovima non stop

Background Picker
Customize Layout