Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

neki ljube, drugi prsksju asepsplom
29cc229409091a874867d4c6f6335bd3.jpg

1 hour ago, harper said:

Da se ja pitam stavio bih van zakona recenicu - ja imam pravo na svoje misljenje.:D

ja bih to malo praktičnije. misli šta god hoćeš, to ne mogu da ti zabranim. ali ne iskazuj javno mišljenje. to mogu da zabranim :D

1 hour ago, Haralampije said:

Naslov iz Blica

STAKLO NAD KOVČEGOM, POJEDINCI GA LJUBE!

i tipican komentar

image.png.46d41db8a5dc5644fa71d39fa38e287b.png

Sudeci po reakcijama komentar je sve samo ne tipican.

58 minutes ago, zmanic said:

neki ljube, drugi prsksju asepsplom
29cc229409091a874867d4c6f6335bd3.jpg

Nisu ni ovi celivatelji glupi, ne mozes danas nigde da se napijes brze a za manje para.:D

Što se tiče sporta. Ja sam se zarazio na sportskoj manifestaciji početkom meseca. Nikakve mere nisu primenjivali, osim merenja temperature nas učesnika.Čak nisu opominjali one koji nisu nosili maske. Bilo je najavljeno da će nas razdeliti na dve grupe, odnosno dva termina, kako bi što manje ljudi bilo prisutno u sali, na kraju nisu ni to uradili. Posle prvog kola su takmičenje otkazali do daljeg. Regularnu ligu smo počeli pod uslovom da publika ne prisustvuje. Na drugoj utakmici se pojavilo petnaestak gledalaca u maloj sali, usput ne možeš da im objasniš da ne smeju prisustvovati. Reče nekoliko njih da nisu zaraženi.

Protiv treninga nemam ništa protiv, ali narednih mesec dana ne bih dozvolio takmičenja i utakmice, jednostavno nikakve mere se neće poštovati. Samo će se ljudi zbog idiotluka zaražavati.

Kakvi bre treninzi? Kog sporta? Kako zamišljate da 40 klinaca na treningu nosi maske i drži odstojanje?

1 hour ago, Haralampije said:

Naslov iz Blica

STAKLO NAD KOVČEGOM, POJEDINCI GA LJUBE!

i tipican komentar

image.png.46d41db8a5dc5644fa71d39fa38e287b.png

Odličan je, a u kovčegu leži čovek koji je umro od te farse. Kakvu kašu umesto mozga imaju takvi likovi, voleo bih da znam.

Po nicku rekao bih da se sprda čovek

8 minutes ago, aram said:

Kakvi bre treninzi? Kog sporta? Kako zamišljate da 40 klinaca na treningu nosi maske i drži odstojanje?

Mislio sam na treninge u individualnim sportovima ili u manjim grupama za kolektivne sportove. U slučaju velikog broja učesnika povećava se verovatnoća zaražavanja.

My precious...

Sad sam izgoreo u komšijskoj radnji. Uh, jebem ti debile...

Lik bez maske laje, valjda pripit, baca 5m.

Dam mu da kuca ono, sklanjam se sto dalje, on drzi predavanja, sve moguce teorije u jednoj, pusta snimak kako peder drzi koncert a on ne sme ni slavu da slavi. Vakcine, migranti, cigani, LGB lobi (bez T). On pusta u radnju i koronase dok drugi nece, malopre bili neki. Malo temperatura i cao, svi brzo ozdrave...
Samo sam cutao da ne bi usli u raspravu jer pljuvace jos vise, i izasao sto pre sam mogao. Valjda nisam nista zakacio. Pre neki dan je bio prividno bar normalan i normalno pricao.

Od sad idem samo u velike markete, normalnije je ipak, znatno.

:fur:

Edited by mraki

Ja sam pre neki dan imao priliku da čujem rečenicu (parafraziram) ''koronu su napravili da bi imali razlog da sruše Trampa, a i da bi nas čipovali preko vakcine''. Svakakvih ljudi ima, navikavajte se na bulažnjenja.

7 hours ago, Frank Pembleton said:

Bio danas do doma kod keve.
Stigli im danas rezultati.
Keva je pozitivna.
Nema nikakvih simptoma.

Držimo pesnice da tako i ostane. 

3 hours ago, aram said:

Nema ih 40,ima ih oko 20.Ne nose maske ne drze rastojanje,treniraju redovno.

Background Picker
Customize Layout